74

До нищета в Росии

преди 6 години

Друже, абе ти само това гледаш и рекламираш непрекъснато. Пусни си за разнообразие Приколъи и моше да смениш плочата - например -вижте в Русия какви пияни сватбари има или пък колко са глупави...Може и да не знаеш , но там почти всяка кола има камера и затова има и много клипове, и то яки. Явно в Русия не всичко е мед и масло, но народ, койте се надсмива над недостъците си е народ със самочувствие. И, последно, обичат си лидера. Ако ги оставят на мира, шъ са опра'ат, да знаеш.

73

Анонимен

преди 6 години

Искам една голяма халба с вятски квас. Ммммм...Кайф!

72

Анонимен

преди 6 години

Пак минуси, хахахаха, абе другари, вие сте *** палячовците.Не е трудно бе.Пишете - Нищета в Якутий, после гледайте.Има един клип в, който питат хора по улиците на Москва дали знаят къде е Якутия, а те не знаят.А Якутия е на площ колкото 5 Франции.Освен това масово местните не знаят руски.

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 72Аха, значи руските мюсулмани са най-добрите мюсулмани.Разбрах!

70

Анонимен

преди 6 години

Какво ми цъкате минуси бе другари?Отворете youtube и пишете примерно - Нищета в Якутий

69

Анонимен

преди 6 години

В Русия 18% били мюсулмани. Че те да не са ***, бре? Я виж чеченците. Колко много от тях са рижи. Един огромен процент от руските мюсулмани са по-бели от теб и са със сини очи.

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 68Бьлгария има хора който даже не могат да си позволят телевизорВ България дори с минималната пенсия от 200лв може да се купи нов телевизор.Ако ме питаш какво ще се яде като се даде цялата пенсия за един телевизор ще ти отговоря: - каквото се е яло когато пенсията е била 36лв а телевизор Радуга е бил 1100лв.Иначе руско хибридно ***, България се пише с Ъ не с ь.И ,,кой" се ползва за единствено число.

67

ruski

преди 6 години

страна на алкохолици и ***.

66

ХИ-ХИ-ХИ

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !В Русия 99% са бели хора ...В Русия 18% са мюсулмани.Можеш да си пуснеш кадри от Байрам в Москва.

65

Анонимен

преди 6 години

Бьлгария има хора който даже не могат да си позволят телевизор за да гледат мачовете в сьщото време руснаците ще си гледат мачовете на живо всичко билети е разпродадено световното по футбол си вьрви шорошите *** квииииииик. Пожелавам на всички приятели на футбола добро настроение и наслада от играта ДОБРЕ ДОШЛИ В РУСИЯ.

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Гадна устичка имаш, да сеа в нея! В Русия е чистоПиши Нищета в Русия в youtube и гледай колко е чисто.Може да потърсиш кадри от Мурманск и цяла Якутия.Ще се хванеш за главата от чистота.

63

Джон Спрингфийлд

преди 6 години

Абе просто *** и ***...

62

Анонимен

преди 6 години

Поредната плиткоумна поръчкова статия! В Русия нещата са на светлинни години напред и нагоре в сравнение с Европа, да не говорим за България. Защо пишете щуротии бе хора? Идете и вижте колко виртуозно са си направили руснаците държавата, особено в големите градове каква е организацията и редът и нравите, колко са дръпнали за последните 20 години например.

61

Анонимен

преди 6 години

С какво удоволствие бих изпил един голям освежаващ квас.

60

хаха

преди 6 години

До Анонимен61Ми чамадан, вокзал, Москва.Никой не те спира.

59

читател

преди 6 години

До РОССИЯ - РАШАЖурналята са неграмотни и лоши, вие руснаците сте красиви и хорошие.хахахаВикаш да не вярваме на журналята, а на тебе пияния платен хибриден ***.

58

Анонимен

преди 6 години

До РАША 57Прав си, но няма какво да им се косиш на тия немчурля! Тия подстилки и преди Олимпиадата в Сочи дращиха такива пасквили, специално ходиха по боклучарниците само и само да намерят "нещо" негативно! На такива ВЪОБЩЕ НЯМА ЗАЩО ДА ИМ СЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ! Псетата си лаят, кервана си върви....Тия злобари са неизправими и не заслужават даже и внимание да им се обръща! Защото СЕГА РУСИЯ Е ВЕЧЕ ПО-ЦИВИЛИЗОВАНА, ПО-ДЕМОКРАТИЧНА И ПО-ХУМАННА ОТ каквато и да е еуропска с-г-а-н!

57

числата

преди 6 години

Един платен руsoфил пише за факти:А те са:8.5/100000 убийства17.9/100000 самоубийства18.9/100000 загинали в автомобилни катастрофи ( 8.3 за България )Дойче веле е виновно обаче

56

РОССИЯ

преди 6 години

ЕЛАТЕ ВИЖТЕ СТАДИОНИТЕ В МОСКВА КАКВИ ВИСОКИ ТЕХНОЛОГИИ СА НАПРАВЕНИ А БГ Е ИЗРСТАНАЛА ОТ СВЕТА ПОНЕ НА ПОЛОВИН ВЕК НЯМА ДА КАЖЕ ЧЕ Е ПО-ВЕЧЕ

55

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 54мисли за себе си.......