37

Анонимен

преди 5 години

До Hafen die WahrheitГлупости! В Германия постоянно прииждат нормални хора от цял свят, които са в повече от нужното, за да работи икономиката. Огромната част от бежанците не искат да работят, те не идват за това. Европа е застрашена именно заради това, че в най-силната й държава се вкарват по безумен начин милиони хора, които са с мислене от преди ерата на Средновековието в Европа. Това е престъпление срещу постиженията на европейската цивилизация! Меркел вън!

36

до Авторката

преди 5 години

Добре че има от каде да крадете готови Статии иначе сайта ви не повече от 3 дена би издържал без интернет

35

анонимен

преди 5 години

всички бежанци вьн от европа меркел да се даде на сьд и заедно с нея и коалиционните и партии ам бази до кога ще стоят в германия и ща ни заплашват

34

8

преди 5 години

В момента,в който падне канцлер-акта,със САЩ е свършено!С Меркел-също!

33

Онзи ден

преди 5 години

отивам в 6 часа на работа.От една игрална зала излиза една тарамбука ,запътва се към мен и ме пита дали нямам 1 евро.Понеже знам,че и той споделя европейските ценности,кактои аз и реших да му помогна.Извадих една банкнота от 100 и го попитах дали може да ми развали.Нямаше.За съжаление трябваше да го отпратя.

32

До 25

преди 5 години

Гей парадник ,ще станеш ти когато любимият ти Зеехофер върне всички бежанци които са влезли в ЕС през България.Тогава нищо задръстено няма да остане по тебе и може да прогледаш.

31

Анонимен

преди 5 години

"как би изглеждало едно такова връщане и дали изобщо е възможно то от юридическа гледна точка."Като не е възможно, ще го направят - човешкият закон да не е като този за гравитацията.

30

Анонимен

преди 5 години

нека да кажем, че цензурата по медиите, която е фен на царя не се свени да използва чужди никове! това е част от работата на меркелското щази!

29

Анонимен

преди 5 години

защо няма и една статия за гафа в германя с корупцията на хайко, бившия вътрешен министер и неговата бамф? няма такъв служител, който по свое усмотрение да нарушава закона, всичко е сненсено от най-високо ниво! искам да знам, какъв процент от поканените "бачкатори" наистина са си намерили работа в мерцедеса на мустака с грозния дизайн! искам да знам и колко милярди са хвърлени на вятъра за т.нар: интегриране! изкам числа!, а не поредната пропаганда на зелените нпо талибани!

28

Анонимен

преди 5 години

До 31 Hafen die WahrheitИди в Германия за да видиш как "работят" бежанците и тогава пиши глу по сти ти си. Един приятел ми каза, че по цял ден се возят из градския транспорт , на групи се мотаят по гари и улици но бачкане никакво.

27

Анонимен

преди 5 години

хафене, ми аз не ти тургам минуси, но ти, с твоето медийно облъчване си ги заслужаваш. няма и един фак в написаното от теб и ще ти кажа още, че безмозъчните институти се чудят как да увеличат пенсионната възраст до 80 години. какво ти говори това? че няма кой да бачка, а не че няма търтей, които са само на соцялна издръжка! ей, ще ни спукате от данъци и бач, но и аз ще ви спукам!

26

Анонимен

преди 5 години

хафене, ми това твойто са поредните облъчвания на зелената цензура на асоцялните. германя не губи милярди от липса на работна тъка, а губи милярди от "помощи" за поканените търтеи, които никога няма да подхванат работа, като депутатите в раздутото си антинародно събрание. знаеш ли на кой израз на серж ми напомняш, че без германя няма европа?Или избираме Пеевски, или правителството пада. изнудване по цоцялистически! и малце ***!

25

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Колкото и минуси да ми слагате, това са факти не подлежащи на спор.

24

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Защо Меркел води такава политика?Германия МЕСЕЧНО губи МИЛИАРДИ от липсата на човешки ресурс и производствените мощности са неизползваеми! Ако се спре мигранският поток Германия умира, а оттам и ЕС!

23

Анонимен

преди 5 години

Крайно време е тьпaта буца да си подаде оставката и да изчезне.

22

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

според последните проучвания афд има 15%, което определено е занижено. а изборите в баваря приближават неудържимо...И вместо да се жавка с Меркел, Зеехофер е длъжен да обърне по-голямо внимание именно на този факт!

21

анонимен

преди 5 години

Ако Меркел не беше отворила вратите, нямаше да има стотици хиляди издавени в Средиземно море! На колко мигранти е помогнала и колко са загинали по пътя си? Някой може ли да изчисли? Това ли е хуманността на госпожа Меркел?!

20

Българка

преди 5 години

Явно е умен Зеехофер,за разлика от Меркел.Разбрал е ,че дойде ли Алтернатива на власт,освен имигрантите и тях ще насмете.Затова си пази позициите за изборите наесен.

19

Анонимен

преди 5 години

до 23 обесни ни, но по-кротко, гей-парадник и зелен цензур фен на царя!

18

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Ако се стигне до разрив между двете партии, това споразумение ще остане в историятаГоспожо Павлова, Направете си труда да прочетете няколко източника, а не само да хвърляте димки с това АКО. Хорст Зеехофер не еднозначно е заявил, разпад на коалицията НЕ може да има!Думите на Зеехофер, звучат още по-абсурдно на фона на това което каза Макрон вчера! Ако сте гледали ще разберете за какво иде реч.