111

Анонимен

преди 6 години

Работата е ясна, ама тарикатите треа да разберат че Макаров гледа на всички по един начин. Сега дано девойчето да се оправи, а този мутроподобен 50+ годишен (който със сигурност е по-голям престъпник от извършителя) ще кара дървена S-класа

110

Анонимен

преди 6 години

Валерката да им направи забележка да слагат заглушители, че хорате си почиват, бе

109

Анонимен

преди 6 години

На МВРето трябва да им се забранят да четат любовни романи, особено на висшето ръководство. Годината почна с оня "любовен роман" от Нови Искър, сега пак до любовните романи опряха.

108

Рикиджия

преди 6 години

Някой да не е разбрал че този 55 годишния е имал за приятелка тази 22 годишната, любов братче

107

Анонимен

преди 6 години

ама грам не ми дреме нито за застреляната мутра, нито за стрелящия селски бек, нито за парцаливата им дружка! и най-вече грам не ми дреме какво се случва в тази бетонна мафиотска дупка сл. бряг. строиха си с мръсните нарко- и пари от ***, да си ги разпределят.

106

Анонимен

преди 6 години

Не е логично Михаил Стоянов да е извършителят. Защо би минал граница още същия ден, със собствените си документи, с частен автомобил и пистолет под седалката? Да кажем, че от страх тръгва да бяга в Турция, но защо по дяволите с пистолет в колата ще минава граница? То само по магистралата да беше карал са 3 часа до Лесово, да го беше засилил през прозореца тоо пищоф...

105

lewskar

преди 6 години

По-голям тъпизъм от да убиеш от ревност е само да се самоубиеш от любов !Каква то и кифла да е едно е сигурно , цепката не и е напряко! Това е съсипия за всички тези семейства въвлечени в това престъпление , жертви или извършите ли.Няма как да има градация във мозъчното вещество на Охранителя от Ямбол или пък на Селската мома от Дряново най-накрая хванала истенски Баровец , а не охранителета . За съжеление отмениха Софийското жителство много рано , трябва ше да го отменин като Чехите през 2000г

104

Анонимен

преди 6 години

Заради един ка.ра кон.джул сега момчето ...! Абе то нормални моми не останаха всичко се изнесе... мъка мъка .

103

Анонимен

преди 6 години

аз си помислих, че са онези ужасни палаткаджии, нали това сега е най-голямата грижа на министрите? за да могат другарчетата им свободно да се разстрелват по пиянските 'курорти'.

102

Сашо Нерезо от Шумен

преди 6 години

До къде ни докара само Великия ДрагалЪвский Ай Дук!?Да се стреляме по кюшетата!По Татово време това нямаше как да се случи!Анатема,Ай дуко!До девето да е семетопроклето?

101

Анонимен

преди 6 години

За жена пада як кютек откак свят се помни ...такова трепане е падало в историята... няма новина. Жалко за човека... но тука играе болната ревност!

100

Анонимен

преди 6 години

Много стар бил а оня 37 е много млад ли с 15 години по стар от нея!?

99

отговор

преди 6 години

Във версиите на МВР винаги нещо куца, като ония дето се самоубил и нямало пистолет до трупа, щото го взел един пенсионер, за да предпази някое дете да го намери и да се нарани...Спокойно, и тук ще си напаснат версията. Е може пак да е невероятна но има ли шанс 1 на милион - за МВР си е правдоподобно стечение на обстоятелствата.

98

Селянин без Фейсбук

преди 6 години

На едно място прочетох, че била умряла, но криели заради арестувания. Може и да е фейк нюз.

97

Анонимен

преди 6 години

Да бяхте откраднали малко Статити от другите Медии , там има и снимка на простреляната млада дама , хаха не ви се краде................хаха

96

Анонимен

преди 6 години

Руски Медии пишат че Охранителя е хванал полет от Сърбия за Русия

95

?

преди 6 години

До и те такаА може силиконът да и е спасил живота, омекотявайки изстрела.

94

Бау

преди 6 години

"Тя допълва, че линейката е дошла след 30-40 мин."Без коментар ...

93

и те така

преди 6 години

Простреляната в Слънчев бряг снощи 22 годишна Симона Тодорова вече изживя силиконовочалгарската мечта...

92

...

преди 6 години

До СатаНАТОязък за 5-те кила злато по него, сигурно е зачезнало