38

Сикиджам барсъкланъ

преди 5 години

Пред бг, че и целите балкани има 2 пътя. Под турско или под руско. При едните ще ви изколят мъжете и ще ви пръснат жените, при другите ще си учите, бачкате, ходите на църква ако искате, че и водката и газта ще са евтини. Вие избирате!

37

Анонимен

преди 5 години

Настрадин ходжа, де си, да оправиш с некоя хитрост Анадола?Вече се разхвърчаха фесове, шалвари, *** и фереджета. Турската лира и тя се сурна в сточната канавка. С какво ли ще ободри мюсюлманлъка Високата порта ?!

36

Сики Ичин Тюркийе

преди 5 години

До ИсторикЗадачка-закачка:Колко територии ще отцепят кюрдите от турция с помощта на САЩ и ЕС:а) една трета;б) една втора;в) ще превземат цяла турция.

35

историк

преди 5 години

До Задача за матураШишман се е сражавал за Турция и е загинал на турското бойно поле!Въпроса е кога България отново ще е под турско робство за да си отдъхнем от БКП.

34

Анонимен

преди 5 години

"За "великата" Турция нямам познания. Но виж "великите" турци драпат за български паспорти, че иначе из белия свят ги приемат за амуджи."Я ми кажи "великите европейци българите" оти се изнесоха из чужбина и оти идват да се лекуват в черния свят Турция?

33

Анонимен

преди 5 години

Браво на Ердоган и неговите проекти...Вече няма да купуваме ток от някой си... ние ще им продаваме...

32

Анонимен

преди 5 години

Браво на Ердоган и неговите проекти...Вече няма да купуваме ток някой си... ние ще им продаваме...

31

Замислен

преди 5 години

За "великата" Турция нямам познания. Но виж "великите" турци драпат за български паспорти, че иначе из белия свят ги приемат за амуджи.

30

Сики Ичин Тюркийе

преди 5 години

Цяла Анатолия е в душевните граници на свободен Кюрдистан!

29

Анонимен

преди 5 години

След Слънчев Бряг идва време на Медиите да се почват от Валерко........хаха да му мислят

28

Ердин от Русе

преди 5 години

Където е било турско, пак ще е!

27

Сики Ичин Тюркийе

преди 5 години

Всяко националноотговорно правителство трябва да подкрепя кюрдските борци за свобода и техните демократични искания. Българските политици трябва да им помагат с помощта на международен натиск, с пари и оръжие.

26

999

преди 5 години

ДО ФутурологЛЮБОПИТНО МИ Е НА ВАС ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ , КОЯТО ОБЯВИ ЦЯЛАТА ВИ ПРОДУКЦИЯ В НЕСЪСТОЯТЕЛНА И ЗАКРИХТЕ ТОЛКОВА МНОГО ЗАВОДИ В БЪЛГАРИЯ И РАЗСИПАХТЕ ЦЯЛОТО ИМАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА , СЕГА КАТО СТЕ ЧЛЕН В ЕС - АДЖАБА В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕТЕ ?НА РЕНЕСАНСА ?

25

Футуролог

преди 5 години

Хайде, хайде. Понамалете патоса, че Ердоган с кого ли не се изпокара. Нали се сещате, че цялата икономика на турцията се дължи на патенти, собственост на 99% на християнски държави. Изтегляне на патентите и след 6 месеца Турция ще е в 9-ти век.

24

999

преди 5 години

ПОРАДИ ОГРОМНИТЕ ЛЪЖИ В БГ МЕДИИТЕ,ЕТО ЧЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА ИМА ОЩЕ НЕГРАМОТНИ ХОРА.ВСИЧКО КОЕТО Е НАПРАВЕНО В ТУРЦИЯ ОТ ЕРДОГАН,НЕ ГО Е НАПРАВИЛ НИТО С ДЪРЖАВНИ ПАРИ , НИТО С КРЕДИТИ.ОБЯВЯВАТ СЕ ТЪРГОВЕ.ФИРМАТА КОЯТО ИЗГРАЖДА ПРОЕКТА ГО ПРАВИ СЪС СВОИ ПАРИ,В ПОСЛЕДСТВИЕ ОБЕКТА МУ СЕ ДАВА НА КОНЦЕСИЯ ЗА ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ.ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ОБРАЗОВАНИЕТО.ХОРА,В СВЕТСКА ТУРЦИЯ БЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН САМО 3тиКЛАС.ЕРДО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ И НАПРАВИ ПЪРВО ОСНОВНОТО,ВПОСЛЕДСТВИЕ СРЕДНОТО ОБР. -ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

23

Симеонов идва.......

преди 5 години

Валери Сименов кога ша ви посети Медията тоест Инвестор БГ че много ви гърми музиката ................имах предвид крадене на готови Новини от интернет на поразия

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 20Много си прав, но в турция, за съжаление, преобладаващи са необразованите с фесовете и ниските метани.

21

Сики Ичин Тюркийе

преди 5 години

Комшулар, ами ако Кюрдистан погълне турция преди тя да успее да завладее България?

20

Анонимен

преди 5 години

Всичко което строи Турция е на кредит. Кредита обаче не е в турски лири. Кой ще плаща кредита? Май няма да е Ердоган. Да засилваш държавата в пропастта за да утолиш желанието си за власт е меко казано безумно. Лошото е, че будните и европейски настроени хора в Турция са в затвора

19

Великолепният кеф

преди 5 години

Турците ни казаха по форумите на деня на Ботев,че е бил луд нашия революционер ?Сайта не ги изтри ,изтри тези дето им напомниха какъв ден е .