44

Анонимен

преди 6 години

***, ко стана ва ? Нема се плашиш, млад си още, ще натрупащ опит и ще си номер едно. И така 12 години вече, те чакаме да натрупаш опит и умения. Добре че си млад...

43

Анонимен

преди 6 години

Супер. Айде малко почивка че ми писна да ставам и лягам с Гришо.

42

Анонимен

преди 6 години

Гришо не може да играе срещу левичари. И двата му предишни мача бяха много дълги и явно не може да се въстановява бърэо.

41

Анонимен

преди 6 години

Измисленият от БГ медиите тенисист, набеден дори за номер 3 в света (представете си) бе размазан на корта от пенсионера Вердаско.

40

Анонимен

преди 6 години

*** Димитров пак паднал.Това отдавна не е новина.

39

Гошо

преди 6 години

Малко не му достигна на Григор за да спечели първия сет,от там нататък падна най- вече психически. Все пак Вердаско е и по- опитен и по- добър на тази настилка. Трети кръг е изравнено най- добро постижения за Гришо на Ролан Гарос . Успех за сезона на трева.

38

Анонимен

преди 6 години

Испанците от край време са майстори на червени кортове. Гришата да се пуска повече на зелено, там му е силата, макар че ми се струва - достигна възраст, от която ще върви само надолу.

37

Анонимен

преди 6 години

Важното е че Плeвню разходи синоптичката до Француя, другото е бошлаф работа

36

Анонимен

преди 6 години

Хиперактивният испански ветеран помете Гришката и го направи за смях!

35

House M.D.

преди 6 години

И откога провалите на този несретник са новина?

34

Факт

преди 6 години

След Роланд Гарос следват турнирите на трева. През юни и юли Гришо има да защитава 180 точки от полуфинал в Лондон в края на юни, а после в средата на юли има да защитава пак 180 точки от четвърти кръг на Уимбълдън. Сега Гришо има 4870 точки.

33

Анонимен

преди 6 години

абе на нашия му куца мотивацията и волята ... като загуби първия гейм и просто се отказа

32

Факт

преди 6 години

Равносметката за Гришо на червен корт е ясна - на Роланд Гарос, Гришо не губи точки, нито печели повече от миналата година, а като цяло на червени кортове има малко повече точки в сравнение с миналата година. С други думи червеният корт продължава да е настилката, на която нашия Гришо играе най-трудно.

31

555

преди 6 години

Гришооооо, Гришо! Езък ти за таланта! Толкова слаба психика, че няма на къде. Видима разлика в класите, но.......! За съжаление, ще си останеш един много добър играч, но големите печелят тежките мачове или тези в които не им върви с много воля. Ти моето моче това го нямаш! Успех занапред, дано порастнеш!

30

Анонимен

преди 6 години

Пенсионера Вердаско го направи за смях, а миналия месец и Кареньо Буста го псуваше и публиката му се смееше.

29

$$$$$

преди 6 години

Отново да благодаря на Гришо...Пак си докарах прилични приходи от залози днес...Умирам от кеф на такива мачове, защото около мене има доста псевдо националисти и ми лаят винаги, когато кажа, какво съм заложил и после с дни не смеят да ме погледнат в очите...Пичове, залози се правят без пристрастия

28

Лунчова

преди 6 години

Гришку е неузнаваемо слаб последно време. Ако така продължава изхвърля от топ 10 много скоро

27

Един

преди 6 години

до 27 по-скоро Гришо вкарва там, където ние можем само да сънуваме. до 28 Гаджето му е в Лондон, не е в Париж. "З"еми се образовай.

26

Въпрос

преди 6 години

А къде е "гаджето" му Никол? Уж са в един и същи град, а въпросната Никол все "няма" време да отиде поне един мач да гледа на "любимия" си.... И не са пръв път се засичат по света, а само "неговата" Никол "няма" време за разлика от приятелките и съпругите на другите тенисисти!

25

Анонимен

преди 6 години

До Един - то и на гришо му влизат, ама едни други, не и тези на корта