69

Хиппократ Николаис

преди 5 години

ВРЕМЕ ИДВА И БИЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ПРЕКРЪСТЕНА СЪЩО НА СЕВЕРНА, НО ТОЗИ ПЪТ НА '''СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ''' , ЗАЩОТО ВСИЧКО В БИЛГАРИЯ Е ГРЪЦКО--ЗЕМЯ, КУЛТУРА, ТОПОНИМИ, ТОПОГРАФИАС, ХИДРОНИМОС, ИМЕНАТА ВИ СА ГРЪЦКИ .РЕЛИГИЯТА ВИ Е ГРЪЦКА, ГРЪЦКИ СВЕТЦИ ПРАЗНУВАТЕ, ИМЕННИТЕ ВИ ДНИ СА ГРЪЦКИ .ЩЕ ПОКАНИМ ВЕЛИКИЯ ГРЪЦКИ КОМПОЗИТОР НА ЕЛЕКТРОННА МУЗИКА - ВАНГЕЛИС, ЗА ДА НАПРАВИ ХОРОВА МУЗИКАЛНА ОДА --- ПО СЛУЧАЙ ПРЕКРЪСТВАНЕТО НА БИЛГАРИА .

68

До 77

преди 5 години

Те че ще се присъединят е ясно, но тогава чак ще ни се качат на главите, защото ще се почувстват силни. Манталитет не се сменя просто така. А този на т. нар. Македонци е да се мислят за център на вселената.

67

Анонимен

преди 5 години

Край ! Рано или късно макетата ще ни вземат Пиринска Македония..

66

Анонимен

преди 5 години

Гърците от севрна Гърция са толкова македонци ,колкото и са ескимоси!80%от тях са изселници от Анадола и Черноморието ,след загубената война с Турция1921/22г.,турците гонят 1,5млн.гърци,други идват от руското Черноморие бягащи от комунистите.Болшинството от тези бежанци са заселени в Северна Гърция на мястото на изгонените 500хил.турци и по.маци,както и над.300хил.българи.Нямат право гърците да протестират,може,ама за Анадола където им Родината!

65

Шопо

преди 5 години

Странно !!! Две държави,които няма нищо общо с тези земи,подписват договор за българска земя...

64

Анонимен

преди 5 години

Най хубавото от всичко е че Кремълските *** другарите ще се пръснат от злоба че Македонския ще се присъедини към Голямото Европейско общество ха ха ха що мъка що е злоба ще се пръснат от веднъж

63

Yudeo= fahist

преди 5 години

Makedoncite sa bulgari....s dialekt!

62

Анонимен

преди 5 години

До СатаНато В гоооляма гршка си,не Расия се меси във политиката на Македония,и не Расия е създателката на македонската индентичност!Май не си чувал Стефан Новакович сръбски консул в Солун и историчар.Не си и чувал за,,Начертанието" на србският историк от 19век, Гарашанин.Сърбия и сега следва тази политика!ВМРО-ДПНЕ ,ОМО,,Илинден" са тяхно творение,напълно подвластни на Белград,нещо което го няма дори в Черна Гора!

61

Анонимен

преди 5 години

Македонците толкова са си повервАлЕ во антическиот проИзход, че с тоя бесен шопско-трънски диалект вече и гаргите им се хилят. На македонски се хилят, естествено. Абе, тихо някой в Рим да не сети за Сердика, Филипополис и т.н., че на Балканите само жабари ни трябват. Някой изтрещял пра-пра внук на имп. Траян да не изтрая и да си иска Пловдив... Яко!

60

Неразбрал

преди 5 години

Нашият управник взе ли отношение към въпроса или пак рита топка и яде филия с мас?

59

(България)

преди 5 години

Ало другаре, цивилизовайте се малко, стига сте живели в миналото на тези които искат да Ви разединяват, бъдещето на Балканите е да бъдат част от европейското семейство, тези които залагат на национализма си и искат да се ограждат с телени огради нямат място в него ... !!!

58

Анонимен

преди 5 години

одете си при тангра

57

анонимен

преди 5 години

бьлгария на кого издава бьлг паспорти след като македония била грьцка историятас името на македония много се изкриви и бьлгария не взе никакво отношение каквоще стане ако македония не стане член на нато и ес няма да стане нищо балканитетрябва да се освободят от сьюзи и орьжия да стане оазис за мир дружба и любовмежду хората които живеят тук от векове

56

Анонимен

преди 5 години

Пропускате че на Преспанското езеро граничи и трети играч - Албания, която има открити претенции към македонски земи! Това показва безсмилеността на такива изкуствени съюзи - все ми е на акъла че ако Албания и Македония са в НАТО, и някой нападне Македония, албанците ще се втурнат да я защитават!А който има исторически познания, отлично знае колко десетки съюзи рухват само за дни, при започването на ВСВ!

55

Преспанец

преди 5 години

От двете страни на Преспа са чисто български земи! Преспа е била столица на цар Самуил. Гърците са ни взели Егейска Македония, която е българска! Сърбите са ни взели Вардарска, която е българска!

54

Калеко Алеко

преди 5 години

Ай да им е честито на путинофилите и сърбоманите ... Той керванът си върви, а едни субекти нека да си лаят ... !!!

53

СатаНАТО

преди 5 години

Уро дите, платени от Кремъл, инстинктивно усещат кое е добро за България и смърт за *** и хвърлят отрова.

52

СатаНАТО

преди 5 години

*** е вечният злодей на света.Население от *** скръв на азиатски кръвожадни диваци.Две световни войни са запалени от руските гадове.

51

Анонимен

преди 5 години

14.10.1915Г ПЕТКОВДЕН ВАРНА Е НАПАДНАТА ОТ 6 МОРСКИ СЪДА И ХИДРОПЛАНИ, БОМБАНДИРАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА 1Ч И 7 М, КОГАТО ИДВАТ ГЕРМАНСКИ ПОДВОДНИЦИ И ПРОГОНВАТ РУСКАТА АРМИЯ. ВАРНЕНСКИЯТ ЗАЛИВ Е МИНИРАН, КОГАТО НА 25 2.1916Г РУСКИ КОРАБИ НАВЛИЗАТ В НЕГО ОТНОВО ДА НАПАДНАТ ВАРНА КОРАБ"ЛЕЙТЕНАНТ ПУЩИН" Е ПОРАЗЕН ОТ МИНА, РАЗЦЕПВА СЕ НА ДВЕ И ПОТЪВА. ПРЕДИ ТОВА Е ИМАЛО БАЛКАНСКИ ВОЙНИ, А ПОСЛЕ И ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА- НИКОГА ВОЙНА, ВСИЧКИ КОИТО ПОДКЛАЖДАТ КОНФЛИКТИ ЩЕ ПОТЪНАТ В ТЯХ.МИР И САМО МИР.

50

мкд

преди 5 години

Бракиа хихихихихибили сме бракиа ххихи