239

помнещ

преди 6 години

До Анонимен 246 : "Това са те гордите Българи,и за ритача на жена казвахте,че е ромзтурчин т.н какео се оказа."Оказа се че е *** от Добрич преместил се да живее в Максуда (Варна). Като имам предвид че *** от Максуда се турчеят не изключвам да е турски ***.

238

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 246Та какъв се оказа? Май бе от скъпата боя??

237

Христо

преди 6 години

8 БЕСИЛА....По едно за всеки от 8-те БЪЛГАРСКИ ОТПАДЪКА...

236

Бай Хей

преди 6 години

Ясно, *** работа. С простотията дотук. Четох много, но не видях някой да го е еня за това момиче, което 100% ще е белязано до гроб. Тия *** заслужават най-сурово наказание, толкова, че да има същия ефект и върху тях. Жалко, че родителите им са дали подобно възпитание. Те също носят наказателна отговорност според мен.

235

Анонимен

преди 6 години

Веднъж в пощата в Германия служителка ме помоли да помогна на "българи", които искали да изпращат нещо, но не разбирали немски. Питам ги на български какво искат, те не ме разбират, оказа се, че уж са българи, но не знаеха български, аз пък не разбирах ромски...

234

Анонимен

преди 6 години

Че са ръждави, е повече от ясно. Ама усещате ли се как ви промиха мозъците? На всички коментара пишете "роми". Няма роми, чисти циг..ни са си.

233

Вангу

преди 6 години

Затвор доживотен

232

фак...ти

преди 6 години

ТЕЗИ МЛАДИ ЮНОШИ ВСЕ ОЩЕ ЛИ НЕ СА РАЗБРАЛИ,ЧЕ ЖИВЕЯТ В ГЕРМАНИЯ.ТАМ ЗА ТАКОВА ДЕЯНИЕ ВКАРВАТ В ЗАТВОРА.ТОВА НЕ ИМ Е БЪЛГАРИЯ,ДА БЪДАТ ИДЕАЛИЗИРАНИ,МУТРИ,СВОДНИЦИ,ИЗНАСИЛВАЧИ,НАРКОБОСОВЕ И ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ВСЯКАКЪВ ХАРАКТЕР И ДА СА НА СВОБОДА!!!

231

Анонимен

преди 6 години

Това са те гордите Българи,и за ритача на жена казвахте,че е ромзтурчин т.н какео се оказа

230

Вестникар

преди 6 години

Не са били българчета,ами най са били патладжанчета,таблоидче билд!

229

Анонимен

преди 6 години

ромчетата на 16 са пълнолетни .

228

Е стига вече де!

преди 6 години

Не са българчета!

227

Анонимен

преди 6 години

В Германия няма как да обясниш, че българинът не е крадец, не мирише и т.н.Вменено им е вина зо избиването на евреите и ромите и затова не можеш да кажеш нищо лошо за ромите. Всичките роми са нещастни, добричики, а вие всичките българи сте крадливи, нищо че работите в един офис 12 години и нищо от никого не си откраднала. Дори и турските имена не им навяват мисълта, че това не са българи а турци или роми.

226

Анонимен

преди 6 години

да си носят последствията, няма значение от каква националност са - като правят престъпления има наказание и нека то да бъде приложено с цялата строгост на закона!

225

ПроСоТо

преди 6 години

До До 238 просотоаз те разбрах напълно!..Опита ми за сарказъм не беше срещу теб,а срещу въпросната ДИВОТИЯ!..Може би не се изразих както трябва....

224

До 238 просото

преди 6 години

На последното преброяване в България всеки сам казваше от какъв етнос е или отказваше да посочи етнос. Така много от тези, които са като тези осем изнаслвачи, казаха, че са от турския и българския етнос и в това няма нищо свежо.

223

ПроСоТо

преди 6 години

До До 224 просото Това ми хареса!...-Значи етноса НЕ е по рождение,а.."право на избор"?!?!..Нещо като "Социалния пол" в Станбулската Конвенция?...-"Пишеш са такъв,какъвто ти аресва"?Свежо!

222

Аа

преди 6 години

*** престъпност няма родина !!!!

221

ПроСоТо

преди 6 години

До Marsи по какво заключи,че имам предвид британския ти паспорт?

220

mmm,neeeee

преди 6 години

Отвратителни ! Просто няма друга дума, по-подходяща за тези!