84

Анонимен

преди 5 години

Не ме учудва, че дори в агония та си човек не може да умре спокойно от такива, като вас.Тя е имала проблеми с шефа си. Той е бил много напорист мъж. Искал я на всяка цена. Но това не се харесва на гаджето и.

83

Анонимен

преди 5 години

Защо не пренасочите положителната си енергия към тази жена за да се събуди. Така не и помагате.

82

Анонимен

преди 5 години

Българинът за нищо не става . Само критикува и търпи грозницата до себе си за да му сготви един боб. Критикувайте слабаци и простаци .

81

До 93

преди 5 години

И ти ли не разбра, че никой не съжалява жени, явно възпитани от родителите си не на любов в нормалния смисъл на тази дума, а на силикон и на мъже с пари. Мъжете с пари я третирали очевидно като вещ с ясното съзнание коя е причината тя да е с тях. Няма какъв друг да е крайният резултат за нея. Нейният живот е съсипан много преди тази случка. Така е то, когато родителите не са си на мястото. Изглежда като чалгарка със съответните чалгарски "ценности". Кой да я съжали и за какво?

80

Анонимен

преди 5 години

Хаджи Димитър Българският мъж е най комплексиранният в света. Един истински мъж не пише такива коментари. Пумияри сте българи. Да се срамува човек. Да почива в мир. Бог да я прости. Не съдете и не ще бъдете съдени. Кой ще хвърли първият камък. Отайката на Европа сте.

79

До Потресена

преди 5 години

Ако родителите на това "момиче" го бяха възпитали на морал, сега нямаше да се бори да оцелее. Явно е учена на силикон и мъже с пари. Какъв да е резултатът? И не е само тя възпитана в този дух. Както написаха по-долу- нека и е за урок. Ама и не само на нея, а на всички родители и потресени, които се бъркат, че има мегдан за съжаление. Съжаление е трябвало преди родителите и чалгата да я възпитат по този начин. Сега вече е късно за съжаление.

78

Анонимен

преди 5 години

Ревността е супер болест. По добре е било да иде да си търси друга..... Три погубени живота. Жалко.

77

Анонимен

преди 5 години

Гледах профила на Михаил Станчев в Сураттефтеря. Абсурд е това животно да изпитва някакви любовни трепети, цинизмът му е изписан на лицето. Той просто си търси Намаляване на присъдата по най-мръснишкия начин.

76

Потресена

преди 5 години

Абе хора какво ви става???Какви са тези грозни и ужасни коментари???Едно младо момиче се бори за живота си, а вие не спирате да я обиждате.Хайде спресете се де!!!!Как не ви е срам.Как е възможно да коментирате по този циничен начин.Едно човешко същество се бори да оцелее.Много ми е болно, че толкова хора нападат това дете.Пожелавам на това момиче бързо вдигане на крака!!!

75

Ачо

преди 5 години

Ако бях способен и толкова влюбен да извърша това, накрая щях да оставя един патрон и за мен.

74

До 79

преди 5 години

Защо да не съдим? Или както винаги в БГ някой друг е виновен и сега изкарваш че била средата?Няма отговорност и затова сме на това положение в БГ блатото. Все някой друг е виновен. Хайде моля време е да се събудим

73

Този 37-

преди 5 години

годишният е комбинативен:1.Тръгва да бяга,но като го хващат,разправя,че "полудял от ревност по "голямата си любов".2.Миджурина е дължал пари на 37-год. за някакви незаконни дейности.От Дряново.КАКВО казва бащата- директор на полицията в Др.Като какъв познава този 37-год.?Бащата познава ли Миджурина?Тук става дума за нЕИЗПЛАТЕНИ пари.Ако Симона оживее с разсъдък, може да каже истината,може и не- ако ще засегне семейството си.Но може би ще каже има ли "безумна любов"с този бягащия стрелец от нея?

72

До 77

преди 5 години

Тц , ти си зле. !Това момиче е от дряново , с баща полицай и майка готвачка. От къде мислиш , че е ботукса идва в джуките и силикона в гърдите ?Имала е спонсор и той си е искал да изкарва пари за тези процедури.Спонсора е стрелеца , казал и е да изкара по стотачка от клиент , ама се е закучило с комарджията мутра - явно не е плащал. В същото време момата е видяла златна възможност да се откачи от охранителя ....И така се стигнало до стрелба.. .

71

Френският език №1

преди 5 години

Устните, устнитеее пеят френски, не с картоФъ а с биологичен морков в устътъДъскь на Розен закована в Плевньътъ и вече е пременнъ в Бетиъ мезъц, ха ха хаДесито е супер мацка, дано не го удари на ударни удари със скалпела за разхубавяване, че ако кълъчне доктор лазер/скалпел може така да я "подобри" че Росен ще се сети за ругити

70

Анонимен

преди 5 години

Най вероятно са неуредени финансови взаимоотношения между мутрата и стрелеца.Симонка може да е заработвала екстра пари с тези джуки в слънчака и стрелеца да и е бил мениджър

69

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 66Точен коментар!Все пак на мен ми е жал най-много за Миджурина.С толкова злато, пари, ланци...а сега - да гледа как тревата расте отдолу нагоре и друг да кани малките котенца на вечери...

68

Анонимен

преди 5 години

Този е имал да връща на боса.Или са го изгонили от работа или нещо друго. И е измислил версията с момичето. Трябвало е да убие и нея, защото иначе е щяло да стане ясно, че нямат никаква връзка.

67

Анонимен

преди 5 години

Виолина,Симона...коя е следващата?

66

Анонимен

преди 5 години

Виолина ,Симона...коя е следващата?

65

гледай ти

преди 5 години

Все едно мъжете нямат паралелни връзки, само дето досега им се разминава най-много със скандалче.