42

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

С въвеждането на Евро в България на "братушките ще им се разкатае мамата, а те са злобни и отмъстителни и ще берем с тях ядове...

41

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

До ПръчДобре, `айде сега обясни как, без да пита за разрешение, ЧЕРНА ГОРА ВЪВЕДЕ ЕВРОТО за национална валута и тази мини-държавичка още не е фалирала???

40

Frage Penka

преди 5 години

Tolko mnogo rozovi dimni patroni...za kakvo bili...

39

ВЪПРОС

преди 5 години

КОЙ ЩЕ ЛАПНЕ 46 МИЛИАРДА ВАЛУТЕН БОРД..ЗА КОГО СА ОПРЕДЕЛЕНИ ТЕЗИ ПАРИЧКИ--КОСТОВ ЛАПНА 50 МИЛИАРДА С НЕГОВАТА ДАЛАВЕРИЗАЦИЯ....ИНТЕРЕСНО,ИНТЕРЕСНО...

38

Анонимен

преди 5 години

Влизането в еврозоната ще обезлюди допълнително и без това обезкъвената ни държава. И туй дето е останало ще се разпилее по широкия свят. Ама що им дреме на разбойниците.

37

Стар набор

преди 5 години

Значи ще носим отговорност и за 2000 000 0000 0000 Евро държавен дълга на Италия

36

трайно безработен

преди 5 години

До Констатиращхайде не оббощавай за всички, защото аз нямам жена защото съм беден и безработен. а жените не искат мъже без пари, те търсят парите! в София не мога да отида пак поради безпаричие! а и живея на другия край на България в изоставен порутен град! аз собствения си живот не мога да подредя и се чудя как ще оцелея и дали ще имам пари за храна УТРЕ, ти ми пишеш да съм ходел да протестирам! плати ми и отделно заплати всички транспортни разходи плюс храната и ще отида!

35

Края

преди 5 години

Това ще е края на БГ тотално.Не си фантазирайте че ако сега вземате 1000лв заплата то след това ще вземате 1000 евро. Най-много 500 и кафето като стане 2?, бананите 4? и бензина 1.50? гледай какво става ... бедните още по бедни, богатите (крадците) още по богати. В БГ с честен труд една нова кола не можеш да си купиш па гледай колко милионери вече имаме. От къде ги взеха парите всички знаем с широко затворени очи.Края на БГ е близо.

34

Овцете да се стрижат

преди 5 години

До кръв, тяхната верица!

33

Питащ

преди 5 години

А референдум защо не се направи?Народа НЕ ЩЕ, ама мутрите го клатят!

32

Анонимен

преди 5 години

При соца висехме на опашки.Като се почне за бензин, за хладилник за телевизор за вода за кола за карта в почивна станция за какво ли ?Чакаш, чакаш, чакаш

31

Анонимен

преди 5 години

Ако не сте забелязали, всичко поскъпва "шоково" от месеци, вероятно като загрявка преди еврото. Хем мафиотския бизнес, свързан с групировката ГЕРБ, ще се избие зелено, хем няма да се забележи ценовата разлика.

30

Анонимен

преди 5 години

Гроб ще ни загроби! Тежко ни!

29

Анонимен

преди 5 години

Тия така ни скачиха като труп на системи с Еврокартела, после няма махане, а ако тръгне да се разпада не ми се мисли....

28

Колев

преди 5 години

Лошо за България. И по точно за обикновените бедни хора. Като влезем в еврозоната ще трябва да плащаме и от дълга на Гърция 18 милиарда евро, отделно и на останалите закъсали. И това няма да се плати от политиците у нас които ще се нагушат с евро, а ще се плати от обикновените хора с по 100 евро пенсия............(пп. какво ядро и какви глупости се опитват да лъжат народа тия политици...Полша, Швеция, Унгария, Чехия и останалите като не са в ядрото да не би да им е зле?!?!)

27

Туск

преди 5 години

Абе, вие нормални ли сте бе, Тва, е икономическо самоубийство,, ако стане, направо не ми се мисли. Повече има смисъл да се въведе рублата, ама не и еврото.

26

Анонимен

преди 5 години

Какво е мрежата днес?!Ами селската кръчма преди 50-100 години.Тук се изказат Гина-доячката, Хасан-зидаря, Генчо-пръдлето (безработен) и т.н.Бистри се политика и икономика на поразия.А иначе на две магарета храната не могат да разделят.Тааашак.

25

Анонимен

преди 5 години

Колкото влязохте в Ченген толкова и в еврозоната.А лошите кредити към свързани лица на Маджо, ***., Цеко, Славка и т.н къде отиват??? На сметката на европейците ли??А дано ама НЯМА........Сметки без кръчмар.

24

Анонимен

преди 5 години

До ШМАТКАShmatka slagai ushankata i begai v Sibir Tam e tvoeto spasenie

23

Анонимен

преди 5 години

В България ,илюзиите отдавана са заместили реалността !Това се превърнало в начин на живот и резултатните са налице !Изкривени представи ,понятия,заблуди ...