134

Мосю Густав

преди 5 години

Безпаричие? Значи или в Турция е много по-евтино, или си търсите оправдание за отлива на руски туристи.

133

142

преди 5 години

11 000 000??? Сорос ли те учи нс математика? 11 мил? Ало Мегаломански, с какво пристигнаха тив 11 мил. бе брат. На летище София нема самолети. Един каца на 2часа.

132

Анонимен

преди 5 години

До minuvach 22Много ми се иска Путин да наложи стоп на полетите от Русия за България, тогава искам да видя суратите на Бат Бойко ***, Цецо Шлифера-мафиот, Иван Портних и другите върли "анти-комунисти". За нашта държавица внезапен спад на приходите от туризъм би бил фатален.Абе ***, 2017г България е посетена от 11 000 000 чужденци.От тях руснаци са 600 000.Дали ни бъркат скъсаняците от Сибир?

131

Анонимен

преди 5 години

Евролъвовете ревът от радост, четейки лъжите на Иван Преображенски от държавната DW, като скопени прасенца. Тези статии и цитирания са за повдигане на самочувстеието на турист номер едно в света, средностатистическия *** и Ганчевица.

130

Анонимен

преди 5 години

MI DA VI DODAT KRAVARI NALI SA PLATEJOSPOSOBNI

129

сфд

преди 5 години

ПуткЯн докара колхозната пасмина до просешка тояга!!!

128

sg

преди 5 години

*** доведе колхозната *** до просешка тояга!!

127

Анонимен

преди 5 години

Чудесно!

126

Анонимен

преди 5 години

Като помня преди 89та кво беше и до 2006...сме направо богати сега. Всеки има кола , телефони , тв , ходи на почивки, на клубове ...кога ти преди такива неща.

125

Горски

преди 5 години

До МорскиЧе ние българите да не сме по-богати.Докато ни управлява мафията ГЕРБ ще гладуваме.Ами по-богати сме.Аз не познавам, някой да гладува.Май забрави когато ни управляваше мафията БСП и даваха по един хляб на семейство.При мафията ГЕРБ нещата са далеч, далеч по-добре.

124

ГЛАРУС

преди 5 години

останаха девушките!

123

Анонимен

преди 5 години

Кажи му ,,Дойче веле" и повече не го обиждай

122

Гост

преди 5 години

В Турция е пълно, всичко е разпродадено,в курортите е пълно с руснаци,разровете се из YouTube, пълно е с руски клипове от Тайланд, Малдиви, Индонезия и др. екзотични места.Сякаш някой нарочно се опитва да ни натрапи идеята колко зле са в Русия,но не разбирам защо.Какво ни вълнува нас.Ние просто гледаме колко сме добре ние и как щастливо си живеем.Нали така...

121

Готвачката

преди 5 години

До Хаха 143Видели сте част от детски лагер ученици водени от техните учители. В Зл. пясъци и там има детски лагер основно руснаци. Просто са кошмар. Говорят само на руски бият се до сутринта, пият, друсат се просто е ужас. Бият се кой какво да яде. Рускините учителки и те наддават вой децата защо не се хранели.Опитваме да им обясним, че тука е европейска държава, а те се държат все едно са в джунглата. Срещу 26 лв. на ден ни побъркват.

120

ники

преди 5 години

Вероятно става въпрос за руснаците, които живеят в русия.Руснаците, които отдавна живеят на запад са платежоспособни и може би точно тях засичате по разните му курорти.

119

Анонимен

преди 5 години

Миналата седмица в Рамблер.ру четох, че руснаците нямало къде да си харчат парите. Сега пишете, че пари нямали. Може и да си имат пари хорицата, но да не искат да ги харчат тук. Е, и този пазар ако изгубим, то не остана кой друг да идва тук, освен алкохолизирани англичанчета за "балконинг."

118

Хаха

преди 5 години

По това време в Созопол например единственатап чужда реч, която се чува из града е руска.... Предимно "бедни" руски баби с малки деца!? А надписите по заведенията, магазини и др. освен на български са и на руски, щото са "бедни"... не виждате ли, че статията е от ДВ?

117

Анонимен

преди 5 години

Ами като отидеш на златните ще видиш. Магазините са пълни с руснаци да пазарят макарони и лютеница и евтина водка.заведенията, клубовете и баровете с немци и англичани :)) Ако седиш в панелната на село ...Няма как да разбираш туризма.

116

Пътешественик

преди 5 години

От къде ви спускат тая информация за бедните Руски туристи , нямам идея..Преди 10 дена бях за седмица в Испания на почивка...преходихме с мойте хора от Коста Брава през Барселона и Тарагона та чак до Коста Дорада на юг..По плажовете, заведенията и магазините се чува само руска реч...тотален фраш с руснаци...щот са бедни явно..и накрая на Барселонското летище същата изстория пълно с рашки...полети за Москва ,Санк Петербург просто бях изумен от наплива на руски туристи.. а иначе глупости си пишем

115

Черноморски мутраген

преди 5 години

Ни Несебър, ни Созопол, ни Северно, ни Южно черномория. Няма такава алчност и мръсотия, съчетани с лоша кухня и печалбарство.За сетен път се убидих, че няма по-лошо от българския "бизнесмен".Има нещо тотално изкривено в БГ търговеца.Като искам в БГ, отивам в китно селце, планина.По-бедните ходят на море в Гърция, Испания, Южна Турция.По-богатите - Дубай, Тайланд, Кариби, Хаваи, Монте Карло и близките на тях курорти.