23

Анонимен

преди 5 години

Ела ги режи бе тарикат

22

Тошо артиста

преди 5 години

Всички тия измамници са свързани с полицията.Леките пари ги взима полициата от тия, които преди това са ги взели от другаде.Поради сложната и тежка система полицията си набавя леки пари. ИМА СИ СЛУЖЕБЕН ЧАДЪР.ВГЕДАЙТЕ СЕ В ПОЛИЦАИТЕ, КАК ЖИВЕЯТ, КАК ХАРЧАТ, КАК СА ИМ СЕМЕИСТВАТА.И НАЙ ВАЖНОТО КАКВА Е ТЕЖЕСТА НА ТРУДА ИМ..

21

Анонимен

преди 5 години

На мен ми се обажда една дай 380лв. Ние сме топлофикация.- ,Добре , но нямам топла вода, нямам отоплителни тела, нямам и тръби. Така и казвам.А тя . - Ние знаем, но така са ми казали да се обаждам ?!?!

20

az

преди 5 години

По-добре кажете за лалугерите. Преместиха ли ги?

19

Анонимен

преди 5 години

Мъжът е известен на полицията.Това значи че прави изпами под полицейски чадър.

18

Анонимен

преди 5 години

Мъжът е известен на полицията.Счита се, че е един от мозъците на телефонните измами у нас------------------------------------------------Винаги съм се чудил какво означават термини като "известен на полицията"???Като е известен, защо не е там където му е мястото???Докато полицията действа като фейсбук група, която познавала тоя и оня, вместо като орган който залавя престъпници, така ще е

17

Бай Шиле

преди 5 години

Ако искате поне да намалеят тези измами трябва да ги накажете с хубави присъди хванатите сега ,Другите ще мислят дали да продължат. Но трябва желание от институциите.

16

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

Директно - КОГО ТЪРСИТЕ? На този кратичък въпрос мошенниците обикновенно почват нещо да осукват или ти цитират телефонния номер, но отново - КОГО ТЪРСИТЕ ги отказва от диалог!!!

15

Анонимен

преди 5 години

Най-просто е, като директно ги попитате "Кого търсите?" - те си продължават по сценария и не отговарят, пак ги попитайте "Кого търсите?" След 3-4 пъти като ги попиташ ....казват "тебе" и на въпроса "Кой съм аз?" - затварят. Важното е да не казвате нищо друго, освен директното "Кого търсите?".

14

Анонимен

преди 5 години

Аз горещо съветвам децата да сложат СОТ на възрастните си родители. Не е скъпо, дават паник бутони и слагат където трябва камери. Най малкото това дава сигурност на възрастните хора че някой ги пази. От опит знам че помага срещу мнгасара. Даже доста често сотаджиите идват заради фалшиво задействане на системата, но така е по добре

13

Анонимен

преди 5 години

Може жената да е била редовен колега-коментатор под статиите в Днес.бг и затова. Наистина звучи страшно от тази гледна точка:)

12

Сутиен

преди 5 години

При бай Тошо нямаше телефони, а дублекси и опашки пред уличните апарати. Много българи участват за пребирането на парите...(може да попитате някои таксиметрови шофьори)

11

Европеец

преди 5 години

ЕС е прекрасно място за живот - даже малките деца носят смартфони и са облечени от моловете. Във всеки дом има компютър или лаптоп, задължително кабелна, по хипермаркетите хората бутат пълни колички, във всеки двор по две коли макар и втора ръка, във всяка стая телевизор, на всеки етаж хладилник, на всеки празник границите се задръстват западни коли а пенсионерите всеки ден меткат хилядарки през балконите.

10

Анонимен

преди 5 години

При Тодор Живков намяше тоалетна хартия и банани а демокрацията ни донесе тоалетна хартия и банани.

9

В ЕС сме толерантни

преди 5 години

до 1"Докато ало измамниците не почнат да се скопяват тая работа няма да спре!" Ало другарю нидейте тъй ,че Бойко ще плаче за Мю./мюн с тежкото детсво стигнал до телефони измами .Най добре да купим по едни свещи ,вазелин и презарватив второто и третото са по желание (има хора обичат да ги боли ,други не , ниекато част от ЕС неможем да дискриминираме и подтискаме орентациите и фетишите). Преди 28 години вие си избрахте европейското бъдеще ,както каза бати ви Макрон "СВИКВАЙТЕ"

8

Анонимен

преди 5 години

При Тодор Живков нямаше такива работиПри Бойко Борисов има, защото герберастите са жендъри и гнусове

7

Шмайзер

преди 5 години

Тези елементарни схеми, говорят, че българите над 60г. нямат елементарни познания по право,житейски опит, не се интересуват от случващото се, не гледат новини, не сърфират в Интернет... липса на рутина

6

Анонимен

преди 5 години

До историкаТи добре ли си.

5

Чакай малко

преди 5 години

Тоест те щом си ги познават значи си работят с тях..... А добро утро.....

4

Грюгер

преди 5 години

Дайте ги на Тръмп...12 разгневени заседатели ще ги питат само едно:-виновни или невиновни! После съдията ще смята до 33 години и нагоре...