74

Анонимен

преди 5 години

Румене, я се махай в Русия !

73

Анонимен

преди 5 години

Ти защо си назначи любоввницата на два договора като беше военен бе ?

72

к

преди 5 години

зелен чорап,що не почнеш борбата с корупцията от булката ти - буйното Деси - дето караше пияна и бягаше от полицията !?

71

Доган

преди 5 години

***-какво? Аз цел полуостров си заградих на морето-Росенец... Законите в БГ ги пишат Дебелият принц и Данчо Ментата. От КъТъБъ и П ИБъ лапнаха милиарди, и ще щипнат още толкова от Белене и хъбчето. Боко и Първанов са милиардери. Ние ви крадем вие нагъвате кебапчета и се борите с ***- нещо си... Бацата вие с Боко сме го назначили!

70

Западняк

преди 5 години

Борбата с корупцията се свежда само до едно дело: повижаваше на доходите на хората. Действа като магическа пръчица в борбата с корупцията.

69

Борката

преди 5 години

Все едно гледам и слушам Тодор Живков празни приказкии, заучени фрази и говорене , колкото да не заспи.Ама човекът си е военен и в казрмата на това учат.И да не се прави на вода ненапита,че Грипените той ги пробута по бързата процедура

68

Kepen

преди 5 години

Uuuuu, to rbg nema armia v mira, uuuuuuu prahosnici bg generali na hazarta i na chetnicite. Kakvo ostava v voina?! I futbolistite vi izbiagaha v chujbjna daje, ne samo kelnerite i pikolata...

67

Константин

преди 5 години

Защо не обърне внимание на МТИТС и министрите московски и ангел попов, там има какво да се види и ИА "АВТОМОБИЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ". Всичките, които бяха задържани след показни акции на МВР сега са върнати на работа и са на по-високи позиции.

66

Анонимен

преди 5 години

Руми грипена с втората дама с няколко договора без конкурс срича за корупция, няма такъва комедия

65

Анонимен

преди 5 години

68 бъзикаш се, но той само това прави. Плямпа, че през деня е светло, зимата има сняг, водата е мокра , джуджетата са седем и бла бла. А неадекватниците му пляскат калко верни неща говорил. *** той и Бого говори верни неща. И Костов, и всички през последните 30 г. Но правят нищо общо. И само си говорят. Та този е нищо по- различно. Само дето скоро никой не се беше гъзил на Русия, та тоя припомни близкото минало

64

Жон Уейн Каубоецо

преди 5 години

Баце Румбата като излезе от БеГе-то с кака Деса през повечето време брани държавните интереси на Руската Федерация, така както само слугите на Вова Ботоксовий могат, а като си дойде на домашен терен прави 2-3 набирания на лост и главния му топик е да ни казва къде ни боли щото може би някой не знае...но това си му е останало от казармата, нема да го съдим строго.

63

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

*абонатНи

62

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

. Нищо не е свършилНе Убиждай президента! Води наща Деса,таз контеса,до Виена на банкет. Да се отърка тя в особи знатни и акъла и да фърка, от хвалби на троловетеабонати.

61

Анонимен

преди 5 години

И той само говори и търка столовете в Президентството. Нищо не е свършил.

60

Анонимен

преди 5 години

Как да стане, като самата комися по корупцията е корумпирана?

59

Анонимен

преди 5 години

По- голям лаладжия от другар НЯМА. По цял ден едни и същи приказки за пред неграмотния електорат. Ми като имаш данни за корупция сезирай прокарутарата. Носиш документите, подаваш сигнал и да се разследват. Какво само безсмислени плямпания. Колко е неадекватен българина да се радва на такива нищоправещи.

58

Анонимен

преди 5 години

Много празни приказки с никакъв резултат. Един куп уж държавни органи борят корупцията - ДАНС, полиция, комисии един куп, прокуратура, съд и какво от това нищо.Може би сме държавата с най много служби и службички които се борят против корупцията. Създават се още и още за хранилка и службица на "нашите" които пък не вървят и разследват нашите.

57

:)

преди 5 години

Кой ще избера пред пилота с чисто минало Радев и мутрата Тиквич, за която дори посланика на Щатите писа, че е замесена в 100 престъпления? Няма да е трудно!РАДЕВ!

56

100% прав

преди 5 години

Ами прав е Президента. Независимо, че гербероидните фенчета го мразят. И те знаят, че е прав, но Тиквата и мафиотската му структура ги хранят и няма как.

55

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думиТова е много важно за един президент, но по-важното е, че той трябва да не е политически зависим, а президент на всички българи--той не е!!