32

Стамат

преди 6 години

"Китай иска да избегне рухването на режима на Ким"Ами да помага, не само да говори!

31

Анонимен

преди 6 години

Видяхте ли големия земеделец хахахахахОранжерията 300м с малко трева и имало уж 800 работника , а няма никой. Пращали армията да копа след тренировките. Хахахахаха Бахтиии филма. Армеиците общаци за всичко. Малей малей и тея война ще водат те ще изядат шишкалъкаа при първа възможност хахаха

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Къде са тея таблети и лаптопи които произвеждат ?Дай адрес на магазин да купим. А за бомбите които правят всеки може да ги направи. Нали за това им налагат санкциите. Ако и ние направим бомба и на нас ще наложат санкции. Та затова не правим...

29

Анонимен

преди 6 години

Стандартът на живота Северна Корея е по-висок от този в евроатлантическа България.

28

Анонимен

преди 6 години

САЩ се намесиха в края на войната. Реално САЩ и Великобритания можеха да размажат само Германия за месец-два и нямаше да има никаква Втора световна. Но чакаха Германия да унищожеи Русия, дори финансираха Хитлер, а Франция де-факто се биеше за Хитлер. Накрая се намесиха не за да помогнат на Русия, а за да попречат на победния марш на Русия.

27

Анонимен

преди 6 години

Идеологията "Чучхе" няма нищо общо с комунизма. Северна Корея няма нищо общо с комунизма. САЩ са по-комунистическа държава от Северна Корея.

26

Анонимен

преди 6 години

Гладните като въшkи северно корейци произвеждат ядрени реактори, пускат спътници в космоса, балистични междуконтинетнални ракети, дори таблети и смартфони произвеждат, а нахранените българи в членката на ЕС и НАТО произвеждат единствено миячи и пpocтитутки за Запада.

25

Анонимен

преди 6 години

Северна Корея абсолютна сама, в тотална изолация произведа водородна бомба и изстрелва сателити в Космоса. Произвеждат си собствени лаптопи, леки автомобили, таблети и смартфони. В евроатлантическа България кога ще направим водородна бомба ? Кога ще изстреляме сателит в Космоса ? Кога ще произвеждаме смартфони ? Точно никога. Северна Корея е по-развита държава от България. Тръмп се моли на колене на Ким Чен Ун да го приеме. Браво на Северна Корея! Велика държава, велик народ!

24

Анонимен

преди 6 години

Няма "общо" с комунизма :) хахахах тоя *** , от тея дето ни обясняват как русия спечелила войната сама с Хитлер . Самият му дядо казва , че е луд фен на Сталин и се учи от него ...Ти обаче си по вещ от него. Смешняга. Аз като гледам немоа повярвам, какво става в тая държава. Юга се купи в пари тея чакат светло бъдеще с 600гр ядене на ден.

23

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да открием газ в Черно море и да точим от тръбата и да живеем в комунизъм както в Норвегия.

22

Анонимен

преди 6 години

Чукчетата са гладни като въшки, ще просят ориз срещу спиране на ядрената програма. И там няма комунизъм , а див комунизъм.

21

Анонимен

преди 6 години

Не, заблуден си. Няма нищо общо с комунизъм. Държат се вече десетилетия въпреки че се под жестоки санкци, всичко правят сами, развиват ядрени технологии, космическа програм имат и спътници, балистични ракети, почти всичко си произвежда сами а САЩ чакат като просяци Ким да приема дъртака с кинтите да преговаря с него.

20

Анонимен

преди 6 години

Защо ли се обръща толкова внимание на една държава която не представлява нито икономически, нито военен или политически фактор ?

19

Анонимен

преди 6 години

Като ги глефам в момента ми става жал. От 30 милиона само 5 хиляди можели да отидат на ски курорта и то АКО са верни на режима ! Хахахахахха трагедия. ...Дано скоро свърши тая мъка за хората там. Но и сами трябва да си помогнат, не могат да чакат само на САЩ.

18

Анонимен

преди 6 години

В Северна Корея няма комунизъм. Там изповядват идеологията "Чучхе", която няма нищо общо с комунизма. Норвегия и Швеция са комунистически страни. Ако искате да видите комунизъм, идете в Норвегия. Ако искате да видите мутризъм и ганювщина, идете в България.

17

Анонимен

преди 6 години

National geographic имаше и филм за оръжията за масово унищожение на Саддам Хюсеин, гледайте го да разбререте какво ни готвеше Саддам Хюсеин, добре че САЩ се намесиха и спасиха западната цивилизация от агресията на Саддам Хюсеин.

16

Ким Чен Ун

преди 6 години

"Действията на САЩпо никакъв начин не ме плашат и не ме спират, а обратното те потвърдиха, че избраният от мен път е правилен и той трябва да се следва докрай. По всяка вероятност ще се наложи да укротявам с огън изкуфелия американски старец."заяви Ким Чен Ун в обръщението си.

15

Анонимен

преди 6 години

Много си в грешка. Дядото когато създава властта е луд фен на Сталин. Всипко е взаимствано от комунизма. Идологията , пропагандата, трудовите лагери, психозата итн. Чист натурален комунизъм + малко от японската окупация. Това чухче мухче си е тяхна измислица. Реалността е една - комунизъм и то краен.

14

Анонимен

преди 6 години

Стандарта на живот в Северна Корея е значително по висок от България независимо от жестоките санкции на които е подложена. Има много клипове в ютюб правени от туристи, вече пускат туристи, може да се снима и има дори много американци. Може да се види, че не живеят в разкош, но улиците са чисти, децата са усмихнати и шумно играят, хората са ведри, няма нищо общо с мрачните и нещастни физиономии по улиците на България.

13

Анонимен

преди 6 години

Мачкай, Ким Чен Ун! Велик си! Целият свят е с теб! Ти направи за смях САЩ.