44

тъжно

преди 5 години

русия се разпада и футболните мачове от другата седмица ще се играят в българия ... ура..

43

haha

преди 5 години

До sdТова ли е великата държава на която искаме да станем сателит.*************************************************************Русия няма нужда от такава изостанала и бедна България. И за сателит не става тая държава. И в Анадола вече не искат тая територия.

42

Крети

преди 5 години

Санкцийте за васалните държавици и да се радват Соросчетата а холандски, немски и други западни фирми строиха кримският мост

41

sd

преди 5 години

западните санкции тихо задушиха и разпаднаха СССР. Разпада не беше по волята на Горбачов или Елцин (както си мислят руските ***), а въпреки тях.Сега Русия ще бъде удушена по същия начин. Надявам се разпадът да е още по-кървав и брутален. Руснаците са най-последни бедняци, ядат от сметището, а плашат с ядрени ракети от времето на Брежнев. Рускините само гледат да се оженят за западняк. Това ли е великата държава на която искаме да станем сателит. Тя носи само бедност и мизерия. Руснаците са бели ***.

40

патолог

преди 5 години

До ГошоСтига си писа. тъпотии бе , Китай бил инвестирал в Крим ?!Кой ще инвестира да строи заводи в Крим след като после няма да може да изнася продукцията ?! Кой ще инвестира в строеж на хотели в Крим след като няма да идват туристи от богатите западни държави ?! Като започнете да пишете тъпотии не постигате нищо освен да ни улесните да разберем ,че русофилството е патология на мозъка !

39

Анонимен

преди 5 години

До # 28: Абе зомбонещастник!Знаеш ли,че робовладелският ти ЕС изисква и *** в скоро време ще въведе вдигане на пенсионната възраст И ЗА ЖЕНИ И ЗА МЪЖЕ,НА 70 ГОДИНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТЪЪЪПчо-о-о,зомбиран! И тогава ще мечтаеш за възрастта за пенсиониране в Русия!!!!

38

Гайбарче

преди 5 години

До 34 историкаГрешка си, Сталин изби през 30-те евреите участвали в революцията на Ленин. Замени всички евреи с руснаци. Най- много изтепани са в Украйна, защото там е бил Хазарския каганат и е пълно с тях.

37

Анонимен

преди 5 години

След като узнал за таз новина, Волен се напил от мъка

36

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ Родопите любимият ти Волен събра 2,5 до 3%.

35

Анонимен

преди 5 години

А как стоят нещата с Косово?ЩОТО Косово беше насилствено отнето от Сърбия,в резултат на американската инвазия,докато Крим се самоопредели за преминаване към Русия,чрез най-демократичната форма на самоуправление -референдума?!!!А докато Косово се откъсваше насилствено от Сърбия,обилно наръсена с обеднен уран(от който си зобнахме и ние(а все се реве Чернобил),никакви законови,нито даже демОНОкратични актове не бяха прилагани!И между призналите Косово сме и ние,т***паците!..а Родопите,тлеят,тлеят

34

!

преди 5 години

До Българинът европеец-----------------------------------------------Баща умря, съсечен от сина си!Екшън край Кресна! Двама братя пребиха с бухалки млад мъжВ мол в София, пред публика: Ето как нервак вилнее с нож.Детето на убитата Ивета при социалните в АйтосОправдаха Илко Семерджиев по дело за принудаБългари европеици ................................ xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxxaxa

33

Анонимен

преди 5 години

До Крим не е рускиБългария е турска! Трябва турско кпп

32

историк

преди 5 години

До гладни въшкиВ грешка си ! Ленин и Сталин не избиха стотици хиляди християни , а избиха милиони християни ! Само Ленин изби 30 милиона християни в собствената си страна и още толкова в чужбина ! Тази държава винаги се е управлявала от и.диоти ! Просто няма възможност на власт да дойде свестен човек понеже над 90 % от руснаците са и.диоти и диваци ! Заслужават си мизерията - на такава глава такава у.шанка !

31

Анонимен

преди 5 години

Правилно,. Гласувал си за Путин стойш в Крим и си турист в путинланд. Благините от ЕС не се полагат. Тази двойно игра е знаеме.

30

Крим не е руски

преди 5 години

Едно нещо липсва на този мост- украинско КПП и украински граничари..ха.ха Ами Крим не е руски-и марките деца го знаят. Окупатори и туристи не могат да провеждат референдум на територия на друга държава!!!

29

Анонимен

преди 5 години

даа вярноо, както някой от преди малко отбеляза, Крим е руски. Факт, както казва любимия ви Антон Тодоров...

28

!

преди 5 години

До Българинът европеецПутина му пука понеже постоянно отправя предложения да спрем санкциите !От глад ще умрете , това трябва да ви е пределно ясно ! Понимаеш ?******************************************************************************xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxxaxxaxaxaxxaaxxaxaxaxaxa

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26Яяяяя..........и като се събуди, какво стана???? Внимавай, махмурлука е опасна работа! Абе, интересно, има ли още хора неизтрезнали вече 4 години??? Разбирам укропите да ги тресе, ама българите.............да не би чавка да им е изпила мозъците??!!

26

гладная въшку

преди 5 години

Товариш Путина вдига пенсионната възраст на жените от 55 на 63 г. , а на мъжете от 63 на 68 г. , за да може да компенсира изхарчените пари за построяването на моста в Крим и разходите за световното по футбол ! Горките руснаци , 80 % от пътищата им са неасфалтирани още от времето на Сталин , но мост построиха в Крим и станаха домакини на световното по футбол ! На голо д.у.п.е чифте пищови ! Сега товариш Путин ще си го изкара от народа , пенсии на кукуво лято !

25

Анонимен

преди 5 години

Вовкин лееекинко го попремести по този повод.