16

Поручик Ржевски

преди 5 години

Нищо не разбрах от тази статия.Успешни се оказали малка група мъже. Но не по социални причини.Е по какви причини?Изобщо не се разбира нищо от тази статия

15

Чикън

преди 5 години

Женските глупости не са от вчера и обикновено са пагубни.

14

Антрополог

преди 5 години

На снимката е неандерталец -измрели са доста преди въпросните 7 хиляди години....

13

А бе

преди 5 години

До 123Що не си прочетеш отново написаното,за да разбереш че е пълна гл.упост!След война намаляват мъжете,но само в рамките на ЕДНО поколение!В следващото се връща ОБИЧАЙНОТО съотношение 1:1.Това,което ТРАЙНО намалява,е генетичното многообразие,предавано с Y-хромозомата(т.е. САМО от бащите).За това става въпрос!Впрочем,оказва се,че сега по-добре се размножават тия с нисък социален статус и интелект.Ако екстраполираме ефекта в бъдещето се получава плашеща картина.А може би това е целта????

12

Анонимен

преди 5 години

С толкова много *** какво искате

11

ДАСКАЛ

преди 5 години

АЛОУ, В ДНЕС ИЗГЛЕЖДА НЕ СТЕ НА ТВА ЦИВИЛИЗАЦИОННО СТЪПАЛО, НА КОЕТО СМЕ НИЕ... КАК МОЖЕ ДА СЛАГАТЕ ТАЯ КАРТИНКА ЗА СТАТИЯТА, ПРЕДИ 5000Г. ВЕЧЕ Е ИМАЛО ЦИВИЛИЗАЦИЯ! А ВИЕ СТЕ ДАЛИ НЯКЪВ ДИВАК ОТПРЕДИ 50 00ОГ.

10

Анонимен

преди 5 години

САъотношрнието мъже/жени се възстановява след няколко поколения. Ветерани от войната вече май няма, така че, съотношението мъъже/жени в Русия в момента не зависи от войната. По - сикоро някакво заболяване, поразяващо мъжката популация или нещо, поразяващо само мъжките деца или тяхната плодовитост.

9

annybody

преди 5 години

Псевдонаучна аргументация като тази, изложена в статията, може да бъде квалифицирана единствено като фалшива новина, предназначена за дъвка на *** в международен мащаб.Позор не толкова за жълтата преса, колкото за лековерните, които се връзват на "сочни" клюки за не особено чисто бельо.

8

123

преди 5 години

Всъщност причината е една ВОЙНА. Примерът от нашето време е русия. През ВСВ са умрели около 20млн руснаци и до ден днешен не могат да си възстановят съотношението мъже жени. Те затова и рускините са толкова "палави"(меко казано).

7

Анонимен

преди 5 години

Ако написаното е вярно, автора на тая глупост е паднал от небето или са го донесли щъркелите, а може би се е излюпил от яйце.

6

ined

преди 5 години

Балъците ходили на лов и бачкали на полето, а вожда и синчетата му се размножавали

5

Анонимен

преди 5 години

До 4по твоята логика - всичкото ром с по 5-6 деца - милионер! Всичкото *** в Африка - и то!

4

Анонимен

преди 5 години

Доста сходства има с някои нюанси в картината, в която живеем днес, някой разполага ли с подробен линк към изследването?

3

Анонимен

преди 5 години

тоя на рисунката има устни-мечта на всяка БГ кифла. А и веждите му са модерни

2

Анонимен

преди 5 години

С тази съвременна ***-пропаганда, мъжете са на път отново да изчезнат.

1

Алов

преди 5 години

Тоз от снимката мяза на Тиквун Велики. Същата глава / вежди и празен поглед