26

Анонимен

преди 5 години

ОФИЦИАЛНО ТЕ НЕ СЕ КАЗВАТ МАКЕДОНИЯ А БЮРМ!!!ЗНАЧИ ПРОТЕСТИТЕ СА БИЛИ ОТ КОМУНИСТИ СЪРБИСТИ!!!!! КОИТО НЕ ИСКАТ ДА СЕ МАХНЕ БИВША ЮГОСЛАВИЯ ОТ ИМЕТО ИМ!

25

Ф.С.В.

преди 5 години

Най голямата грешка бе признаването на Македония- Ние първи ги признахме докато целият Свят се чудеше каква е тази нация! Костов ги призна под влиянието на САЩ за да разбият Югославия докрай и да създават междуплеменни и етнически войни на Балканите !

24

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ Е НАПЪЛНО САМА!!СЕВЕРНА КОРЕЯ И И ИРАН КАПИТУЛИРАХА!!!КИТАЙ СИ ГЛЕДА ТЕХНИЯ СИ ИНТЕРЕС, ЧЕ И ТАМ ЧЕРВЕНИЯ РЕЖИМ Е НА ЕДНА ПЛЮНКА ЖИВОТ АКО НАСЕЛЕНИЕТО СЕ НАДИГНЕ ЩЕ ГИ ПРЕМАЖЕ!А СИРИЯ ВЕЧЕ НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА САМО ЕДНА РАЗГРАБЕНА ОТ РУСИЯ ТЕРИТОРИЯ!

23

Анонимен

преди 5 години

КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ ИЗГУБИ ОЩЕ ЕДНА КОЛОНИЯ!

22

Ала-Бала

преди 5 години

Най-подходящо беше името Нова Македония. От сега и до безкрая ....Но нашите американски слуги, поеха негативите на тази договор. Като навремето са изоставили Одринска Тракия за да се бият за чукарите Македония. Македония е проклятието на България.

21

Анонимен

преди 5 години

СБОГОМ НА БИВШАТА РУСКА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ!!!С ВРЕМЕТО МАКЕДОНЦИТЕ ЩЕ РАЗБЕРАТ, ЧЕ ИСТОРИЯТА ИМ Е МЕНТЕ ЩОТО СЕГА ЯКО СЕ КРИЕ ОТ ТЯХ!

20

Пенчо

преди 5 години

БЮРМ е много подходящо име и правилно име. Можеха да си го ползват докато стане част от България. Но тлъстият гълъб продаде 1.2 млн. етнически българи на гърците и сърбоманите, за да се хареса на господарите от партньорските служби.

19

ЕС ще продължи да на

преди 5 години

Както и аз...

18

ама

преди 5 години

няма такъв етнос македонци(или северомакедонци). Оня депутат в Гърция, който говори на български - македонец ли е или грък(какъв е майчиния му език). Търси се ГОЛЕМЕЦ от ранга на Паисий, на Раковски и Каравелов, на Левски и Ботев и техния последовател Гоце Дечлев и Даме Груев, за да се възроди националното самосъзнание на Северна Македония!!! Иначе страдание.

17

Анонимен

преди 5 години

Ех, голяма мъка по тази Македония. Оставете ги да си живеят както искат, да се имат за каквито искат. Едно е сигурно в цялата история - не може насила да ги накараме да се чувстват българи. Това е отдавна загубена територия, с отдавна изгубени души..

16

Благоевград

преди 5 години

Такааа,значи македонците ще бъдат вторият народ в света след евреите които ще бъдат означени със ЗВЕЗДА.Според договора ще стои оттук нататък отбелязано със звездичка националност * и език* на македонците,с пояснение ,че езика е славянски ,а националноста е различна от тази на живеещите в северната провинция на гърция.Звездата ще бъде във всички македонски лични диокументи,паспорти,лични карти,когато минават границите.Според речника ксенофобия е омраза към другия,неговата култура,обичаи и др.

15

Анонимен

преди 5 години

Тъи като достатъчно клиенти е развалила тази женица както почна да не казвам от кого сигорно има доста голям дълг на.отговорност че не си гледа фирмата гледа другото мила моя гледаи своя си живот а не моя моя има кои да го гледа а като толкова искаш работи и помагаи.но не пречи специални поздрави ти изпращам и приятна ти работа

14

Анонимен

преди 5 години

Тя сигорно и тя дава насоки тъи като даваш насоки дръж си на соките където и да било от твоите и моите клиенти има огромна разлика не си дорасла гледаи си магазина

13

Анонимен

преди 5 години

До МАРИЯА ние се смеем на македонците...

12

Анонимен

преди 5 години

Понеже една мила дама не си пие хапчетата и се пробва да ме ядоса тъи като женицата върти квартални номера я съветвам.Мила моя иве неси ври носа там където не те интересува да не сбъркаш тъи като не съм някои хора

11

Анонимен

преди 5 години

Аз смятам дека такива измислени даржавици Коминтернот да ги изнесе и разпродаде на търг!

10

Македонец

преди 5 години

Што е Екватор --- това е мисловна линия която разделя планетата Земя -- на Северна и на Южна Македония.

9

1

преди 5 години

Сутринта слушах един историк, че Македония била Егейска, Вардарска и Пиринска. Въпросът ми е: Северна Македония включва какво? Защо българските политици не вземат отношение? Не ни ли засягат чуждите мераци към нашите територии и история?

8

Анонимен

преди 5 години

Не е БЮРМ, а Бивша и настояща българска мъка - Мъкедония! И нашите пухльовци нека признават това, което политиката на началниците им налага, но ясно да заявят кое считат за свята истина и българска мъка, и че подписват пeндeлскитe им документи с политически разум, но не и със сърцето си! Разбитото българско сърце!

7

МАРИЯ

преди 5 години

Време е ние българите да се съвземем и да затворим устата на гърците. Не тяхната култура е тази, която нашата трако-българске е дала на европа.Когато ние сме имали държава, те горките са крали от нашата култура и бит и създавали "приказката" на Омир.Нека нашите архиолози и истински историци, не подлизурковци да застанат най-после в защита на нас българите.Излезе ,че при това "СПОРАЗУМЕНИЕ" ИМА "СЛАВЯНСКИ ЕЗИК" и трябва да наричаме с гръцки имена македонските градове.Нека този полудоговор излезе