61

Статистиката кърти

преди 5 години

Имаме 10-на хвърчилки, пада една.Това значи ли, че ако имаме 100 ще паднат 10 ?!

60

Анонимен

преди 5 години

Жалко за случилото се! За жалост у нас, каквото и да става никой не анализира причинно -следствени връзки, не търси отговорност и не взима мерки, за да се предотвратят следващи инциденти! ....Е как? Ето военният министър пътува към мястото на инцидента. Ще си записва, ще анализира, ще се почувства по тила и тумбалалайка и утре ще излезе с пояснение в специално нарочен за целта брифинг.

59

Анонимен

преди 5 години

Жалко за случилото се! За жалост у нас, каквото и да става никой не анализира причинно -следствени връзки, не търси отговорност и не взима мерки, за да се предотвратят следващи инциденти! Обикновенно лоша поддръжка на летателните апарати е причината за такива. Бог да прости загиналите!

58

Чуденка

преди 5 години

До Пародия ... да се чудиш да лайкваш или не, няма оправия :|

57

Анонимен

преди 5 години

Колега 63 много сте прав.Обаче те не точно наливат за нови машини.Наливат малко, останолото - многото , ще бъде откраднато.Боже няма пари за докторите и децата, а купуваме военни машини!!!!На война ли сме????

56

Анонимен

преди 5 години

Пореден инцидент, който показва нивото на подготовка. Да, тази машина е стара, но предишната, дето се разби в кораба, беше нова. Просто пилотите толкова са обучени. Те не се дават пари за муниции, екипировка и обучение, а тръгнали да наливат милярди в нови машини. Къде бе, тупани. Ще вземете да претрепете един куп хора на 6то майския парад.

55

Eni4er

преди 5 години

Жалко за загиналите хора.Но нека да погледнем и от добрата страна.По-вече хеликоптери няма да падат,просто не останаха.Не им блазе на турците например,имат над 1000 бройки военно въздушна техника.Колко ли ще паднат........

54

маке

преди 5 години

епа ние имаме само еден хелихопхер со коj прскаме лозjeто и овошките низ цела македониja па aко недаjбоже стане некоа воjна ке ве браниме со хелихоптеро и вас *** потпишавме добрососетски договор

53

Анонимен

преди 5 години

Когато бях войник се убедих, че военните са мноу ттъъппи! Като цяло. Гледам, че до ден днешен нищо не се е променило.

52

бай Х

преди 5 години

Айде русофилчетата да си лягат вече , че се превъзбудиха пак ! Като чуят за руска военна техника и скачат веднага в защита ! Слагат минуси наред !

51

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно утре баш шкембелията с какво ще се оправдае.

50

Анонимен

преди 5 години

Човешкия фактор винаги е бил на последно място..Точно обратното е.

49

Анонимен

преди 5 години

До ПародияЩе ти отговоря веднага!Заради потъналите 3 млрд в Гьола!И още се канят да ни нахендрят!

48

Анонимен

преди 5 години

Този хеликоптер е на 30 години, кво искате...

47

Пародия

преди 5 години

Много сте ми тъпички!И гръм да удари пак ще се делите на фили и фоби.Дали на руснаци и американци им пука за вас изобщо?40г. хеликоптер?Защо той лети а не новите Кугари?Защо военните на границата карат счупените УАЗки и ЗИЛове а не новите Мерседеси?Човешкия фактор винаги е бил на последно място.Армията а и държавата се управлява от чугунени кратуни начело с една изгнила тиква.Пилотите също са тикви щом още им служат а не са отишли в по сигурната и по платена селскостопанска авиация.Няма оправия

46

Анонимен

преди 5 години

Какъвто ни министърът,такава ни и армията

45

Анонимен

преди 5 години

Натовските пилоти толкова си могат.

44

Анонимен

преди 5 години

Майорът никога не бяга , защото в мирно време бягащият майор предизвиква смях , а във военно -- паника !

43

Оставка

преди 5 години

Интересно е колко още хеликоптера трябва да паднат и пилоти да загинат за да може един овенен министър да си подаде оставката.

42

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че ще строим Белене!С китайски(руски) или корейски(руски) инвеститор!