153

Анонимен

преди 5 години

До проф.Александър ФолРазгледай в нета снимки на бербери и ще ти падне шапката. Бели, светли има и със сини очи и като се знае, че Вандакия се е простирала в Испания и Северна Африка нещата се изясняват а Тервел навремето е искал от Юстиниян кораби за да прати войска на вандалите за да им помогне срещу арабите. Юстиниян отказва естествено. Тервел е смятал вандалите за свои. Българите сме траки и славяните са траки и са СЛОВЕНИ от хора говорещи един език едно слово, от тук словени.

152

Анонимен

преди 5 години

VELIKA BALGARIA,LI?NE.VELIKA BEDNOTIA.

151

Анонимен

преди 5 години

До АнонименРимската империя е унищожила и всички други древни народи на Апенинския, Иберийския полуостров и е унищожила Дакия-------------Глупости.

150

Анонимен

преди 5 години

Велика Албания , Велика България. Така става решаваш и взимаш територия. Много ни мразят тия гърци ..

149

Анонимен

преди 5 години

Българските земи са на голям кръстопът, който не е минал оттук, той не е оставил семе. Така че, не си мислете кой знае какво за гените си

148

Анонимен

преди 5 години

До 152За разлика от теб аз имам познания с които мога да оспорвам професори и академици. Факт.

147

Анонимен

преди 5 години

"Тоест трети, или започваме да броим от нулева позиция ?"Много си умен, браво. Толкова че да спориш с Херодот, така ли?

146

Анонимен

преди 5 години

До проф.Александър ФолПрочети двете последни изречения пак! Подишай малко свеж въздух, после помисли! А после прочети какво САМИЯТ професор е казал, а не тълкувания на неговите думи от някой друг! Айде със здраве и не чети всичко буквално!

145

проф.Александър Фол

преди 5 години

"- Народите може да изчезнат, но натрупаният духовен потенциал- не. Изследвайки траките- изследваме себе си. "То тука май ти си тоя който не разбира. Последното изречение очевидно трябва да ти бъде тълкувано, въпреки недвусмислената си простота. Така че - улево. Или на прайда. Все тая, ясен си на всички.

144

Анонимен

преди 5 години

До ВЕКОВЕИстината е, че тогава всичко е ставало по благоволение на владетеля и са били диви времена. Ако си мислиш, че не е имало и български царе и боляри, който са избивали само за спорта ... Ами лъжеш се.

143

Анонимен

преди 5 години

"Пак са си втори по популация след индийците. И Китай разбира се"Тоест трети, или започваме да броим от нулева позиция ?

142

България на 3 морета

преди 5 години

А за мен ... Забравихте ли ?

141

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПрез 1991 година националната доктрина на Сърбия предвиждаше да върнат Македония на България.-----------Нещасник, през 1991 г Сърбия не можеше да върне нищо на никого, защото всичките бяха равноправни републики. Някой те е хванал за канарче и ти е напълнил главата с талаш, понеже си прос.

140

Анонимен

преди 5 години

Александър Фол, вашият идол казва: - Етносът е територия на културата, а не биологично понятие- Народите може да изчезнат, но натрупаният духовен потенциал- не. Изследвайки траките- изследваме себе си. Вие тотално опровергавате тези негови твърдения, тъй като май капацитетът Ви не позволяза да разберете какво е имал предвид и не четете между редовете! Може ли да не скверним паметта му като му приписваме твърдения, които той не е правил!?

139

Анонимен

преди 5 години

До """"""проф.Александър Фол""""""""Абе научи се да имаш историческо мислене. Херодот да не е правил преброяване на Индия. Тоя не е излизал от Гърция.

138

:-)

преди 5 години

До проф.Александър ФолАбе умочко, какви 95 процента тракийски фенотипове на Балканите те гонят. Виж картата на Тракия, Македония, Гърция и Илирия. Стига си сквернил с фалшификациите си името на лека му пръст професор Фол. Тиси професор соро со Транда Фор

137

проф.Александър Фол

преди 5 години

ГРЪЦКИЯТ ГЕНОТИП КАТО ФИНИКОСЕМИТСКИ НЕ ПРИНАДЛЕЖИ И НЯМА НИЩО ОБЩО С ДОМИНИРАЩИЯТ НА ПОВЕЧЕ ОТ 95% НА БАЛКАНСКИЯТ ПОЛУОСТРОВ ТРАКИЙСКИ ТАКЪВ! ГЪРБАВИТЕ НОСОВЕ И КАФЯВАТА КОЖА ПЛЮС СЪСКАЩОХЪРКАЩИЯ ЕЗИК СА ПРИСЪЩИ НА АРАБИТЕ И БРАТЧЕДИТЕ ИМ ОТ ИЗРАЕЛ. ВИСОКИТЕ, СНАЖНИ, СВЕТЛИ И КРАСИВИ ХОРА СА ДРУГА МАЯ. ТЕ СА АВТОХТОННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА ТЕЗИ ЗЕМИ ОТ ПОНЕ 30 000 ГОДИНИ.

136

проф.Александър Фол

преди 5 години

"Какви са антропоморфните черти на българина? Защото аз като изляза на улицата на който и да е град виждам ниски, високи, слаби, едри....."Пак ставаш смешен и дори жалък. В коя нация или държава всички са еднакви като от калъп, а? Излагаш се като радомирски бозаджия и демонстрираш сходни познания.

135

Анонимен

преди 5 години

Един от най-красивите и супер атрактивни региони в света е с супер изостанала икономика точно заради това псевдобалканско мислене на гърци, макета , албанци и прочие.. аман от Велика Албания, Велика Сърбия, Гърция или както този празноглав гръцки политик се изказва, че сме щели да правим Велика България..Достатъчно земя имаме всички народи в този регион да живеем добре, ама на гърчолята и тем подобните им дай повод за хлопане в гърдите, те и за това бавно потъват.

134

проф.Александър Фол

преди 5 години

"Какви траки и македонци там - Римската империя е унищожила и всички други древни народи на Апенинския, Иберийския полуостров и е унищожила Дакия"Рим е избил около един милион даки, така е, но да кажеш че е избил всички траки, които още тогава са били според Херодот "най-многобройните след индийците" си е направо смешно. Славяни няма. Затова и днес наследниците на траките са около 500 млн. (всички така наречени славянски държави). Пак са си втори по популация след индийците. И Китай разбира се