77

родолюбец

преди 5 години

Бегайте в ЕС,и се не връщайте,***,и предатели

76

рам.о

преди 5 години

компито,джиесеми,си ги заври отзад и без демократ. те щяха да навлязат в държавата ни материалист

75

Анонимен

преди 5 години

всички реват за соца и за това колко хубаво беше тогава , а всички в Англия, Испания , Германия ..и ни един в Русия или Северна Корея ... на това хората му казват лицемерие , и когато казвам ,че комунистическия червей е лицемер и масов убиец ..не се сърдете, защото вие сте точно такива !

74

Анонимен

преди 5 години

По времето на социализма стотици хиляди българи измряха от радиацията в Чернобил, но вестниците тогава не писаха за това.

73

Анонимен

преди 5 години

До Тинтири МинтириПо радио Сободна ЕВропа ли искаш да съобщят, което беше забранено радио или от справедливия вестник Работническо дело. То и авария в Чернобил нямаше според червените медии, защо всеки мечтае за тоз соц ама никой не отива в Куба и Венецуела.

72

Анонимен

преди 5 години

По времето на социалзима нямаше части за западни коли, само по втория начин се намираха, а днес при капитализма във всеки сервиз има части за западни коли.

71

Демократ

преди 5 години

ЕС е прекрасно място за живот. Сега при демокрацията когато сме в ЕС даже малките деца носят смартфони и са облечени от моловете. Във всеки дом има компютър или лаптоп, задължително кабелна, по хипермаркетите хората бутат пълни колички, във всеки двор по две коли макар и втора ръка, във всяка стая телевизор, на всеки етаж хладилник, на всеки празник границите се задръстват от екскурзианти, пенсионерите хвърлят десетки хиляди ежедневно.

70

Анонимен

преди 5 години

помня как майка (бог да я прости миличката) се нареждаше на опашка за да ни купи банани (по един за всеки) на нова година , защото Коледа беше официално забранена ...нищо , че всеки я празнуваше , но беше тайно ..дебелите дюмбели си я празнуваха и публично де ама те нали бяха богопомазани .. единствения магазин в близост до нас беше на 500 метра , а опашката за банани минаваше моя вход поне с още 300 метра ! Голям кеф беше в тоя соц ! Голям кеф!

69

Анонимен

преди 5 години

БКП си отива и сега всеки побъркан прави партии някакви за да се мъчи да превзема побърканите русофили ...ама само ни правите услуга като се цепите , така по - лесно ще ви унищожим за винаги !

68

Анонимен

преди 5 години

При социализма нямаше тоалетна хартия и банани а днес при капитализма имаме тоалетна хартия и банани.

67

Димитър 72.г

преди 5 години

Спомням си при тодор живков като дета хората много крадяха на работа. Веднъж катп бях дете баща ми открадна от работата 2 лева и реши да ни заведе на слакарница, а там сервираха само сварени говежди копита.

66

Тинтири Минтири

преди 5 години

До УтопистПразни магазини по соца имаше само през 1988. Или преди 1950. А от глад пък никой не е умирал. По контейнерите беше пълно с храна. Затова с наредба намалиха грамажа на хляба от 1000 гр. (36/48 ст.) на 830 гр. (30/40 ст.) Престанете с тези просташки лъжи.

65

Анонимен

преди 5 години

На Еврапа , на българите е определено да управляват Русия . Българите трябва да свикват с това условие . Разширението на изток е неизбежно.Руския народ желае демокрацията. Не засружава да живее в мизерия и несигурност.

64

Утопист

преди 5 години

До Анонимен 48При Бай Тошо пак мряха от глад, магазините бяха празниа сега *** от преяждане и препиване

63

Тинтири Минтири

преди 5 години

До Анонимен (56)"... При соца караха учениците да ровят по кофите и да събират хартия, капачки и буркани после ги продаваха на вторични суровини и носеха на пенсионерите да плюскат. Половината чавдарчета бяха болни от ТИФ, а другата половина от краста... "Това е една от най-невероятните глупости, които съм чувал за последните 30 години "демокрация". Тиф и краста по соца не е имало, за разлика от преди 1945.

62

Анонимен

преди 5 години

тиквата съсипа армията

61

Киро кофражиста

преди 5 години

и какво ще му пазят на небето, да не избяга ли?то от престъпници няма кой да ни пази, а небето ще пазели

60

поздравления

преди 5 години

До Анонимен 56Днес преходната купа за прoстoтия я печелиш ти!Честито!

59

Анонимен

преди 5 години

Че какво лошо има италиански изтребители да ни охраняват и да им плащаме, докато си осигурим наши изтребители. Самата Италия е заинтересована да си върши изрядно работата над нашето небе. Плюс това ни е съюзник не от вчера и сме им съюзници от Втората световна война(Тристранния пакт), присъдинаваме се към него.

58

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се пазим :1) От вътрешните врагове,който действат координираноотвън .Най-ефективните действияса екзекуции на публични места .Но също са възможни и другимерки : например конфискацияна цялото недвижимо имуществои след това го пускат с еднаторбичка по пътя .2) и т. н.