35

до 36

преди 5 години

Не, ябълката е важна, защото издава истинскита религия на бюрократите в Брюксел и защо заляха Европа с ислямисти, всъщност Европа до 10 години ще изчезне, Мохамед е име номер 1 из почти всяка европейска държава!

34

Анонимен

преди 5 години

Политическа проститка и герп калинка.

33

Анонимен

преди 5 години

Стига с тази ябълка, ябълка... важно е, че тая не е достойна за каквото и да било освен за един ритник в дирника

32

до 34

преди 5 години

кажи ни какво символизира ябълката дадена на жена, освен Библейският сценарии, на Дявала Луцифер съблазняващ *** с ябалката в Райската градина. Яйде, ни кажи какво трябва да символизира ябълка като награда за жени! Символизира предателството на Господ от жената!!

31

Анонимен

преди 5 години

Тази какво точно прави?

30

Анонимен

преди 5 години

До християнинЗлатната ябълка символ на Луцифер ли е? Не бях чувал нищо по този въпрос.Ти защо мислиш така?

29

annybody

преди 5 години

Досега се знае за три емблематични ябълки в историята на цивилизацията - тази на ***, после на Нютон, и на Тюринг (компютър, изкуствен интелект).Четвъртата ябълка в историята на световната цивилизация е на Мара Нидялчева от село до Гоцье Дялчев - каква по-голяма гордост от това за родните номенклатурни калинки!

28

Сократис

преди 5 години

Разговарял съм с различни хора имащи категорично достоверна информация от кухнята на Европарламента, и мнението на всички е, че въпросната госпожа се ползва с най-несериозния и отблъскващ имидж и се отнасят с нея пренебрежително и подигравателно. Защо е така е ясно на всички, с изключение (разбира се)на българската журналистика.

27

Burzum

преди 5 години

Абсолютна ..........поредица от безсмислени думи изречени с патос и вяра във въртенето в кръг.....

26

?

преди 5 години

а отличие за мъжете?

25

Анонимен

преди 5 години

Колко федероса направи за да получи тази награда...!?

24

цифров трол

преди 5 години

даже и у КПСС на ЦК бяха по-интелигентни от бандата в Брюксел, факт безспорен!!

23

Анонимен

преди 5 години

Тази бъбрива птицечовка отдавна не е българка!

22

до 24

преди 5 години

Дяволът съблазни *** с ябълка!

21

християнин

преди 5 години

За Бога Братя събудете се! Тази награда във формата на "златна ябълка" е с ясно Сатанинска символика, факта че от 30 години се раздава, означава че поне от 30 години Европа е в ръцете на покронници на Лусифер!

20

PD

преди 5 години

И Нобелова награда за мир да и дадат, ще си остане номнклатура на силнитена деня. За момента, не дмонстрира качества, с които да запише името си в новата ни история. А позицията и позволява.А бъдещето, ще търси отговорности не само за това което си направил, а и за това което не си, в предвид възмжностите, които са ти били предоставени.Още не го знае калинката, но ще го разбере , някога в близкото бъдеще.

19

g

преди 5 години

Наградили си хората стокиращата другарка. Какво толкова?

18

Минчо

преди 5 години

Тази фамилийка-ЕС,сами се награждават,сами си приемат закончета,абе анархия голема.да ги накачи на големите вагони Владимир и да им напрай една еднопосочна разходка до Сибир...тая пръдла и тя се издигна покрай хрантутниците..

17

ессср

преди 5 години

другари, да цифровизираме дигитализацията и да дигитализираме цифровизацията!п.с. Wifi4EU заработили или се отлага за следващата 7-летка?! "4 + 4 = 7"

16

Анонимен

преди 5 години

До 18. Хубаво е една жена да е слаба. Ама този тапициран с кожа скелет буди само отвращение.