5

Vuzmezdie

преди 5 години

Р Петков ако малко разбира от полицейски работи няма да плещи такива неща.Най-вероятно като новоизбран председател на малката червена партийка се опитва да изпъкне, критикувайки все и вся.

4

Анонимен

преди 5 години

Нека сега помогне за втория. Нали е многознайко и всичко му е било ясно за първия, а полицията не знаела нищо.Сега не иска да помогне за втория. Защо?

3

Анонимен

преди 5 години

"че в един конкретен апартамент на свързан с избягалия затворник се купува 3 пъти повече храна и сметките скачат драстично без видим повод."Не знаех, че може да отчитаме, кой апартамент, колко храна купува. А и я ми кажете, колко ще скочат сметките, за един човек в апартамент ? Че аз онзи ден купих 4 климатика за цялата къща. Ако дойдат полицаи, ще получат един пръст и адвокат за 5000 лева !!!

2

анонимен

преди 5 години

Не зная този господин какво разбира от криминални деяния и престъпления. Математик е, това че беше вътрешен министър при Станишев не значи, че има компетентност. А политически е ренегат, подмолен, нелоялен, кариерист. Доста арогантно и самовлюбено се изказва по всички въпроси. Да спре просто. Никой не се нуждае от мнението му. Високомерно поучава политици от останалите партии. Мисли си, че има право да е ироничен. С Татяна Дончева бяха много отворени, но нищо не направиха.

1

Snorky

преди 5 години

Дълбоко моралният бивш вътрешен министър, който си пиеше ракията с братя Галеви и един от малцината, които знаят къде се крият те към момента. Това е Румен Петков.