44

Анонимен

преди 6 години

не змам колко деца е дала на България щерката на Боко, и не ме интересува, но знам че нищо не може да работи, и живее в САЩ където животът е скъп, там за даване на деца на България не плащат.

43

Анонимен

преди 6 години

Аз имам един роднина който беше елетротехник по подръжката на травофостовете и електропреносната мрежа и е работел преи 89та почти в цяла България и разказва, че във всяко село имало училише, детска градина, кино, аптека, лекар, зъболекар, шофьор на линейка за спешни случаи а в няко дори е имало и стадиони, по точно игрища, да си правят турнири местните отбори.

42

Анонимен

преди 6 години

Щерката на "Боко"даде поне едно дете за сега на България,на Корнела синът е сигурно че ще даде дете на САЩ,изменник вместо да даде на русия....

41

Анонимен

преди 6 години

синчето на корнелия е спечелило стипендия и сащ плащат за него, а щерктата на боко не е ясно какво прави в САЩ и с какви пари живее там

40

Анонимен

преди 6 години

"всяко село имаше библиотека"аууу,а пък аз имам един роднина който беше фелдшер по селата по Огражден планина та викаше че в някои има по един ГЪЛЪБАРНИК за "училище"защото са останали по неколкодесетки човека,това преди повече от трийсет години когато бях дете ама си спомням!!Много били развити селата при бай Т ама в болницата в град Сандански лекари разказваха че селянките идват немити на гинекологичен преглед,нема вОда сас шо да се исбанят а така е било по цялата България с някои изключения!

39

да бе

преди 6 години

До Анонименне знам.На корнелия синчето е с парите от техноимпекс.кажи за на боко дъщерята.

38

Анонимен

преди 6 години

До да беА щерката на боко тиквата с какви пари живее в САЩ, кой я издържа там, какво работи като е полуграмотна горката?

37

Анонимен

преди 6 години

При Тодор Живков пенсионерите живееха с 35 лева пенсия а днес при ЕС и демокрацият пенсионерите меткат пачки от балконите.

36

да бе

преди 6 години

До Анонимен36Ти що не си отиваш на село да живееш, а разправяш за хората?Вашата другарката корнелия що не си отива да живее в крушовица?Агент гоце що не си отива в Сирищник?Нали уж много милеете за българското село?

35

Анонимен

преди 6 години

Преди 89та в 99% от селата имаше лекар, линейка, училище, детска градина, кино, библиотека. Ти явно си живял в някое адски забутано село, затова е нямало. Но днес при ЕС и демокрацията 99% от селата пустеят, а Брюксел налива милиарди да се строят балетни зали и спа жентрове там, вместо с тези пари да се развива българско производство и технологии.

34

Анонимен

преди 6 години

Комунистическите *** на Корнелия разпространяват лъжи, че пенсионерите в членката на ЕС и НАТО България ровели в кофите за огризки от храна и българите миели улиците на Запад. Истината приятели мои е, че България в ЕС и НАТО е просперираща страна, българитее никога не са живяли толкова добре в своята 1300 годишна история както днес. ЕС е прекрасно място за живот.

33

Анонимен

преди 6 години

"Абе не знам как в било при Жан Виденов преди 89та година"Тук коментиращите са толкова млади, че дори не помнят Жан Виденов.

32

Анонимен

преди 6 години

Днес пенсионериТЕ другарю хвърлят пачки с хилядарки от балконите а ако ти ровиш по кофите си е твой проблем.

31

Анонимен

преди 6 години

Населението в селата намалява още по комунистическо време, когато комунистите строяха заводи и изтегляха населението към градовете.

30

Анонимен

преди 6 години

Вечно мрънкащите за селата с няколко жителя да идат да го олюдят не само да пишат "сърцераздирателни"статии и глупави милозливи репортажчета по смешните ни телевизийки!Никой не иска да кОпа,секо иска на бюро и да се шетка в мола,времето на "селяните"си отива безвъзвратно,те ще са просто зони за почивка и тишина а нали много се дразнят от шума по морето,ето имат огромен избор за тиха почивка!

29

Анонимен

преди 6 години

До да беАбсолютни лъжи.

28

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам как в било при Жан Виденов преди 89та година, но днес при ГЕРБ и Брюксел пенсионерите роват в кофите за огризкиот храна а 3 милиона българи мият улиците или пpocтитуират на Запад.

27

Анонимен

преди 6 години

Това че намаляват селата е нормално. Икономиката се изменя. трядиционното земеделие и животновъдство отстъпва на компактните и модерни ферми, близо до градовете. Дялът на услугите се увеличава за сметка на земеделието и тежката промишленист. Това може да прилича на разруха, но е естествен процес на еволюция на модерното общество.

26

да бе

преди 6 години

До Анонимен18В наше село кино никога не е имало.Библиотека и сега има.Училището е затворено 50-те години, баба ми е била последната учителка.максимумът на населението е бил през 1956-та, през 1965-та вече са били с 40% надолу.

25

да бе

преди 6 години

До Ицо 100 манкенкиОбра ни вашият Жан Виденов.При него заплатата ми беше 6 долара.Коя е алтернативата? корнелия, темелко и сина на кольо добрев ли? И румбата гечев?