44

Дедо Пич

преди 6 години

За другия път да знаете, на Прайд се ходи с каска и прeзеpвативи !

43

Софиянец

преди 6 години

До ДидкоДидкооооо, нали си знаеш какво ти мисля?!?!

42

до Дидко

преди 6 години

Я кажи нещо за Кевин Спейси, Зак Снайдър и оня моден фотограф, които са обвинени в сексуален тормоз и дори изнасилвания! От "Козяк" трябва да ви подбират по-добре списвачите.

41

Митко

преди 6 години

До ДидкоДидко, ходи да ядеш пинизи...

40

браво Дидко!

преди 6 години

До Дидко

39

До 44 Дидко

преди 6 години

За пореден път доказваш, че вия от ЛГБТ страдате от логическа и мисловна дейност. Коментарът ти е абсолютно лишен от смисъл. Никой защитаващ нормалните семейни ценности не защитава изброените от теб хетеро сбърканяци. Трябва обаче да се замислиш - ти нас ли се опитваш да убедиш или сам себе си.

38

Дидко

преди 6 години

А вие от "Национална съпротива" и другите протестиращи какво правите на Прайда.Ние ли сме злото за децата ви?ХЕТЕРО родители изоставят децата си.ХЕТЕРО родители ги насилват и малтретират.ХЕТЕРО сводници принуждават дъщерите ви да проституират, като обслужват ХЕТЕРО клиенти.Ще спра, че ми стана жал за вас "ЗДРВИТЕ и НОРМАЛНИТЕ"На Прайда сте детепазители, на Великден християни, на 3 март патриоти, през останалото време все същите ХЕТЕРО ид..ти!Хайде сега плюйте ме, тя истината боли!

37

Анонимен

преди 6 години

Тази по сутиен и със знаме..... голяма гордост.Вече ме е срам да ползвам емотиконите с дъга защото обратните обсебиха този красив символ от детството и го направиха свое знаме и като го използваш, все едно се идентифицираш с тях..

36

Манол

преди 6 години

Така е, само въжето ще ги усмири, а главния герберист, с доживотна присъда, без право на помилване за да гледа как се развива България без него и гамените му.

35

Анонимен

преди 6 години

да пожелаем, която кука го е била- синчето и да участва гордо на тези паради. Oт Европа са поканили едни черни банани. Не се блъскайте куки- ще има за всички.

34

Грую

преди 6 години

Защо не биха ***, а нормалните хора? *** сбърканата държава!

33

Анонимен

преди 6 години

Кво се чудите нали всички милицюнери са ЛГБТ и са участници в жалкото шоу

32

НС

преди 6 години

хахахах сигурно, ти си голям бияч, но чрез клавиатурата е лесно!

31

МУХААААА

преди 6 години

ГЕРБЕРАСКАТА ПОЛИЦИЯ СА САМО ЗА ГЕЙПАРАДЧЕТА--ЗА ТОВА И ПАЗЯТ ГЕЙЧЕТАТА...А С БАНДИТИТЕ СА НА ТИ И РАБОТЯТ ЗА ТЯХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30

!!!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

МР.. А ПОЛИЦЕЙСКА СГ.. А ДА ВИДИМ КАТО СВЪРШАТ ПАРИТЕ ОТ КЪДЕ ЗА ***... КАТО ВАС, КЪДЕ ЩЕ РЕВЕТЕ. КАТО НЯМА КОЙ ДА РАБОТИ И ДА МУ ВЗИМАТЕ ПАРИТЕ, ТЪРТЕИ НА БИЗНЕСА И ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ***..

29

Морски

преди 6 години

Всички управляващи от ГЕРБ са за въжето!!!

28

Анонимен

преди 6 години

Интересно, за какво им е било знамето на Прайда?Или идеята да се поотъркат в мацката по сутиен е изглеждала доста ентусиазираща?

27

Анонимен

преди 6 години

Това на снимката глава ли е или тиквa?

26

Анонимен

преди 6 години

И сега битият ще може ли да се оплаче от полицейско насилие в БХК? Ааа, чакай, той е българин и е хетеросексуален... Значи не може, той няма права!

25

Цецо

преди 6 години

До Бен *** 20Съгласен съм с теб, напълно! Но проблемите ни няма да се решат от нацистки формирования, убеден съм, че само ще се умножат! И аз не симпатизирам на днешните полицаи, най-вече защото критериите за прием са отчайващо ниски и голяма част от тях са прости, та чак дрънкат ...