26

did

преди 6 години

iOS 12 има ли българско меню?

25

Анонимен

преди 6 години

Ползвал съм почти всички мобилни ОС. Къде са тия светлинни години? В момента имам 1 иос устройство и няколко андроида. ИОС- непълноценна ОС. Най- големият недостатък за мен е липсата на файлов мениджър?!?! Блутут?!? Две симки? Понеже използвам всички тези неща често, ябълката не е моят избор. За лагането няма да говоря. За сигурността също. Ако не сте забелязали всички голи снимки и тем подобни са откраднати от ай(сиктир)фони. Пробвай андроиден флагман(не самсунг)

24

Мен

преди 6 години

До Бате ГойкоАми ако си ползвал и двете платформи с различни устройства като мен щеше да знаеш. Iphone е на светлинни години пред андроди и всички други китайски измислици. А относно ъпдейтите - да това забавяне го имаше, но след скандала го премахнаха.

23

Анонимен

преди 6 години

Новите ъпдейти на iOS забавят старите модели

22

Бате Гойко

преди 6 години

Статиятя си е чиста реклама. Явно продажбите са доста под очакваното, щом и в пресата взеха да ни убеждават, че "... най-добре би било да си купите iPhone.". Кое му е най- добрето на айфона? Някой ако може да обясни. Какви преимущества има пред основния си конкурент? Никакви, даже напротив. Първият айфон беше революция- спор няма, но те тъпчат на едно място от тогава, а конкуренцията не спи.

21

Аналогично

преди 6 години

До Смях 2А колко мислиш струва на последните флагмани на Самсунг, ***.

20

LoS

преди 6 години

Хайде стига хейтъри. iPhone iOS е най-добрият смартфон! за Андроид най-добрият е Самсунг ! харесвам и двете системи, но лично на мен повече ми допада iOS. Работи отлично и бъговете са нищожни в сравнение с Android. Новите ъпдейти независимо дали за Андроид ли iOS забавят телефоните ! Всичко това е с цел да си купиш нов. Кофтиии за това аз винаги си държа оригиналната версияТези две марки са светлинни години пред другите. Да не говоря, че държат сигурно 90% от патентите в този сектор.

19

Анонимен

преди 6 години

Никой не иска упдейти, дори и iPhone юзъри

18

Смях 2

преди 6 години

Ефин колега си спика екрана на Iphone X и сега му искат $270 за да го сменят.Хахахаххаахха

17

Мен

преди 6 години

До Бирено мечеГроздето е кисело :)

16

Анонимен

преди 6 години

Следващ смартфон Правец за 160 кинта парчето.

15

Смях

преди 6 години

Всички коментатори и критици казват точно обратното. Намирисва ми на платена реклама прикрита под статия.Българина не е чак толкова ***, пък и четем западни издания.ОС12 е супер смешна, но ще имате личен аватар драгон или фея. WTF направен са 12 годишни или леко ***.

14

Анонимен

преди 6 години

Аз съм доволен от моя и не ми трябва айфон

13

Анонимен

преди 6 години

До BurzumТочно бачкаторите с 500 лв го купуват да знайш...

12

Анонимен

преди 6 години

По отношение на сигурността iPhone е номер 1. Андроидите са пълни със бъгове и вируси като Уиндоус.

11

Анонимен

преди 6 години

Всички бедни мишки тръгнали да ни убеждават колко е хубав китайски телефон с андроид.

10

123

преди 6 години

Голяма грижа, за 10 години не намериха време да преведат менютата на български....10 години.....за телефон с цена над 1300 лв.....10 години..... :) Иначе похвално, че софтуера му актуализират номерацията.

9

8===o

преди 6 години

Apple клекна пред китайските регулатори и забрани определени приложения ползващи тяхна си криптография и vpn-и. Клекна пред *** от РОСКОМНАДЗОР и забрани обновленията на Telegram.Apple се държи с клиентите си ,като с *** ,а с конкункренцията нечестно.Android предлага много повече опции за модиикации, контрол и сигурност. Iphone-ите са си чалга телефони.

8

Анонимен

преди 6 години

- как се броят овцете ?- като им предложиш нов модел iphone.

7

Анонимен

преди 6 години

от BlackBerry по-добри телефони няма...андроиди айфони ***