10

Анонимен

преди 5 години

Стабилно стоим на дъното

9

Анонимен

преди 5 години

Развиваме се 10 % заплати 10 % цени вървим напред

8

Анонимен

преди 5 години

тая горната пасмина няма да подава никаква оставка- да си спомним 2013 г гръмнаха оная банка след като бб си подаде оставката, а ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ПЛАТИХА НА ХОРА ДА ОБИКАЛЯТ ПЛОЩАДИТЕ ЗА 5% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА, ЕСЕНТА Я УВЕЛИЧИХА С 10%, ОБАЧЕ БЕШЕ ПЪЛНА ТИШИНА И ОЧАКВАНЕ ДА ВЗЕМАТ *** ЗА ЕДИН ПАТАРОК, ДА ДЕ, АМА НЕЩО НЕ ИМ СЕ СЛУЧИ И ЗНАЕТЕ КАКВО РИТНАХА, ТА И ВНУЦИТЕ НИ ЩЕ ПЛАЩАТ.

7

анонимен

преди 5 години

само олиото и захарта падат от време на време и яицата всичко друго е пласмасана високи цени докога тьрг вериги ще сключват договори с производители коитоизползват некачествени семена домат с бял корен гадни краставици и големи икриви чушки пре м август черешете се изкупуват по 60 ст в тьрг вериги над 5 лева

6

Анонимен

преди 5 години

инфлация 1997г 242% посочена в доклада на Стив Ханке, 1 юли 1997г валутен борд в който 1000 лв се завързват за 1 германска марка, а по късно за Еврото. В тоя период 1 долар се обменяше от 1000 лв до 3000 лв, а средната месечна заплата 5 долара, тогава гръмнаха 18 банки. ЕТО ТОВА ПОЛИТИКА, КАКВО Е ТОВА МИЖАВО 0,3%. Данните взех от БСИ.

5

Анонимен

преди 5 години

Ами как ина4е да приберат 20-те лева увели4ение на пенсиите ако не вдигнат цените.

4

младежът

преди 5 години

Днешния лев струва повече от утрешния.

3

Анонимен

преди 5 години

Ако няма никаква инфлация това означава стагнация т.е.населението няма пари и цените дори падат,малка инфлация показва развитие,моля каскетите да не коментират неща от които не разбират.

2

Анонимен

преди 5 години

Една невисока инфлация е здравословна,въпросът е да не стане като в Турция последните години,нашата годишна при тях е месечна и лирата отидЕ та се не видЕ.

1

Анонимен

преди 5 години

Тая пасмина горе да подава оставка , докато все още има живи българи.