79

Много харесвах

преди 6 години

Де Ниро, но колкото остаряваме- оглупяваме: сега се прави на "смел" и сипе цинизми и простотии..Не му подхожда на образа на умен мъж, който си е създал...А умните мъже мълчат; ( не бъбрят като К.Нинова;-))

78

АТАКИСТ

преди 6 години

Бат Слай, Бат Арни, Ал Пачино, Робърт де Ниро, Сър Антъни Хопкинс... най-великите!

77

невероятно,но факт

преди 6 години

Холивуд залязва и думите на де Ниро са доказателство за това!Някой може ли да ми каже заглавието на един свестен филм в последните 10 г!?Стрелба,насилие ,секс,мускули и евтини мелодрами!Артистите също деградират един по един-дрога,алкохол,изнасилвачи, пълни откачалки!Даже не разбирам за какво още продължават да им дават пари!Де Ниро не разбира,че той всъщност сега обижда президентската институция в САЩ!

76

Танте Меркел

преди 6 години

Харесвам го това момче точно така чекайте че сега ми се изреждат неколко бежанеца!Долу Тръмп долу тесла само Фауве и дизелите ще цицаме Европа до последният поляк.

75

Барселона

преди 6 години

До 63...Много точно го каза...каквото искат да правят там,важно е ние и Европа да не пострадаме...

74

Поинтересувайте се !

преди 6 години

Който има познати и приятели в САЩ ,да ги попита какво е мнението и отношението на обикновенният и работещ американец към Тръмп.Ще видите че няма нищо общо с тези на разглезените и презадоволени холивудски лигльовци .Вотът за Тръмп беше наказателен удар срещу съсипалия бизнеса Обама с либералната си политика.А Тръмп намали драстично данъците в интерес на работещите хора.

73

Барселона

преди 6 години

До 1848...Теб какво те топли че Недоразумението искало силна Америка,след като цената е слаба Европа...Тук разглеждаме вариантите хубави за България,така че гледай ние да сме добре а не американците...

72

Сталин

преди 6 години

- Тоя от раз съм го пратил в Гулаг!

71

Waingro

преди 6 години

До Ал ПачиноI understood that reference.

70

Анонимен

преди 6 години

Е те тези *** немците едва когато САЩ им срине икономиката ще осъзнаят, че US е империя, която няма съюзници, а вечни интереси и ако благоденствието им преминава през това да превърнат Европа в СОМАЛИЯ, няма да им мигне окото да го сторят!! Шарл дьо Гол се обръща в гроба. Ако беше жив досега 100 пъти да беше изгонил и последната краварска база от Европа и да е построил огромна ЕВРОПЕЙСКА армия със самолетоносачи и десет хиляди ядрени бомби. Аман от умно-красиви американофилчета-предатели

69

Щерю

преди 6 години

Майната му, ама като се върне от Сингапур с една голяма гьостерица Светата гора да не Ви се види изведнъж тясна?

68

Анонимен

преди 6 години

Боби, гледай си черната м***ймука там и продължавай да се снимаш в жалки филмчета, за да я издържаш. От икона в ***, Господи какво падение....

67

1948

преди 6 години

Всички искате силна и велика България,а плюете по някой/в случая Тръмп/ който иска велика и силна своята страна. А Орбан и Салвини го харесват,защото изповядат същата философия-просперитет за собственният си народ

66

Анонимен

преди 6 години

Не съм фен на Тръмп но... Като гледам, той ще се окаже най-добрият президент след Рейгън. Действа се категорично. Изпълняват се предизборните обещания. Свършиха се неща, които висят от десетилетия. Твърда ръка в Белия дом за пръв път от много години. ПП. А относно Обама и демократичното му лустро: По времето на Обама бяха изгонени най-много мигранти и бяха убити от държавата най-много хора. Обама говореше едно, а вършеше точно обратното.

65

Анонимен

преди 6 години

майната им на американците, не могат да излъчат един свестен кандидат, тръгнали да казват на света какво да прави. Клинтън излъга под клетва, Буш нахлу в Ирак с лъжи, Барак Хюсеин създаде псевдохалифат, Тръмп вместо да вкара Хилари в затвора си сменя администрацията през ден заради нейните лъжливи саги и сега гледаме соросоистеричен цирк.

64

До 60

преди 6 години

Другарю,9ти септември беше преди 74 години.Обуздай революционният си плам.Явно си последовател на Ноам Чомски/без да знаеш кой е той/ Помъчи се да поразбереш туй-онуй преди да плюеш.

63

Анонимен

преди 6 години

До До 56-БарселонаТръмп нищо няма да върне, то така става. След две години му изтича мандата и кой откъде е. Обзалагам се че американците няма да го преизберат. Те не си падат по такива авторитарни лидери. Големите щати, Калифорния и Ню Йорк ще се надигнат и масово ще гласуват срещу Тръмп. Попринцип ГРАМ не ми пука кой ще е президент в краварника, но в случая тона засяга сериозно интересите на Европа. Това е.

62

До 56-Барселона

преди 6 години

Тръмп не е недоразумение а оправя бакиите на Обама който прецака средната класа в собственната си страна изнасяйки производствата в Китай,Мексико и страни като България заради по ниско заплащане.По този начин се увеличи безработицата.Тръмп е избран именно от тази класа и работи за обещанията си.А последователите на Чомски и Сорос ,звездите от Холивуд искат едва ли не социализъм в САЩ но без да се разделят с богатството сии да го разделят с бедните и мързеливите.

61

сова

преди 6 години

да ,бе ,майната му, още нито една война не е започнал - толкова време мина, той тръгнал да преговаря

60

Анонимен

преди 6 години

А аз казвам м... на всички които гласуваха за това *** дето иска да съсипе Европа. Нали и България ще го отнесе