26

Анонимен

преди 6 години

До 26Ти ако си възрастен и разсъждаваш така за великана Роналдо...направо те Съжалявам :)) Даже няма какво да споря с тебе. Тука си защитаваш младините, а не спортисти. Джуджето изобщо няма, как да се противопостави на играч като Роналдо. Много се опитаха и направиха човкии :) Марадончето е известен повече с кокаина от колкото с играта си.

25

До 24-Анализатор

преди 6 години

Явно си малък /или млад/Това което визира Дзола е цялата игра и вторият гол във въпросният мач.Разликата е че майсторството на Роналдо беше голът му от фаул.,Дузпата/изработи си я с пиниз/ и грешката на де Хеа не са майсторски изпълнения нали.?А дрибъла на Марадона,може да се сравни само с този на Меси.Просто нещата са различни,но важен е крайният резултат

24

Анонимен

преди 6 години

Марадона на 4 световни направи паметни мачове срещу най-големите сили в света.Постигна победи срещу Англия,Италия,Бразилия,Германия,Уругвай,Белгия,Югославия и много други.А Роналдо вкара хетрик в мач от груповата фаза,срещу своите съотборници от Реал и един страшно слаб вратар.Марадона има злато и сребро от Световно и е два пъти играч номер едно на Световно!А Роналдо?Вие болни ли сте да ги сравнявате?От един мач?

23

анализатор

преди 6 години

Много е добър. Когато нещата стигнаха до него, направи максималното - еталон за професионалист. Не, че и испанците не бяха добри. А марадона да се опита да вкара с крак, а не с ръка. Меси защо не направи нещо с отбора на страната си, никакъв го няма там. Нали ги няма добрите играчи от Барса.

22

Анонимен

преди 6 години

Браво на Роналдо и да живее велика и вечна ФРАНЦИЯ.

21

Анонимен

преди 6 години

Португалия е все пак европейския шампион.

20

Анонимен

преди 6 години

Ако за Испания играеше Марадона резултата щеше да бъде около 5-1 за тях.А ако и Де Хеа беше вратар на Португалия-около 8-1.

19

Korean soup

преди 6 години

До Анонимен 1: По времето на Марадона златни топки даваха само на футболисти от Европа. Такова беше правилото. Иначе много от тогавашните носители щяха само да си мечтаят за златна топка. Чак от 1995г. започнаха да я присъждат на футболисти от европейски отбори. Друг е въпросът, че Марадона не притежава и 10% от амбицията и трудолюбието на Роналдо.

18

стефан

преди 6 години

Верно че играе човека , но е много злобен и се държи като" примадона".Съдиите трябва да се отнасят към него като"специален", обича също да пада пред наказателното поле и вътре за дуспа!

17

Тим

преди 6 години

За дуспата чиста сто процентова не може да сбъркат съдиите с това видео повторение с екип от допълнителни съдии са видяли и са казали на главния щом свири веднага а си е видял и сам защото близо но е направил консултация по слушалката допитват се и до другите съдии за да са сигорни

16

Тим

преди 6 години

Това се потига с много труд тренировки и дракановски режим научен е още от англия на дисциплина и да спазваш клубния правелник да вземат пример нашите футболисти от вътрешното първенство те толкова не тренират колко са по дискотеките и купоните затова няма и резултати

15

Анонимен

преди 6 години

Стига сте плюели бе с е л я н и човека играе не злобее като вас само обсьждате такьв бил онакьв вие и кутрето му не струвате

14

Анонимен

преди 6 години

Такава концентрацияя и усърдие на такова ниво, не знам дали е имало в историята. Тоя човек е мулти богат и не позволи това да го провали. Както се случи с марадона и много други *** ...заминали си от футбола позорно. Само Респект за този спортист. Да не забравяме и честите му благотворителни дарения и ходенето по улиците сред хората. Като нация,ако бяхме на половината на него ....

13

Хм

преди 6 години

Марадона игра само две години в Барса, защото го осакатиха баските. Тогава се играеше брутално-срещу техничните футболисти. Той на 22 можеше въобще да не играе футбол повече. След операцията пак в мач срещу Билбао се опитаха да го осакатят и той се защити с масово меле. Тогава испанското първенство не беше зряло за футболисти като Марадона.

12

Анонимен

преди 6 години

Тоз Роналдо след световното да го оставят направо в Москва да играе в Болшой Театър!Много артистично пада и се преструва без никой да го е блъснал!Вярно че вкарва хубави голове ...но..

11

...

преди 6 години

Португалчетата в отбора са на светлини години зад Роналдо. Ако не е той да ги дърпа, испанците щяха да ги смелят с една петица.

10

Анонимен

преди 6 години

Сега ми е много интересно, дали ПСЖ ще се бръкнат с 4-500 милиона за Роналдо, дори и на тази възраст. Неймар е класен, но пред Роналдо и Меси е като ученик.

9

Анонимен

преди 6 години

Можете да си го плюете, ама мач с него няма да пропуснете. Вчера играха 2 страхотни отбора, с много добри футболисти, но пак бяха един Роналдо и други 21 на терена

8

Шопо

преди 6 години

Само че аржентинското кюфте отбеляза с ръка !!!

7

Анонимен

преди 6 години

Наистина като характер може да е ***, но иначе е страшен професионалист. Няма как иначе толкова години да си на това ниво.Не знам дали забелязахте при една контра какъв спринт направи и навакса на защитниците, а е на 33 все пак.