7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен Стига с тия глупости .Писна ми вече. Някои хора нямат спирка. Дрънкат ли дрънкат. Поредното безмозъчно дрънкало което пак не пише на кирилица. Явно се мисли за по - високо качество. Нищо подобно. Много прилича на грък - самочувствие до небесата, а без никакъв мозък в главата.

6

А бе

преди 5 години

Гърците си знаят работата,не са като нас ах.маци,да си подаряват интереса бадева!И да клекнат за Македония-пак ще измъкнат някакъв солиден кяр!То може и тия протести да са точно затова.Представете си ако успеят да измъкнат едни 50-100 млрд. за съгласието си-лошо ли ще им е?Естествено, ние пак ще си останем пре.цакани и с празни ръце....Само Тиквата ще ходи да се хвали колко велик балкански политик е.Ама като престане да бъде нужен-ще го изритат.

5

Анонимен

преди 5 години

Нека гърците най - после разберат че далеч не са великата нация, за която се мислят. Свикнаха да си въобразяват, че Европа ще стои вечно зад тях, защото западняците обичат да летуват в Гърция. Обаче всяко нещо си има граници. Не са те тези, от които зависи подобен въпрос. Искам, не искам , бре! Много важно. Като някакви глезени дечица са , на които не им дават играчките.. Искат или не тая държава съществува. Този въпрос трябва да се реши. Но не от тях. Не е тяхна работа.

4

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Да мълчат, Германия да не врътне кранчето. Те и реформи не искаха, ама...?

3

Анонимен

преди 5 години

Гърците много ме кефят как е.бат братята македонци до дупка. Македончетата дълги години ревяха срещу България, изсипваха кофи с помия срещу нас, разправяха колко сме гадни подли и как им крадем историята.Сега видяха кон боб яде ли. Такива смешници като тях само от бой разбират. Оказа се, че само Буци им е приятел.

2

Хааахха

преди 5 години

Крякащите по площади целогодишно пак набутани

1

Анонимен

преди 5 години

Днес Северна, утре ще искат Южна Македония. Гърците сами се закопаха.