83

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 96: В Турция сега и досеха не се произвежда НИТО една кола. Всичко се слглобяваше само от готови вносни части. Който внос, както и броя на сглобените коли непрекъснато намалява. Няма да минат и две години и броя на лините за сглобяване също рязко ще намали.И да - България е членка на ЕС и може само да върви напред. Докато Турция вече само пада. Колкто и да не ви харесва на вас там.

82

Handel

преди 5 години

Erdogan 1, Erdogan 2 и т.н. моделът Erdogan 5 за Формула 1. Много добри коли но на всеки час трябва да слизаш и докато не биеш половин час метани в посока Мека не помръдва.

81

Анонимен

преди 5 години

Значи Тесла след толкова години разработки, след едни от най-добрите инженери в света работещи за тях, след десетките милиарди излети я тази година достигнат 250 000 коли, я не. Ама бай Ердоганоглуу нареди - 5 модела за през 2021, собствено производство 200000. .В Турция и сега се произвеждат около 900000 коли годишно от над15 марки.Колко се произвеждат в еврочленката България?

80

Jon

преди 5 години

Всичко произведено в Турция е ***. С тези коли турците целят да намалят броя на кюрдите.

79

Анонимен

преди 5 години

Нищо лично, но прилича на зле боядисано Ауди ТТ с пернишки тунинг..Къде по-добре щеше да е да прилича на писана каручка.

78

Анонимен

преди 5 години

Нищо лично, но прилича на зле боядисано Ауди ТТ с пернишки тунинг.

77

A Be

преди 5 години

I kakvo sega? Koy ni preci i nie da proizvejdame? Mogat i pravyat horata.

76

Анонимен

преди 5 години

До 87 Ние тук си имаме еколози , като тръгне нещо да се инвестира и да се прави , веднага излизат на протест колко много щяло да се замърси Турците като замърсят въздуха ще отворят много работни места , а вятъра като духне , може мръсния въздух да влезе в България Тука даже и дървени коли не може да направим , че изсичаме гори....ама за отопление може ...логика ....

75

bahuro

преди 5 години

Значи Тесла след толкова години разработки, след едни от най-добрите инженери в света работещи за тях, след десетките милиарди излети я тази година достигнат 250 000 коли, я не. Ама бай Ердоганоглуу нареди - 5 модела за през 2021, собствено производство 200000. Хахахаххахах. Това ако не е предизборна партенка - здраве му кажи.

74

Анонимен

преди 5 години

Менте лукум

73

Димитров

преди 5 години

Най вероятно ще се справят добре в производството на евтини автомобили за местният пазар, Китай направиха за 2016 година неживданите до сега 70 милиона бройки леки автомобили. Ест ако говорим за конкурентноспособни на западните( плюс Япония и Корея) аналози за еквивалентно качество не може и да става дума. За да си заслужават спрямо пазарната конкуренция и цена ще трябва за своя клас автомобил да са с 40% по евтини, което не го виждам. Никой няма да си купи турска пред хонда заради 15% разлика

72

123

преди 5 години

Истината е, че в турция се правят автомобили и то от бая време. Неприятно, но факт. В България е забранено да се развива тежка промишленост. Неприятно, но факт. Нашите управници искат те да държат всичко, че да не могат да ги изместят. Затова и няма такава промишленост в България. Неприятно, но факт.

71

Анонимен

преди 5 години

До ТурчинаПич, в пазарна икономика как точно си представяш правителството да дефинира произведствени цели на пазарен принцип ?! Т'ва - ще праим, коли, самолети, каруци или не знам кво е мантри от соца и тоталитарни режими. В нормалните държави, колите се правят от частни компании и държавата не прави нищо по темата, освен да се старае да не ги затруднява/пречи. Това важи за всяко производство

70

Еха

преди 5 години

Каква е тази злоба по съседката ни - Турция и каква е тази злоба от хората, които се "кланят" пред нея и плюят по родината. Коментари да има, нали колеги? :) Хайде със здраве, ракиеното време наближава!

69

Анонимен

преди 5 години

ердоганьо подарява oфцете към урните ХАХАХАААААААА

68

Анонимен

преди 5 години

Човешката завист почивен ден няма *** да знаеш

67

Осман

преди 5 години

Няма по дoлно и мpъсно nлeме от нас турците

66

Един турчин

преди 5 години

Не че живота в Турция е по-добър от България.И там има много бедни и отчаяни хора.Но......хората поне имат сурови закони,здравеопазване,икономика и изнасят стоки за 200 държави.Работят 24/7 и не спират.Докато българина няма нито икономика нито здравеопазване нито кадърни управници.Как се живее с 200 лв пенсия и 800 лв заплата в България?Много трудно се живее.За това всичко живо бяга в чужбина и не се връща.Така че всеки да си гледа ***.

65

Фотосинтеза

преди 5 години

До Турчина..............................От *** нищо не става.Той за това е беден от векове като църковна мишка.Един малък гущер цял живот мечтае да бъде крокодил.С мечти и завист далеч не се стига.Нямам нищо против *** защото както върви он ще се затрие сам.

64

Анонимен

преди 5 години

По принцип не е хубаво човек да се заяжда с хора, които бачкат и се развиват, но този прототип на снимката изглежда супер смешно...