16

Анонимен

преди 6 години

Европа е мит, фикция. Какво е Европа? По-голямата и част се владее от Русия, която същевременно владее и Евразия. Европа е само един придатък на Евразия.

15

ТHE Патриот

преди 6 години

Бъдещето се нарича Евразия!А не Европа сори ,нищо лично просто бизнес!

14

Компетентен

преди 6 години

Какъв Ердоган, каква Виена, какви 5 лева? На Ердоган ще му пуснат две ядрени бомби и е дотам. Те тези ядрени оръжия които Франция ги притежава да не са за красота оставени. България и Русия няма как да са в един съюз. СССР се разпадна и загуби студената война. Русия издъхна и показа невъзможност да издържа и изхранва всички държави в орбитата си. Авантата на безплатния нефт и оръжия отмина. Мястото на БГ си е в ЕС. Нямаме по- добра алтернатива, нямаме въобще алтернатива. Така че си бичете айляка

13

akud

преди 6 години

До малчиками не се заблуждавай, китай им плаща сметката, а кремъл показаха анаболни мускули на батка, сащ показаха каво значи икономически санкции , кремъл и сащ тайно пиха кафе и ето днес, висока цена на нефта и санкции за ЕС

12

малчик

преди 6 години

Не бих казал, че с 20 трилиона външен дълг, значително надвишаващ брутния им продукт, САЩ са голяма работа.

11

Анонимен

преди 6 години

САЩ вече трудно може да се причислят към "големите". Все повече се деиндустриализират, вече не произвеждат почти нищо, всичко е изнесено в Китай и Азия. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора. 90 милиона американци живеят на социални помощи, 40 милиона получават купони за храна за да не гладуват и да почнат да стрелят и мародерстват в супермаркетите.

10

Анонимен

преди 6 години

ДО 3ТОЧНО ТАКА Е!

9

Анонимен

преди 6 години

ЕС ни донесе мизерия и опустошение, останем ли в ЕС България загива. Вече 11 години ни използват и си играят игрички с нас - това го заяви в прав текст дори Борисов. За тях сме полу-хора, презират ни и ни се подиграват - стоки второ кочество, членка второ качество на втора скорост. Бъдещето на България е с Русия в Евразийския икономически съюз - там са суровините на света, там са нашите пазари, там е даже и нашият етнокултурен код.

8

Олд мен

преди 6 години

Не бих казал че с трилион и няма 300 милиарда брутен продукт Русия голяма работа.

7

Някой

преди 6 години

"Европа днес: В неудобно . . . "Надупено, надупено ...

6

Анонимен

преди 6 години

Аз много пъти писах,но пак ще го кажа,накрая пак ще се стигне до глобализация рано или късно и въпреки съпротивата,защото така са запланували големите.Европа не може да бъде разделена,защото ресурсите са в Русия,а отделно търговията е за десетки и стотици милиарди между ЕС и Русия.Когато ние прекъснахме търговията с Азия и Русия преди години,цялата ни икономика и промишленост рухна,а населението остана без работа и доходи и емигрира.Сега имаме демографска катастрофа.

5

кравария

преди 6 години

Краварите нямат сметка от силна Европа!

4

Край

преди 6 години

Въпреки че ще остане най-бедната страна в ЕС България има изгода от силен и единен съюз. Най-добър вариант е Европейски съединени щати със собствена армия, правителство и парламент. Сега Европа е най-голямата икономика а реално е без политическа тежест защото е военно джудже. Германия е без армия заради 2 св. война. Ердоган ако реши утре ще стигне Виена. Ставало е.Европейска армия е начина Германия да заобиколи санкциите наложени и от съюзниците.

3

Анонимен

преди 6 години

Европейските лидери са твърде безлични и несъстоятелни, бият малко на *** и в резултат на това са гаврени и унижавани не само от президенти на Великите сили като Путин, Тръмп и Си Дзинпин, но дори и от такива като Ердоган, при положение че Турция даже не е Велика сила!Проблема е в самите европейски лидери - помислете дали някой би си помислил да се подиграва с Наполеон, Бисмарк, Вилхелм Втори или Хитлер... Ами май, не би посмял

2

Анонимен

преди 6 години

Май под вола телето го намериха, сега очакват синигерчето. Стига откровени тъпизми.

1

Анонимен

преди 6 години

Европа е по-силна от всичките изброени, но не е единна!А най-големите радетели за разединението на Европа са феновете на Мордор.