63

мнение

преди 6 години

На това правителство му се клатят краката, предстои вот на недоверие и нещата отиват към предсрочни избори. Американският посланик го е привикал, за да го научи на някоя манипулация за спечелване на изборите. Така, с манипулации, ГЕРБ спечелиха изборите последните няколко пъти. След аферата Костинброд пак си продължиха манипулациите по други начини. Американският посланик не го вика за добро. В ущърб на българския народ ще е, а предателят Борисов ще го изпълни.

62

Анонимен

преди 6 години

ЕС толкова ни омачкаха напоследък с усещания за корупция и всякакви други евфемизми на прецакване на по- малкия и слабия, че чак увреждат интересите на американците, които се принуждават да ни ободряват безплатно от време на време.

61

Анонимен

преди 6 години

Смех в залата,точно заради тая политика "майната и на България"интересуват ме некакви си западни балкани Борисов и очи...ларката трябва да си ходят,замлатени кукли на конци и национални предатели МАРШ че вече не мога да ги гледам нито да ги слушам,!Обаче кой,кой майка му стара да ги замести,всички са такива бок..ци.....

60

ССС

преди 6 години

Едно кученце когато го водиш на каишка изкъсо,то прави ясни и устойчиви действия!!!

59

Анонимен

преди 6 години

Като го гледам баце, май му се е дръпнало лай...то.

58

Анонимен

преди 6 години

Тиквата-ей да мога да ви махна от главата си ! Посланика - ей какво айдутче беше , а какво те направихме - направо не е за вярване !!

57

ССС

преди 6 години

Американски пудел!!!

56

ССС

преди 6 години

Б.Б. да се запознае с живота на Даниел Нориега!!!

55

Анонимен

преди 6 години

Помните ли онзи посланик на Щатите , който много добре описа житейския път на този дебело врат и оттогава е агент , защото го хванаха за топките!! Сори БОРИСОВ НА ВСИЧКИ СИ ЯСЕН! Въпрос на време е господарите ти да те хвърлят на кучетата...

54

Анонимен

преди 6 години

Браво.Похвала от началника.Ще топли душата цяла седмица

53

де-ко-де

преди 6 години

US посланикът, декодирано: България - не е страна и не е с ясни и не е с устойчиви действия

52

Конграчулейшънс

преди 6 години

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

51

деси радева

преди 6 години

Вижте разликата в цвета на ръцете....

50

www

преди 6 години

НА ВСЯКА КРАЧКА БЕЗЗАКОНИЕ И КОРУБЦИЯ...

49

Футуролог

преди 6 години

САЩ и ГЕРБ с ПФ ще потопят целият Балкански п-ов в реки от кръв! Албанците и сие са най-голямата заплаха за националната сигурност и не само за насСимпатягата Ердоган ни но никой не е вечен и някой ден ще падне от власт но създадените от него сдружения на Балканите ще продължат да си функционират като евентуални бомби със закъснител и нищо не пречи на наследниците му да ги взривятТая работа ми прилича на Василевса Кантакузин дето искал да похристиянчи османците и да ги прави ромеи

48

Анонимен

преди 6 години

На дипломатически език казва на еднокнижният, че е направил България верен и послушен слуга,и ако мръдне вляво или надясно му се пази място в бондстийл.

47

Кунц

преди 6 години

Просто е казал на Тиквата кога ще е уволнен. Руски Троянски Кон в НАТО и ЕС няма да има.

46

поглед

преди 6 години

Единият гледа надменно другият като послушко.

45

Анонимен

преди 6 години

Както много пъти съм отбелязвал тук се изказват хора с ограничени умствени възможности!На всичко от горе са цинични и арогантни което още повече засилва подозрението в мен че са ограничени до неузнаваемост!*** народ слаба държава!

44

един човек

преди 6 години

Шефът дойде и го похвали !! УРА