77

Анонимен

преди 5 години

До П.ПетровДругарю петрофффф, на СДС тежат следните грехове:1. НЕ отвориха досиетата, а можеха.2. НЕ направиха лустрация, а трябваше.3. УНИЩОЖИХА селското стопанство за цели 15-20 години.4. ВМЕСТО да работят за силна България, се занимаваха да разкостват държавата.5. И да, напътуваха се аз света за наша сметка. И сега са поне посланик (пример - Едвин Сугарев).Уважение към тях?Как пък не. Дребни душици, които не знаеха как да се държат. А сега са "видните" управленци..Малшанс, да го..

76

До 70

преди 5 години

"Да. Сега е време за разследване на на цялата след десетоноемврийска група политици, които се радват на пълни индулгенции, които не съществуват в нито една държава, напълно недосегаеми са, нито един не е пипнат, мафия са и т.н. прочее баналности. В затвора!" ДА! Крайно време е да се разследва комунистическата мафия. Кой какво е заграбил, всички червени милионери и милиардери, мутрите, огромните сметки изнесени в офшорки. Напълно недосегаеми и ненаказани. Писна ни!!! Да се започне от Нинова!

75

(-_-)

преди 5 години

Ей такива бездарни недоразумения като тая объркаха пътя на България. Пък и нагли на всичкото отгоре!

74

до 78

преди 5 години

Държавата затъваше ежедневно,а на Костов банкова сметка растеше с 10 процента на минута!

73

До 43

преди 5 години

"Айде и болшевишката ГЕРБ, съсипала, циганизирала и разграбила България".Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. Разграбиха държавата с червените куфарчета, разбиха и ограбиха предприятията, разграбиха здравната каса и пенсионния фонд, изнесоха парите в офшорки и т.н. Сега са милионери с хотели по морето и из цялата страна, станаха рентиери и работодатели... Комунистите научиха народа да не работи и да краде.

72

не син

преди 5 години

Една от редките добри новини! Ясно беше, че рано или късно бандите сини нагаждачи ще се разбягат, когато плячката свърши!

71

Анонимен

преди 5 години

при Костов пенсията ми растеше с 10% на год,

70

Анонимен

преди 5 години

при Костов пенсията ми растеше с 10% на год,

69

Анонимен

преди 5 години

при Костов пенсията ми растеше с 10% на год,

68

saki

преди 5 години

В България е опасно да си голям бизнесмен и да не си парламентарно представен. Тогава ти взимат бизнеса или те рекетират. Така ,че тази няма да се спре. Ще се закачи ,към друг или ще спонсорира друга партия.

67

П.Петров

преди 5 години

СДС за 28-те години "преход" бяха на власт 6 години(последно 2002-ра), две от които в коалиция с ДПС. Като се погледнат графиките за БВП и покупателна способност през годините, ясно се вижда кога България е вървяла в правилната посока.Вярно е, СДС в зародиш беше инфилтрирано от агенти на ДС, много други активисти на сините имаха ентусиазъм, но не и компетентност, повечето дисиденти си бяха комунисти.ПИТАМ: СДС ли са причината за сегашното ни мизерно съществуване на дъното?КАКВО ПРЕДЛАГАТЕ?

66

Ала-Бала

преди 5 години

Бяхме 1 000 000 млади, изпълнени с вяра. Закопаха ни алчни хора. Колкото до Хубавото Наде - остана само като спомен иначе и до сега е политичеки и главно дипломатически неграмотна! Спомням си случая с медицинските сестри в Либия. Не се отличава от сегашната външна министърка!

65

Анонимен

преди 5 години

OH,BOGE POMOGNI MI -KAK LI SHTE GIVEYA BEZ TOVA ,,SINIO EDINSTVO"

64

dmx

преди 5 години

Да. Сега е време за разследване на на цялата след десетоноемврийска група политици, които се радват на пълни индулгенции, които не съществуват в нито една държава, напълно недосегаеми са, нито един не е пипнат, мафия са и т.н. прочее баналности. В затвора!

63

безпартиен

преди 5 години

Който взел-взел!Кото се уредил-уредил!Слагаме точка и кой от където си е!Единственият въпрос към тези политици е:"КОЙ НИ ГИ ПРЕДЛОЖИ ЗА ИЗБИРАНЕ И ПО КАКВИ КРИТЕРИИ?"Не вярвам някой да знае конкретни имена а дори и да знае-ще си затрае!

62

Andreshko

преди 5 години

Това ли е посланието,което иска да чуе височайшия ти господар посланик Неинска или Михайлова? Разбрахте най-после,че времето не е ваше,а на ДС което ви смачка не,че и вие не сте от червената мафия,която вилнее в момента,но другите ти сини бивши другари не могат да се докопат до някой пост като тебе.

61

закриване

преди 5 години

Поставя се начало на едно ново народополезно дело!!!!!!

60

Анонимен

преди 5 години

Хората разбират, че ги лъжат, но трудно разбират кой ги лъже, кога ги лъже и защо ги лъже. И в такъв случай нищо не са разбрали. Лъжците стават все по нагли, защото "докато истината си обуе обувките, лъжата е обиколила света" . Лъжата владее този лъжовен свят.

59

Анонимен

преди 5 години

До БългаринБДП-ДПС-СДС - ДС .-БОЙКО

58

Анонимен

преди 5 години

Най-после Надка да каже и да направи нещо смислено.