121

Анонимен

преди 5 години

Османеее ти новия Боби ли си. Неук като него ама по смешенн:) Не се прави, че много си чел . То ти личи от километри, че НЕ си.

120

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен По-интересното е друго- има хора, които продължават да лапат пари от ЮП, нищо че не на практика не съществува!

119

Стамат

преди 5 години

Дай Бог Скопие и Атина да НЕ си решат спора.

118

Анонимен

преди 5 години

България не е отказвала ЮП. ЕК го спря с общо решение. Не го ли разбрахте. Това стана по времето на Орешарски / БСП/ , което е очавадно, че не е решение на България.

117

Анонимен

преди 5 години

С отказа си от Южен поток България направи грешка, да, и това бе в наша полза. Сега Европа ще купува газ от нас , каза днес Ердоган и прати Борисов в политически нокдаун. Такова унижение би коствало поста на всяка публична личност с капка достойнство. Да обявиш на всеослушание, че министър-председателят на България е загърбил националните интереси на своята страна, че и на Европа, за да ти угоди и ти се подмаже е равносилно на това да го обявиш за предател.

116

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 114"Браво ан Борисов", а какво каза някога: "При различни консултации, които са правени с нас, са обсъждани различни варианти. Един от вариантите, който попадна при мен, беше за Северна Македония, ако не се лъжа, и аз казах, че това пък ние не бихме го приели, защото утре ще кажат, че Благоевград е македонски".Как ще се казва Македония си е суверенно право на тях.Считам, че ако има име от типа на Северна Македония, би могло да има проблеми и териториални претенции.

115

Анонимен

преди 5 години

тоя бянкянски пудел не само се грижи за газта на украйна ами падписал да се рехабилитират украински военни в българия за сметка на кого мислитепълен бо.клукама така е ние българите останахме малко ама требе да се направи нещо да изметем тая продажна *** герб/гастроезофагиален рефлукс/много га.дно заболяване и се лекува трудно

114

Колко ли

преди 5 години

трябва да си глупав, че да подариш българския газопровод на Турция и след това да се гордееш как си осигурил купуване на газ от там!?!?!? Къде сте бе прости русофоби да видите самодоволната усмивка на Ердоган и думите му: "България направи грешка с Южен поток, сега Европа ще купува газ от Турция" Много сте прозди туй русофобите, и 30 цента не струвате.

113

Анонимен

преди 5 години

Браво ан Борисов. Мъжкар, както винаги. Когато имаш позиция трябва да е отстояваш. Какво ще ми се среща с тоя неизвесрнияя ? Кво ще говорят с него ? Те големите играчи дойдоха тук да се опитват ..тояя от поляната интой акъл дава. Я си стой там на езерото изолиран още 40 години и толкова. Ние зор нямаме.

112

Was sagen Sie?

преди 5 години

ПеSимиSт беZпениS гЪsбизNесВo хабен вир гекомен?здьес футбол играется, идите по чртам смолочи песимистические безпенистралайлическиеВо хабен вир зи бай хат ап гекомен аус?

111

MODERATOR PEDAL

преди 5 години

Малеей представяте ли си да се прекръстят на "Гълтамспермия" ХАХХАХАХХАХ

110

Анонимен

преди 5 години

До ПетракиИли Охридска република,Охрид ми харесва повече от СкопиеМоже и Западна България

109

Петраки

преди 5 години

Скопска република

108

ТВОРИМ ИСТОРИЯ

преди 5 години

Може да се прекръстят на "Добруджа", че да ни е гадно на нас - ние нищо няма да направим по въпроса

107

Анонимен

преди 5 години

Трянва да се казват Охридия - малко като име на болест но нищо

106

БРАНКО

преди 5 години

Да се прекръстят на "Александрия" - първото име на Македонски.

105

Българин

преди 5 години

От Българинили "Булгapистан"

104

Българин

преди 5 години

Представяте ли си да се кръстят "Балгария" или "***" :D

103

Много кока и аспирин

преди 5 години

Трябва да се прекръстят на ЮГОЗАПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ

102

xa xa

преди 5 години

Добре че го дочетох, че да видя и този бисер: "Тези, които имахме шанса да влезем в ЕС, коренно различни държави сме", не се разбира различни държави от тях, от преди "демокрацията" ли? Но в което и отношение да е съм съгласен, че сме в пъти по-зле от тях и от преди, нито са им подменени история, литература, нито са облъчени с *** ценности , а социалистическа БГ на бай Тошо беше в пъти просперираща и независима от сегашната, която е просто една бананова република на запада, тяхна колония а не равноправна в съюза, има си факти и статистика, който отрича да чете.