13

Анонимен

преди 5 години

Щом и в Турция не са го спасили значи е нямало никакъв шанс за детето. Сами знаете, че като се заличат тука нещата с някоя болест всеки търси начин да отиде да се лекува в Турция.

12

Анонимен

преди 5 години

До Гурбетчиями явно не са имали нужната техника и специалисти да го диагностицират, на мен в Турция ми е правило впечатление че от към сгради болницте са добре направени, но откъм техническа и кадрова обезпеченост са доста зле

11

Анонимен

преди 5 години

До ГурбетчияНали ти казаха по-долу, такова им е нивото на анадолската медицина.

10

Су 34

преди 5 години

Два пъти по-високата детска смъртност от средната за ЕС е заради "ромите", вашите братовчеди и братя.

9

Гурбетчия

преди 5 години

Едно не мога да разбера-защо детето е местено от една болница в друга и то в два различни града? Може би, ако беше останало в първата,сега можеше да е живо.Да почива в мир,а на родителите сили.

8

Анонимен

преди 5 години

Затова ли умориха Наум Шаламанов за 2 месеца в такава турска болница?..Кой е Наум Шаламанов?

7

Пян_Гъ

преди 5 години

Българи, нека понамалим злобата. За наше добро е. Инциденти стават и в най-уредените държави. Не твърдя, че Турция е пример във всяко отношение. Понякога обаче има воля свише, която задейства земни "случайности" - затова е безсмислено да обвиняваме хотела, мениджъра или родителите. Вие заклевате ли се, че това не може да се случи на вашите деца? Аз не мога, но щом искате да хвърлите първия камък, давайте. Изборът е ваш!

6

До до 5

преди 5 години

И турските космонаФти са най добрите

5

Су 34

преди 5 години

До до 5Турските медици са от най-добрите в света. И това е факт. Те имат международно призвание, най-елитните и скъпи болници са именно в Турция. ------------Затова ли умориха Наум Шаламанов за 2 месеца в такава турска болница?

4

Су 34

преди 5 години

Това, което не се споменава в статията е, че на родителите в болницата са дадени документи на турски език за подпис, уж информирано съгласие за пациента, а всъщност това е била декларация, че нямат никакви претенции към хотела, където е станал инцидента.

3

Су 34

преди 5 години

"Такава е турската оправия!". Още Вазов го е казал, ама кой да слуша и чете "Под Игото" ?

2

Анонимен

преди 5 години

При нивото на турската медицина щеше да я изненада, ако това дете беше оживяло. Бог да го прости, но и да е за урок на всички тези, които ходят на почивка в Турция!

1

Анонимен

преди 5 години

Да не очакват турците да са честни!!!!!