52

Анонимен

преди 5 години

До americano do 78Да ми даваш УСА за пример като нормална държава единствено показва колко е умствения ти капацитет и нивото на образованието ти. В УСА хората може да са много по-богати от българите, но със сигурност са много по-ненормални по отношение на морал, ценности и т.н. Стой си там при пълничките и им се радвай на залеза на империята им... (Не съм русофил, Русия за мен не може да служи за пример на подражание...)

51

Анонимен

преди 5 години

Излезли са с открадната стока, нападнали видимо непрофисоналната охрана и никой не е подал сигнал на полицията, докато са били в мола, да дойдат и да направят проверка. Каква е тази охрана изобщо? Как се справиха с този проблем вчера и как вече обикновените граждани да ходят по тези молове, къде ви е охраната бе, алооо???

50

Анонимен

преди 5 години

До Поздрави от USAА ти още ли четеш БГ-сайтове? хахаха Нещо ти е мъчно май? Стой си в УСА-то и не ни ангажирай с присъствието си...

49

Дедо

преди 5 години

До Кореняк 67Корави сме,щото цепим дърва,косим,носим сено и копаме почти непрекъснато.А вие бъхтете по тия фитнес зали вместо да цепите 10-12 куб. дърва на месец.

48

Ганчо

преди 5 години

Не е виновен човека. Ако жена му го е разкарвала в МОЛ-а поне 2-3 часа всеки нормален мъж изпада в делириум. Трябва да го разберете.

47

Наско

преди 5 години

МНОГО СИ Е ХУБАВО В НАШАТА МИЛА РОДНА СТРАНА! НА КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ДА БЕГА, ДА МИЕ ДЪРТИ, СКАПАНИ И *** ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ *** В АМЕРИКА И ЗАП. ЕВРОПА!ТУК ИМА ИКОНОМИЧЕАКИ РАСТЕЖ И ГЛАВОЛОМНО ПОВИШАВАНЕ НА ДОХОДИТЕ, ИМА И ОГРОМЕН ИЗНОС!!!

46

Софиянцки

преди 5 години

Това е фалшива новина! В мола нищо такова не се е случило ! Никакъя очевидец не е имало! Очевидецът е измислил тази история.Сайтът лъже, за да генерира всички простаци под мен - софиянци и несофиянци! Ама нали сте *** и изпростели,злобеете и философствате! ***!

45

Анонимен

преди 5 години

Вярно, че навсякъде се прецакаха нещата, но такава простотия и примитивизъм като тук май няма никъде.

44

Анонимен

преди 5 години

Само че къде ли отиват? На Марс? Навсякъде е същото.

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен От 10г. насам нормалните и интелигентни хора бягат с пълна сила. Защо ли?

42

Анонимен

преди 5 години

Допреди 10 години не съм подозирал, че има толкова селяни в страната. Сега ни заляха!

41

Анонимен

преди 5 години

Клиентите в МОЛа от провинцията.Обслужващият персонал и той от там.Бакшишите и те.Абе вече няма софиянци в София.А селяните си имат модели на поведение като тази случка.

40

Класика в България

преди 5 години

Българин-ЮНАК ще да е с шорти и футболна фланелка и дамска чанта на врата.

39

Брат Вурст

преди 5 години

Аз пуша само Е-цигари с аромат на шкембе чорба или с аромат на мастика. Щом не са упоменати в изследването съм спокоен.

38

Анонимен

преди 5 години

А не е ли викал сливи за смет! Значи е бил милиционер.

37

Столяндурич

преди 5 години

кореняк, и малко като цифри под, какво общо има София с груби селски прояви?Всеки може да извади нож и други неща и к'во? Откъде мислиш е охраната?;)

36

Берлин

преди 5 години

Нормален ден в Гaньостан.

35

кореняк

преди 5 години

Роден съм в София, излизал съм само до морето за по 2-3 дена макс иначе ходя в чужбина. Нямам приятели селяни и не искам. Но трябва да призная че са корави, изобщо съм се отказал повече да посягам на такива - гледаш го хилаво и смачкано, но като се развърти прави мармалад. Фитнесджии сме но даже не можем да им избягаме като попаднем на по-откачени.

34

Анонимен

преди 5 години

Прочети кой е основал София и кога, "гражданино"!

33

не син

преди 5 години

В една най обикновена държава охраната щеше да му натисне мутрата на пода и като дойде полицията - арест, съд и година две в затвора! Да ама не и тук!