27

Анонимен

преди 5 години

Лъжите на Путин по Пряката линия, а Ехото (русофилите) ги повтаря многократно !

26

Burzum

преди 5 години

Българите трябва да мълчат и никакви ала бала че сме демокрация...същата вертикала на властта с тая разлика че нивото на руската вертикала и особенно на върха е няколко нива над българската...тишина и наведени очички...

25

do 23

преди 5 години

Доносничеството, извинете информирането, подаването нс сигнал, останка от комунистическото минало ли е или европеска ценност, родена от демокрацията?

24

рубашка

преди 5 години

До 24 анонимен руснак. Ами ние и не искаме такъв президент. А вас като ви гледам "огромната" държава с многомилионно население не можете да намерите други управляващи освен *** и Медведеф, които се прескачат като кобили.

23

Анонимен

преди 5 години

А в Европа няма рускини *** :)

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонименааа, в сибир значи! с тва трябваше да почнеееш! ти ще идеш ли в сибир за 900$ хахахане всеки може да отиде да работи в Русия, българи не пускат, стой си в София на 400$ заплата или върви в Германия да им миеш улиците за 850 евро заплата.

21

до 23

преди 5 години

Честа ли ви е накърнена. Жалко, животът е несправедлив. За подобряване на услугите, образовайте "предприемателите", че не всрки, който говори английски,плаща в долари,

20

Анонимен

преди 5 години

Писах за старите такива ама не гледате а само наизуст. Преди 2 г една учителка пита Путин как да живее с 5000 рубли. Оня срича. Питат го защо ги занимава с ракети като са толкова бедни. Яко ви промиват мозъците. А на кои олигарси е взел парите като изникнаха 104 нови милиардери. Същите изнасят парите в чужбина. Познато ли е? Много некомпетентни промити мозъци тук. 20% от руснака живее под прага на бедност, който там е 320 лв. В Бг е 351

19

Анонимен

преди 5 години

Руските *** разпрастрняват в нета хибритните лъжи, че 90% от пpocтитутките в Германия били българки. Истината приятели мои е, че 90% от българките в Германия работят банкови мениджърки, членки на управителни съвети във големи фирми като Сименс и БОШ, инженерки и само топ-платени престижни професии.

18

Анонимен

преди 5 години

Градовете в Сибир имат инфраструктура и градоустройство за което София може само да си мечтае.

17

Анонимен

преди 5 години

ааа, в сибир значи! с тва трябваше да почнеееш! ти ще идеш ли в сибир за 900$ хахаха

16

Анонимен

преди 5 години

Имам познат женен за рускиня, живеят в голям град в Сибир, жена му е учителка в държавно училище със заплата 55 хил, това са около 900 долара. С тази заплата там при тези цени могат да живеят цялото семейство, а неговата заплата е 75 хил, специалист е по хранително вкусова промишленост и работо в руска фирма за производство на мелчни продукти, правят разни сирена и бизнеса върви след като Русия наложи санкции на Запада за внос на сирена.

15

Анонимен

преди 5 години

АБЕ ТОВА РУСКОТО *** ВСЕКИ ДЕН ПУСКА ТУК ЗА БГ ПРОСТИТУТКИТЕ В ГЕРМСАНИЯ ДА НИ УНИЖАВА НАЦИОНАЛНОТО ДОСТОЙНСТВО! ТРИЙ ГО, Ч Е СИ СЪПРИЧАСТЕН ПО СЪОР=ТВЕТНИЯ ЧЛЕН ОТ НК! ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ТЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАМ! ПРАЩАМ НА МЕЙЛА НА ЦАЦАРОВ ДО 15 МИН.!

14

Анонимен

преди 5 години

За учител там е между 250$ и 1000$ като 1000$ взимат в супер престижни частни училища както тука ама то любовта към Путин малко заслепява хората и пропускат някои подробности

13

Анонимен

преди 5 години

При Путин БВП се вдигна 10 пъти, заплатите 12 пъти, пенсиите 14 пъти, взе парите на олигарсите, провали "Набуко", взе си Крим, строи Северен поток 2 и сега владее Сирия и близкия изток.

12

Анонимен

преди 5 години

По данни на Credit Suisse през последните три години от 4% до 10% от най-бедните хора в света са били американци. Това са от 35 до 50 млн. души.

11

Анонимен

преди 5 години

Хайде отборчето от евроцървули с диагноза "Шубе ме от Русия" и "Нощния ми кошмар имПутенция" започна мача с ниска топка по тревата. Междъ другото, Днес.бг, кои са тези "известни" и "влиятелни" блогери? Не можах да им прочета имената. Може би известни като А. Бабченко? Нещо нема новини за тоя мишок? Явно всичко е разкрито от следствието.

10

Анонимен

преди 5 години

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

9

смех

преди 5 години

На протеста на умните и красивите преди години огромен плакат "Газпром - вън от България!" и го показват впо всички медии да го видят и ч чужбина, а днес Борисов ходи в Русия да проси "Газпром, елате в България" а Путин го приема със студен поглед.

8

АЛОУ,

преди 5 години

я кажи пак за руските учители , как взимали 1000 евра? абе вие хептен за баламурници ни вземате бе! Ми ч е те бг учители да са побягнаи към масква!