97

До анонимен

преди 6 години

Нормално е да си анонимен, защото и ти не знаеш какъв си. Баба ти е с кръщелно на българка, но ти си македонец!? Като търсиш Сърбия защо излязохте от Югославия

96

До 100

преди 6 години

Значи Александър Велики е българин

95

Гларус

преди 6 години

Ако са наследници на древна македония трябва да говорят гръцки, а те говорят Български! Значи???

94

Трак

преди 6 години

Добре , че бяха македонците да построят луната , че приливите и отливите само щяхме да ги сънуваме.А за юпитер що газ изнесоха , колкото сто турски потока.

93

Само отговарям

преди 6 години

Общност от дезориентирани, самозабравили се родоотстъпници!

92

Само питам

преди 6 години

Що е то македонска общност?

91

Историк

преди 6 години

Точно толкова има македонци, колкото и марсианци. Жалки са в своите измислици и фантазии. Коя друга държава е с непризнато и оспорено име? Защо гърците не оспорят България? Защо има Санстефанска България, А няма Санстефанска македония? Титова македония е най-подходящо име или пък Страната на глупаците!

90

Стамат

преди 6 години

Да и освен слънцето и пра дядо ми е по стар от Македония.

89

аауууу

преди 6 години

само слънцето е по-старо от "Макединя" . Малее баси смешниците, пълна излагация.

88

11111111111

преди 6 години

Няма държава с име Македония! Тези са от кол и въже!

87

Баща ви

преди 6 години

... и 80 годишните ;)

86

шматка

преди 6 години

....и Л.Иванова

85

Анонимен

преди 6 години

Най-голямата заплаха на Балканите са неоосманските амбиции. Турските агенти и *** нарочно ни разделят. Трябва мощен християнски фронт срещу турците. Само с мощен християнски фронт можем да отблъснем човеконенавистният ислям от Балканите.

84

87-ми,

преди 6 години

не си измисляй истории. Няма никакви македонци, нищо не са учили. Не ми се слушат измислени турски лакърдии.Нагледали сме се на Бабченковци и турски ***...

83

Анонимен

преди 6 години

Каква държава сте, вие, смешки ? Даже име на държавата нямате... Жалка работа сте. Защо ви е срам да си признаете, че сте българи ? Македония е Българска.

82

Анонимен

преди 6 години

Познавай двама от БЮРМ, които дойдоха да учат в София, след няколко години решиха, че имат БГ корени, всеха паспорти, взеха си жени българки, народиха си и малко българчета..При всяко напиване, започват да плюят България, която ги посрещна повече от добре и им даде много за послендите 20 години (целите им семейства, родители и братовчеди вече са в София)...И започват да обясняват колко било хубаво в Неготино, а тука било ***...Не знам кой им дава паспорти на тези, но не ги заслужават.

81

ТОТО

преди 6 години

До Анонимен 84Правилно! Единствено мога да добавя: на границата обаче да си върне и българския паспорт преди да напусне!

80

Анонимен

преди 6 години

Някакво турско маке се напъна да каже нещо, но бързо му "отнеха думата"...

79

Анонимен

преди 6 години

Комуто не се харесва България нека ходи в турския рай на ердоган, вместо да плюе. Наслила никого не държим тук, България е свободна страна.

78

Анонимен

преди 6 години

Добре, че ги има БЮРМ, та България да не е най-пропадналата държава в Европа. опа, то БЮРМ, България, май едно беше .. едно време, още преди слънцето да светне (съгласно плаката на протестиращите)