15

Анонимен

преди 5 години

Народното събрание стана театър от момента в който плебса даде властта на Боко Тиквочев.От тогава парламента УЗАКОНЯВА щенията на Тиквата в зависимост как е спал Селският.БАСТА!

14

i'm

преди 5 години

Ни е работеща институция, ни е театър, а най ми било цирк!

13

стоев

преди 5 години

Да сълза и смях само че те се смеят ние ревем.И какво от това.Пишейки само тук по форумите нищо няма да променим..Младите ще напускат блатото а любимците на мафията така наречените " роми" ще стават все повече и нщо няма да се промени

12

????

преди 5 години

Парламентът не е виновен, а "народните избраници", които СТОЯТ в него! Тези лентяи получават огромни заплати , а са нагли когато се иска намаляването им! Оказа се ,че в България няма политици, защитаващи народа и държавата, а политиканти играещи по чужда свиркa и гледат само собствените си интереси!

11

Анонимен

преди 5 години

Отдавна така нареченото Народно събрание си е един театър нов демократичен " Сълза и Смях" , може би от така наречената промена . На какво ли не се нагледохме и кой ли му има доверие у народа. Увеличават си заплатки, харчове, нема сини, бели, червени и пембени интереси разни , лобизъм, кръгове от фирми.

10

Театър

преди 5 години

Театър със симптоми на селяния простотия и най вече арогантност обвита в наглост и безочие........

9

Ф

преди 5 години

Няма вече такава Държава България. Трябва и юридически да се закрие.

8

Анонимен

преди 5 години

Добре се справят! Отвращават и симпатизантине си! Ако можеха да усетят колко губят в старанието си да покажат всичко от нищожността си!

7

Анонимен

преди 5 години

По скоро цирк

6

Факт

преди 5 години

Парламентът е прекалено раздут и повечето депутати си нямат друго занимание,освен да правят циркове.При 6млн. реално население,нормално е техният брой да е около 100,а не 240.То и без това всичко се върши от 50-60 души.

5

dj dance и

преди 5 години

Да си опрвят психолозите и докторите че нещо бая станаха ченса за хапчета.Хора пиите ги и оставете нормалните да са нормални аман

4

няма време...

преди 5 години

Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 4 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?

3

Анонимен

преди 5 години

Няма какво да обиждате театъра - за да си театрален артист се изисква огромен талант, какъвто тия търтеи нямат и грам!По-скоро порнография, както са казали по-долу

2

Пиргова-посредствена

преди 5 години

Щом и посредствената Пиргова са я направили професор(вероятно по партийна линия), то тежко и горко на България...

1

Анонимен

преди 5 години

Пълна порнография, наглост, злоба, жажда да си на власт да крадеш милиони и въобще да не ти пука за народа.