12

Винету

преди 5 години

Ако се водим по твоите бакалски сметки президентът е избран с 2 млн. от 7, значи 2\3 от българите не са го избирали. Само че това е демокрацията, пич, който има най-много проценти, той управлява и това за трети път е ГЕРБ. А с 99% управляваха *** преди 89 и в разни смешни държави.

11

Демократ

преди 5 години

Много си ни е добър президента. От ГЕРБ го мразят, защото им вади кирливите ризи.

10

ШМАТКА

преди 5 години

Що да е с окраска Президентът? Щото ви казва в очите, че не ви бива нито управлението, нито системата, нито кадрите дето са от некадърни по-некадърни,затова ли ви пречи? И да ривети и да не ривети народът си каза думата -Той ще е!

9

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че е с твърда ориентация към европейските ценности и работи за все по-тясната интеграция на България към евро-атлантическите системи за сигурност! Политическата му ориентация няма значение за обикновените хора.

8

Анонимен

преди 5 години

Е ТО НЕ МОЖЕ САМО ТОТАЛИТАРИЗЪМ И ПРЕМИЕРА И ПРЕЗИДЕНТА И ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ДА СА ВСЕ ВАШИ... 45 ГОДИНИ СТИГАТ. УЧЕНИКА НА БАЙ ТОШО ДА СЕ УЧИ НА ДЕМОКРАЦИЯ, ДОКАТО Е ЖИВ.

7

Анонимен

преди 5 години

Президента бил с окраска? Кой е против да се праска...

6

Анонимен

преди 5 години

Що е ГЕРБ все е за завода за отпадъци с последващо изгаряне

5

Исти

преди 5 години

Нужно е в най-скоро време да бъде създаден политически механизъм,по който един президент да бъде детрониран веднага след като бъде уличен в подобно нещо! Български държавен глава да взима страната на която и да е политическа сила е престъпление срещу онази част от народа,която не споделя възгледите на предпочетената от президента партия и ако това бъде доказано,той трябва незабавно да бъде съден по Българския народен закон!

4

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕ й ? Кой си ти ? Какъв си ? Мнозинството от бълагрския народ пък го признава, ще търпиш както аз търпя слабоумната тиква, стояща на власт с гласовете на един провинциален град....

3

Анонимен

преди 5 години

ПРЕЗИДЕНТА ТОЯ ПЪТ НЕ Е ВАШ ЧОВЕК. АМА И КОАЛИЦИОННИТЕ ВИ ПАРТНЬОРИ СИ ИМАТ СВОЯ ПОЛИТИКА. НЕ Е КАТО ПРИ РОСКО.

2

Анонимен

преди 5 години

AZ NE PRIZNAVAM TAZI KUKLA PREZIDENT.

1

adeck marsh

преди 5 години

Pak sha idva edin Botev ot Viennata s stote bg voivodi da garmi po bg vlastta...