125

Анонимен

преди 6 години

Простите тук във форума още не разбират защо се е извинила и продължават да пишат глурости. Такива не трябва да излизат извън пределите на БГ, защото тогава ще им се изясни всичко.

124

Анонимен

преди 6 години

Тази жена носи отговорност за думите си. С едно извинение няма да изтрие глупостите, които е наговорила. Езикът на омразата е недопустим в европейска държава, а който го употребява публично, носи наказателна отговорност.

123

Анонимен

преди 6 години

Такова говорене е недупостимо в Европа! Срамота, излага мъжа си, който заема такава висока длъжност в управлението на страната. Самозабравила се е. В Европа никой няма право да обижда другите, нито по произход, нито по цвят на кожата. Нормално е сега да отнесе една парична глоба, да се научи, че отдавна сме цивилизовани европейци. Който е живял в Западна Европа знае за какво иде реч.

122

Анонимен

преди 6 години

Днec.bg, ако на тази жена и се случи нещо, защото и показвате снимката, персонлно вас, или който и да е от вас, ще ви държа отговорни. Това не е заплаха, а интелигентно настояване да свалите снимката! Иначе ще има ваши снимки! Рентгенови!

121

Митака

преди 6 години

Една жена да каже нещо истинско и после се извинява 1 месец. По зле сме от комунизма - истината не бива да се казва. Мене ако питате, държавата, полицията и ние българите сме супер меки с тези.

120

Анонимен

преди 6 години

Ама те вече са ги интегрирали ,само офците не разбират това . Пожизнена пенсия без един трудов ден -Базисен доход-453 лева + евродобавки + фондове + ток + вода + здравни осигуровки +безплатна медицинска и юридическа помощ + правилегии на етническа основа ... Това ако не е интеграция ? А Българиите лапат мухите и благославят благодетела на ,,ромите ,,Гарантирано от ГЕРБ и ЧервеноТиквата .Хак ни е !

119

Справедливост

преди 6 години

Закона е за всички. Стига глупост за интеграция. Защо не интегрират нормалните граждани, а само им увеличават сметките? Защо не интегрират хората с увреждания, а искат да ги наказват и отрязват? Защо не интегрират пенсионерите?

118

Анонимен

преди 6 години

Томислав е послушно момче, каквото каже бате Бойко той се съгласява...

117

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 117Ама то и в Европа не считат управляващите ни за българи и европейци, те смятат, че са комбинация от вид араби и роми

116

Анонимен

преди 6 години

Циркаджии ! В същото време, в Габрово се настаняват в общински жилища ***, докарана от някъде за да гласуват за ГЕРБ !

115

Анонимен

преди 6 години

Ромите не искат да учат и работят,в болшинството си.Те безчинстват ,не учат и не искат да работят, и в Германия,която полага огромни усилия за социалната им интеграция.Затова,време е,да се извади тоягата.Ако продължим да опрощаваме дълговете им и да си затваряме очите пред престъпленията им,ще излезе,че те са привилегирована група от обществото ни,а това не го прави демократично.

114

Анонимен

преди 6 години

"Въпросът е защо турци,арменци и другите етноси не са зле настроени към ромите?"Ей такива паркетни академици като теб са най-зловредни. Ти си виждал турци и "роми" само на картинка май? Турците ненавиждат ромите, дори повече от нас. Причините са както при нас плюс една допълнителна. Много роми се турчеят, а "истинските" турци полудяват от това обстоятелство.

113

абв

преди 6 години

Дотук резултатът е обратна дискриминация към българските граждани с огромни етнически привилегии на етнос

112

Анонимен

преди 6 години

Брех,да й се ненадяваш.

111

Анонимен

преди 6 години

Абе това с интеграцията на кой въздухарски тъпоумник му хрумна? И как е убедил тези, които наливат всичките пари в тая глупост, че има шанс да се получи въобще?! Това цялото е учебникарски пример за мошеническа схема.

110

Анонимен

преди 6 години

Aко името самуил го смятаме за българско то тогава иван е арабин в градове дето ги смятат етносите за повече от българите се питаме що за държава е това рома с привилегия е питам аз а българина какво е плащаме данъци ром връзкар при него има дори с насоки подчертавам насоки и с привилегия че приятел с едикои си защо с тия насоки гърмят невинни момичета че пратила някои и тои не успял е те се прочуха се че успели успех диреците по пътищата са ваши а тия момичета ще ви теглят теглилата

109

Анонимен

преди 6 години

този етнос и нахалната им психология да крадат ,намират но не и да произвеждат благата си ,дотолкова ми е станала противна,че и малкото,които са свестни не могат да ми променят мнението към тях.

108

Анонимен

преди 6 години

Светле не си права, защото ГЕРБ считат ромите за българи заради изборите, а те са си етнически роми и нямат бг съзнание.

107

Пак до Ерол /93/

преди 6 години

Макар че, предимство при записване в ясли и детски градини трябва да имат децата на майките, които работят.Ако ромката е избрала да си стои вкъщи и да живее от помощи и детски надбавки, откъде накъде децата й ще имат предимство при записване в ясла и градина? Нали знаеш, че местата в детските заведения за предучилищна възраст са около 10 пъти по-малко от реалния брой на децата под 7-годишна възраст?Затова, щом като някоя не ще да работи, тя трябва да има грижата да научи детето си на бълг.език

106

Анонимен

преди 6 години

До Ерол Хюсеинов /93/А дали някъде другаде, освен в България има такова толериране на ромите и такава безотговорност от тяхна страна?Кой пречи на ромите да си записват децата в детски ясли и детски градини? Та те дори са с предимство и в това отношение!Обаче искат да си живеят заедно, в техни си, отделни махали. Затова се оказва, че в някои ясли и градини децата са само ромчета. Е как тогава децата им да бъдат в детски ясли и градини там, където живеят българи?