20

Анонимен

преди 6 години

Научете най-после че няма такава дума "асвалт".

19

Суверен

преди 6 години

Всеки ден по пътищата се трепят хора, а тоя тъ.па.к на вътрешните работи само се разхожда по КАТ, а международния мишок от началото на годината се е покрил и каквото става в държавата( убийства, грабежи, катастрофи фалити) си е наш проблем, него не го закачай.

18

Анонимен

преди 6 години

Ето за това никога не близвам алкохол преди да карам.Сакатлъци винаги стават,било то заради или не заради алкохола (както в случая - 0.5 промила вероятно са една бира).Е разбира се,човека е с джип и ще му се размине.Добре,че момичето не е пострадало сериозно и дано на този поне да му вземат книжката за няколко месеца (не че това ще го спре да шофира...)

17

Анонимен

преди 6 години

В нормална държава това са 3 год.затвор! По бърза процедура

16

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПо радиото казаха, че е било половин промил. Бая сироп ще да е излочил....

15

Анонимен

преди 6 години

Пил е сироп за кашлица, питайте корумпирания български съд.

14

Руцифер

преди 6 години

До TА бе, хамсалак, като излезнат да ме бият 10-15 човека, дали знаят какъв калибър имам под седалката, а.

13

До 10

преди 6 години

Точно до училището има пешеходна пътека по посока на трамвайната спирка, а светофара е след спирката

12

Пародия на държава

преди 6 години

Няма такъв *** дето се бутат умишлено деца на Деня на детето. Тоя трябваше поне 10 часа да лежи на асвалта ама явно ченгесарите бързо са го покрили и доста намирисва. Явно детето пак ще е бутнало джипа в *** БГ.

11

Архимандрит Груйчо

преди 6 години

България трябва да бъде осеяна с камери. Друг път няма.

10

Руцифер

преди 6 години

Там има светофари, бе.

9

Анонимен

преди 6 години

Ох мамин и алкохол,*** сега да плаща цял живот на детето.

8

Анонимен

преди 6 години

Така става като смениха паветата с асфалт, по който прелитат нисколетящи самолети, пардон автомобили. Номера софийски ли, защото в София се понаучиха да спират при пешеходна пътека.

7

Анонимен

преди 6 години

Всеки божи ден някой "забравя", че изпреварването на пешеходна пътека е забранено. Ежедневно ставам свидетел (от позицията на шофьор) на сходни случки, за късмет досега на пешеходците им се разминава: има пешеходна пътека, означена, ако и без сфетофар, спирам, колегата в съседната лента обаче се чуди какво става, зяпа мене, дава газ ядосано, пешеходеца по чудо (или защото много внимава) се разминава с травми. Дечицата на по 17-18 години за такова нещо ги късат директно на шофьорския изпит.

6

Елемаг

преди 6 години

Какво следва:Шофьорът няма да е наказан и няма да лежи дори.Лека полека ще се отшуми със съдебни похвати щом е с Мерцедес джип.Свиква се работна комисия от бивши КАТ-аджии и мъдро измислят да забранят дизелите и да караме на ДЪЛГИ СВЕТЛИНИ денем и готово.Тодоров с умствените отклонения от Пострадалите ще ръси отново глупости в 2-3 интервюта!!Ще се увеличат таксите и администрацията в КАТ щото имало нужда от спешна регистрация.Ще затегнат уж книжките а все по-неграмотните някак си ще ги взимат :)

5

Анонимен

преди 6 години

Ако не беше ударил друга кола, щеше да даде газ и да избяга и естествено няма да има свидетели и записи от камера, защото на повечето кръстовища и пешеходни пътеки камери няма.

4

:(

преди 6 години

В България е пълна анархия. Реално държава няма. Полицията и съда работят за престъпниците и е цяло чудо, че са останали нормални хора в тази ***. Корупция, кражби и беззаконие това ни донесе ГЕРБ. Унищожиха държава на 1300 години без пушка ***.

3

T

преди 6 години

Нещата няма да се подобрят докато не започнем линчове на подобни индивиди. Не сме задружни и единни. Виждат го, че прави простотия, от която пострадва някой, и веднага да се спуснат 10-15 човека да го претрепят от бой насред улицата. Да видите след 3-4 подобни случая как всеки ще стане супер внимателен и ще се съобразява с другите, защото ще знае, че ако прецака нещо, това ще е край за него. Хайде само не ми почвайте с оправдания, че на всеки може да се случи. САМО НА НАХАЛНИЦИТЕ СЕ СЛУЧВА.

2

1 юни ден на детето

преди 6 години

Сигурно детето е виновно, трябва да им забранят да се движат по зебри. Иначе аз на 15 септември, на един " много бързащ ", му забих един в муцуната.

1

Анонимен

преди 6 години

Сега разследването ще върви в зависимост от това ако собственика на джипа е кмет от Трън от партията-майка, тогава е ясно, че детето е премазало джипа. Ако обаче собственика на джипа не е кмет и тн то тогава той е виновен.