49

Анонимен

преди 5 години

Крайно време беше да направят нещо смислено

48

Анонимен

преди 5 години

До 45В тая държава ако можеше да си позволи човек да не работи, а да си гледа децата с удоволствие щях да си седя по цял ден с тях.Ама не става.Тези деца и пари искат не само гледане, затова са училищата. А там е страшно.Обикновено такива идеи се дават от хора, които нямат деца.

47

Шебек

преди 5 години

Явно на Герберастите ще почне да им пари под краката,щом почнаха да се хвалят с увеличение на заплати в бъдещето !

46

Анонимен

преди 5 години

"Като чета коментарите оставам с впечатлението, че всички коментиращи стават за учители."Тука повечето сме с педагогически дипломи, но се отказахме да практикуваме, поради крайно обидното отношение на държавата към нас, най-вече по отношение на заплащането.

45

Анонимен

преди 5 години

"Като почнеш от 5годишни та до края на четвърти клас са по цял ден в училище и на занималня."Като толкова си загрижен за възпитанието на децата си, защо ги даваш на държавата, а не си ги учиш и възпитаваш ти? Ходенето на училище не е задължително, ако докажеш на държавата, че децата могат да покриват критериите на МОН и в домашна среда. Дори и хора, които нямат финансова нужда да ходят на работа си измислят работа, само да не са вкъщи сами с отрочетата си по цял ден.

44

Анонимен

преди 5 години

За какво им ги дават???

43

1

преди 5 години

До 42В провинцията е така. Там учителите са назнчават от кметовете, понеже средната заплата в частния сектор е доста по-ниска от учителската, а и в общия сличай се работи доста повече от 40 часа на седмица.

42

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 40Ей сега някой умник ще ти отговори,че учител се става само с връзки!

41

Анонимен

преди 5 години

"На полицията да разчиташ в България да те пази."А аз да те питам на тебе ако ти се наложи да разчиташ на полицията някога можеш да засечеш дали приживе ще дойдат!!!!!!А можеш да засечеш и на Бърза помощ те идват страшно бързо!!!!!!!!!

40

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите оставам с впечатлението, че всички коментиращи стават за учители. Вместо да стоят пред компа и да пишат коментари да отиват в училище - постоянно се търсят учители и да взимат по 920 лв. начална заплата

39

Анонимен

преди 5 години

А какво ще се случи със заплатите на учителите с над 10 год. педагогически стаж и заплата 950 лв.?Ще стане като в частните фирми. Старите служители ще взимат по-малко от стажантите, защото преди 10 години заплатите са били други и никой не си е мръднал пръста да ги актуализира за днешната действителност.

38

Анонимен

преди 5 години

"Учителите на ръце ги носят, а защо на полицая, който и живота си рискува искат да му вземат всичко?"Хаха. Полицая си рискувал живота. Обаждаме се на 112 и виждаме кога идват само да преброят труповете и опишат щетите. Ама искат да се пенсионират на 40 и да им дадат 20 брутни заплати. На полицията да разчиташ в България да те пази.

37

Анонимен

преди 5 години

А какво ще се случи със заплатите на учителите с над 10 год. педагогически стаж и заплата 950 лв.? Или пак се гледа само на младите новопостъпили учители, които са единици за цялата система, а другите кучетата да ги лаят .....

36

Анонимен

преди 5 години

"Като е педагог, да не е магьосник? Каквото виждат децата вкъщи и на улицата, това си носят и в училище."Че те децата по цял ден са в училище.Като почнеш от 5годишни та до края на четвърти клас са по цял ден в училище и на занималня.По-скоро каквото виждат в училище това си носят в къщи!

35

Анонимен

преди 5 години

Не може един "ПЕДАГОГ" да крещи на децата по цял час колко са невъзпитани, вместо да се опита да направи нещо по въпроса.Нали и "педагог"Като е педагог, да не е магьосник? Каквото виждат децата вкъщи и на улицата, това си носят и в училище.

34

Анонимен

преди 5 години

Между другото не е лошо учителите да се явяват и на психотестове.Не може един "ПЕДАГОГ" да крещи на децата по цял час колко са невъзпитани, вместо да се опита да направи нещо по въпроса.Нали и "педагог".Та даже се пробват и на родителските да повишават тон на родители.Е такива са учителите на децата ни.

33

Анонимен

преди 5 години

Лели мале даже взимат и допълнителни пари 3 пъти в годината!За какво?Елате да видите как се преподава в пети клас.По половината предмети не са взети всичките уроци. Да не говорим пък другите как са предадени.....На две на три-"Вижте за днес урока Ви е този-пък вие си го научете от учебника-там пише всичко"!Мързи ги да гледат.Не ми се мисли за по-горните класове......Учителите на ръце ги носят, а защо на полицая, който и живота си рискува искат да му вземат всичко? Каква държава само.

32

Аз

преди 5 години

До АнонименА вашите невъзпитани деца, не може да си ги понасяте в къщи и да има как денонощно да са на училище. Първо си научи детето защо ходи на училище после искай резултати. И както е казал народът от всяко дърво *** не става.

31

mid

преди 5 години

В общи линии работата е:Те ни лъжат, че ни плащат ние ги лъжем, че ги учим.Така ще е.

30

1

преди 5 години

четейки коментарите Ви как учителите не заслужавали такива заплати, считам, че си заслужавате напълно съдбата децата Ви да растат ***, наркомани и невъзпитани без бъдеще неграмотници :)