51

Генералисимус Ст.

преди 5 години

Има турци - има проблем, няма турци - няма проблем.

50

Stan

преди 5 години

В този момент се сещам, за едни думи на товарищ Сталин по повод, на този, който пише на турско-английски.

49

Анонимен

преди 5 години

Те германистанците да не мрънкят много, защото те пуснаха вълка в кошарата. Да си стягат опинците и да си изчистят държавата докато е време.

48

Анонимен

преди 5 години

Занимават се и с AHAЛизи.

47

Анонимен

преди 5 години

Тези xюмнeта са подразделение на хомодружинка "Гара Искър". Занимават се с едър пакетаж и групово поемане на стpапони.

46

Анонимен

преди 5 години

турчак козината си мени, нравът - никога.

45

Анонимен

преди 5 години

Проблемите с турците в Германия не са от вчера. турчаците винаги си действат подмолно и против Германия, а наивните германци блеят ли блеят. От години се знае, че турчаците мърсуват, но мерки никакви. Сега видяха истинското им лице, но по трудния начин. Подлостта на турците е пословична и никой освен нас българите, които сме им сърбали попарата не го знае по-добре, но кой да слуша. На турчак никой не вярва.

44

Adolf

преди 5 години

,,Османците поддържат тесни връзки както с турските тайни служби" A добро утро !Не им се налага да потдържат каквито и да било връзки по простата причина,че те са създадени от турските тайни служби.С турчина ,,имаш" 2-ва варианта ако ще го пускаш във вас.1.Не го пускаш въобще !2.Пускаш го,но го държиш възможно най-изкъсо.Като не му харесва европейския манталитет.....ааааре да бега към тюркиш и да си стои там.Но Германия не направи нищо от това.

43

...

преди 5 години

На тез Осмянки-Германия,в пандиза анадолните им особености ще свирят като дайрета на Рамазан.

42

Рекс Тилърсън

преди 5 години

До 50. Какъв фюрер бе фашист? Държавата му до преди 30 години не беше държава. Ако не бяха Рейгън и Горбачов още нямаше да е. То бива бива чак пък толкова простотия в тази България

41

Анонимен

преди 5 години

Подобни организирани престъпни групи съществуват единствено защото имат протекции от някой висш чиновник. Всяка държава, дори и нашата, има структурите да се справи с организираната престъпност. Не го правят първо защото е важно обикновения човек да живее в страх и второ защото има сраствания на пресръпността в държавните структури.

40

Анонимен

преди 5 години

До Факт! 52Ама го духаме ние при това винаги! Тази група си е чист параван/бушон на една по-голяма МС група! Няма нищо общо с религия, Ердоган и прочие! От друга страна щом са под командата на Ангелите означава че са съвсем лесно контролируеми! Виж в нета има много информация за тях и Ангелите. Всичко се контролира перфектно!

39

No comment

преди 5 години

На който Европа не му харесва-потурите,феса и Ориент-Експреса!

38

E

преди 5 години

Мюмюни,сър!

37

къде си мой фюрер

преди 5 години

До къде се докара германия.Държавата от която трепереха Гестапо . SS . А сега....

36

Анонимен

преди 5 години

В момента им гледам снимките от сбирките, та това си е турската гей организация хахаха. Падат си по кожените дрешки и изцяло мъжката компания. На повечето снимки позират сякаш стискат в юмрука си еректирал мъжки полов член.

35

Анонимен

преди 5 години

"Османци Германия" , централа в град Мюмюнхен.

34

Анонимен

преди 5 години

При Ангелите няма цвят и националност! Или ставаш или не ставаш! Не ставаш ако си от женски род - това е единственото невъзможно! Имат и чернокожи членове но това зависи от чаптъра като автономен модел на избор плюс членово гласуване/одобрение.

33

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40Имаш в предвид България ама ти е трудно да го кажеш! От гражданите на нашата скапана територия по голями *** няма. Много е очевадно!

32

Анонимен

преди 5 години

Ясно, те са подгрупа на Адските Ангели! Нямат нищо общо с ислям и каквито и да са религиозни групировки! Отначало ме озадачи това че нашивките са им червено и бяло като на Ангелите и доста бях очуден че не са ги унищожили! После забелязах че на гърбовете няма МС което, в света на мотоциклетните клубове, означава че не се водят 1% като познатите клубове. Сега разбирам какъв е сценария, ще са подгрупа на Ангелите няколко години, като проспекти, и след това ако издържат ще бъдат Ангели! Това е!