28

До кога

преди 5 години

До кога ще живеем в държава управлявана от мафията. Трябва да изгоним всичките 240 депутати, който са част от мафията и да сложим нови хора без мръсно минало.

27

Страхил

преди 5 години

Почивай в мир, Владимир Пелов. Спасил си някой Българин от норвежката напаст. Не си бил толкова лош, колкото те изкарват. Дано си на по - добро място. Подкрепяй ни, че работата зле.

26

Анонимен

преди 5 години

не мога да ги разбера тия хора защо не си гледат живота, децата, кефа ами ходят се занимават с простотии - побойща, убийства, затвори..

25

до 23

преди 5 години

Да със сигурност ти е симпатичен и Динко ти е симпатичен,това са героите на пропадналата българия.

24

ДА

преди 5 години

Мдаааа....Задава се вълна от "отмъщения"!Видя се,че милицията не се справя,бездейства,стана за смях и всеки взима нещата в свои ръце!

23

Страхил

преди 5 години

Пелов явно е бил добър човек. Ромеите са му имала страха. А това е много важно. Индиректно е спасил някой Българин, от поредния ромейски набег.Оценяваме човека, когато вече го няма. Явно такъв е случая с Пелов.

22

Сакън

преди 5 години

Тоя шут, че и бая мургавичък при това, да не вземе да наследи царството небесно преждевременно. Току- виж се възкресил този Пелов и... хм...

21

Анонимен

преди 5 години

Тоя Пелов чак ми стана симпатичен. Жалко, че е починал. От написаното останах с впечатление, че е вършил полезна дейност.

20

Анонимен

преди 5 години

За такива закани, полицаите трябва да го приберат и да му повдигнат обвинение.

19

Др. Уотсън

преди 5 години

Джанго Ънчейнд 2

18

Анонимен

преди 5 години

Как пък точно след като изпраща писмо до президента е избягал от затвора и е застрелян(убит)?Тези тези с махленските свади,не се връзват.Публикувайте го това писмо!Явно заради него е убит.

17

Анонимен

преди 5 години

До гражданин и още до кога в МВР пенсионери ще са на пълна пенсия и пълна заплата заради " недостига". Да си преструктурират МВР - то и да го накарат да работи, ама работата им да не се отчита само в колко глобени. Има разкриваемост , а каква е виждаме.

16

гражданин

преди 5 години

До кога МВР ще източва бюджета с излишни структури като СЪТРУДНИК по ОХРАНА за сметка на недокомплект от реални полицаи .

15

Бай Иван

преди 5 години

*** почна да се самоизчиства ,полицията да не се меси в естествения подбор ;) !!!

14

'Се 1 ме нема

преди 5 години

Престъпници дегизирани като политици. С бради, шапки, мустаци, шлифери, сланини и къдрици, а под тях гнили ябълки и корумпирани бандити. Рецидивисти. Пелов бил обявил война на държавата. Политиците ни също. Грабят, крадат, съсипват и унищожават държавата ни, както никой външен враг не го е правил.

13

ист русофила.

преди 5 години

Няма Пелов, няма проблем.Мутрите сами свършиха работата на системата.

12

до 12

преди 5 години

Дори и полицаите разбират че хора като Пелов са полезни само няколко Пеловци и разни мутренски групи и *** ще изчезнат ти ли си по-наясно от събитията в града или полицията трай си там и не се обаждай.

11

Анонимен

преди 5 години

хаха, пък в софия обикаля полиция, друг път, те са като служители на технополис - никога не се намират когато ти трябват, за сметка на другите които ти предлагат бързи кредити.

10

Анонимен

преди 5 години

Полицията в Ботевград не обикаляла както в София, а се явявали само при инциденти. И тази полиция има началник и управление. Къде е превенцията на престъпленията, къде е респекта от полицаите, като се явяват само като превали.

9

Анонимен

преди 5 години

Заглавието отговаря )% на съдържанието. Дори заблуждава ! НЕНОВИНИ от ПСЕВДОМЕДИЯ