170

42

преди 6 години

Той Ердоган първо да помисли как да оправи турската лира, че в последните години все спада, а пък и с този рейтинг колко ли още ще е на власт? Надали задълго...

169

42

преди 6 години

Какво значи човек да не е националист? Значи да мрази народа си. А такива ли трябва да са в парламента? И защо пропагандата вменява мръсно значение на тази дума? За мен по-*** дума е обратното-глобалист.

168

Ибрахим от Кърджали

преди 6 години

До Реджеп Таип ЕрдоганПашам / султане мой / ,инвестирай в строежи на толкова джамии в България колкото имена на дерета и тепета се сменят в България ! Ти знаеш ,че сега не е модерно да завладяваш други територии с война ! Модерно е да ги завладяваш с икономика ! Инвестирай в България в районите с компактно турско население !Аллах да умножи дните ти !

167

OTOMAN LEGACY..

преди 6 години

...A KAK SHTE NARECHETE..BALKANCI YOVO?...DAVASH LI..DAVASH GORSKI YOVO....LOL!! SMESHNI I TUPI...GEN ROBSKI

166

Анонимен

преди 6 години

До Вангус МаксимусКой знае Румен Радев какви неизгодни сделки подписа с Русия , а сега се стремят да отвлекат общественото внимание с един " много важен проблем " , трябва да се сменят имената на баирите и тепетата понеже били с турски корени !

165

Вангус Максимус

преди 6 години

Разиграват цирк нещо ще се повишава или повиши.Или отклонение от АЕЦ а..Тия са на една хеанилка ,а професора е на ниво комсомолски секретар....

164

бах ги в простаците

преди 6 години

Дори Тодор Живков не сметна за необходима да сменя имена на тепета и баири , а сегашните "родолюбци" сметнаха ,че имената на тепетата и баирите трябва да се сменят !

163

КомПро

преди 6 години

Комунистически-Проф. Станилов се е взел мноооооого на сериозно...

162

Реджеп Таип Ердоган

преди 6 години

Абе някой в България дърпа дявола за онази работа ,ама да видим до къде ще стигне !?

161

до 170

преди 6 години

сам си отговори

160

смешници

преди 6 години

А как ще промените името на основно училище Александър Георгиев Коджакафалията ?!Вероятно ще стане Александър Георгиев Дебелоглавов или Александър Георгиев Голямата глава ?!

159

КВА

преди 6 години

До ътТУРЦИЯ ЩЕ ДРАЗНИМ ,БЕ ГЬОН СУРАТ---АНАДОЛЦИТЕ В АНАДОЛА -ТУК Е БЪЛГАРИЯ И ОКУПАТОРИТЕ ДА СИ ГО...ОТЗАД..МАРШ В АНАДОЛА ,АКО НЕ ВИ ИЗНАСЯ--ПРЕДАТЕЛСКА СЕМКА СТЕ ВИЕ -НАСЛЕДНИЦИ НА ЕНИЧАРИ И БЪЛГАРИ РОДООТСТЪПНИЦИ...ЧАО ЗА АНАДОЛА...КАТИЛИ

158

привет от Измир

преди 6 години

До ВанкатаЧе кой им пречи на българите в Турция да си регистрират партия ?! В Турция дори кюрдите имат официално регистрирана партия !Никой не е виновен за това ,че българите в Турция са умрели п..и..ш..к..и и нямат намерение да си регистрират партия !

157

до 65

преди 6 години

ние пък бактисахме от вашата наглост гласувайте пак за дпс да ви оправи...папагали после българите ви виновни

156

Ванката

преди 6 години

Който не му харесват българските имена и обичай да заминава в Анадола,когато в Турция има българска партия и фесовете се съобразяват с нас българите,тогава някой може да има право на мнение тук !!!!

155

ът

преди 6 години

Бактисахме вече от тези националисти,абдали с абдали.....Аман бе.....Дразнете Турция,дразнете.....

154

привет от Измир

преди 6 години

До руски номераАми каквото повикало ,това се обадило ! Търсите дразги ,ще намерите дразги , търсите етнически конфликт ,ще го намерите ! От цялата работа ще спечелят Русия и Турция / ще си поделят България /, а вие ще загубите заради русофилите във властта ,които изпълняват поръчки от Кремъл !Няма да ви дойде акъла щом не ви е дошъл акъла още когато заради руснаците загубихте Добруджа , Македония и Тракия !

153

Анонимен

преди 6 години

Всички турци в Турция. България е за БЪЛГАРИТЕ с Български имена, Българска култура Християнски ценности

152

Заралия

преди 6 години

Най-хубавата мешена скара беше на ресторанта -Аи бунар,наливаме си хубава вода от Беш бунар,баира към с.Ягода си е Дервен баир(Дервеня)Като кажеш на таксито-карай към БКП-то,те кара точно там.На нас ни казват(викат нар.)заралии от Ески Зара.Всеки местен го знае това.На кой да кажеш-ходих на петте кладенеца и да те разбере?

151

Анонимен

преди 6 години

Точно пък за Стара Загора ,където са се водили тежки сражения с турският поробители са дали живота си българи и руси.Обидно и нагло ,ама като търпим така ще е!