10

Анонимен

преди 5 години

Един дядо, набор 1892 г., войник в Балканските и подофицер в ПСВ разказваше и казваше:- Гърция е от Солун надолу! И пееше ,,Тамо долу на Вардара" ! Старите българи знаят, ако да са били уж безграмотни! Сега младите сте напълно заблудени! Граждани на света, жендар - мендар и безропотно приемате всякакви гаври с историята и паметта ви!

9

ква Македония,бе

преди 5 години

Пишат се Зап.България и готово!Нашите вършат голяма грешка с това раздаване на гражданство!Отиват в ЕС с бълг.паспорти,но ако им кажеш,че са българи ти изваждат очите!

8

Анонимен

преди 5 години

И кво!? Ще им уйдисате на капризите и преименувате площад ,,Македония" на чаршия ,,Северна Македония" ли!?!?

7

Анонимен

преди 5 години

Глупости, какво значение има дали ще се казва Македония или Нова Македония или нещо друго, няма абсолютно никакво значение освен за бюрократите. Макетата по-добре да стоят далече от ЕС докато либералите не се разкарат в краен случай да се нарекат Спарта, Нова Гърция или нещо от сорта.

6

Анонимен

преди 5 години

Аз като тракиец настоявам нашето уж могъщо правителство Председател на ЕС да каже твърдо - Македония е името и нищо друго!

5

Jenny

преди 5 години

Соросоидити удариха греда:)

4

dmx

преди 5 години

Гърците като цяло изглеждат по-нормални от нас, но и те имат своите моменти. За съжаление всички си оставаме едни балкански ***.

3

Анонимен

преди 5 години

Така наречената гръцка Македония до преди по-малко от век е била населена с българи, които са прогонени насилствено от родните си места, а друга немалка част са избити от гръцките фашисти.Така че тия да не подскачат много много. В Северна Гърция почти всички говорят български, но се страхуват от тайните шпиони.Геноцидът, който са извършили гърците над българите е съизмерим единствено с този извършен от турците над арменците.

2

Петров

преди 5 години

Боко нали каза че всички на Балканите го обичат и той е майка на ротата за целия регион. Даже се целуваше с Ципрас и Заев няколко пъти. И сега - протести. Явно Путин му е завидял какъв велик дипломат е.

1

акуд

преди 5 години

гръцките македонци искат ама с мераците на кремъл