32

сминдух енд чесън

преди 6 години

Един журналист от многото случайно оцелял,сега е шанса да се излъска малко имиджа на путиновия режим.

31

спонсор на МВР

преди 6 години

Добре е, че Бабченка е още жив. До момента, в който той ще бъде по-полезен за СБУ като мъртвец.

30

без пардон

преди 6 години

В следващата серия СБУ ще обеси Бабченко и той ще възкръсне като жена.

29

Анонимен

преди 6 години

А дръжката на Скрипал още ли е намазана?

28

Анонимен

преди 6 години

Не беша пропаганда, ами чиста лъже на демократичнаа медия Ройстерс. А ЕС го изплзва за пропаганда, разни меркелици, маргерини юнкерини се скъсаха да заклеймяват убиеца Путин, а Русия няма нищо общо със случая.

27

Анонимен

преди 6 години

Украинските театрали убиха с атентати десетки въстаннически командири в Донецк и Луганск. Защо не дадете данни по този въпрос о свободни медии. Ужким търсите истината а все не я намирате.

26

Анонимен

преди 6 години

Тоя гледа като гръмнат. Издавайте му по спешност жълтата книжка.

25

Анонимен

преди 6 години

Искам нашите патриоти да спрат да кютат и да поискат Открадна да върне гражданските права на българското ни малцинство от близо милион в Украйна да изучава майчиния си език в училище и българските им окончания на имената. А не да искат турски самолети да ни кръжат над главите например.

24

Анонимен

преди 6 години

Все повече вярвам на героинята на украинския народ Надежда Савченко, лежала в руски затвор, че в момента в Киев управляват много по-мразещи народа си отколкото при Янукович, и че са дошли на власт като са избили със снайпери от собствените си протестиращи на Майдана. Очаквам да я убият в затвора, където е по скалъпени обвинения, че готвела преврат с наставени записи.

23

Анонимен

преди 6 години

До Кратки зелени извадкПриятелю, те няма да те разберат! Ти само виж заглавието на мат'ряла! Рапорт даден, рапорт приет! Йолочка Людоедката всекидневно се старае!Най ме кефи, че Троцки е застрелян...

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 23И къде я видя гаргарата, Хкрементче? Време е да научиш, че КГБ го разформироваха през 1991 г. Жужи ако те пипне с два пръста, ще хвърчиш и ще квичиш 7 метра! Дзюдока черен пояс!

21

Анонимен

преди 6 години

Пак кретинский загловок! Това е работа на КИЕВ, тыпа при това! А как Москва ще отговори на закачката, не е ваша работа! Каквото и да направи, каквото и да наговори, тя е в позицията на отбраняващия се! Сега й е разрешено всичко! Сега ще попилее хохлите от подигравки!Погледнете физиономиите на снимката! Инфантили, които стават само да им се изплюеш на мордите...

20

Анонимен

преди 6 години

Голяма гавра с цру и украйнските му служители! Искаха да убият журналист и даже го съобщиха официално, добре че се намесиха руснаците и спасиха човека!!!Сега чакаме оставки в сащ, за допуснатия гаф.

19

Анонимен

преди 6 години

То и онзи да не излезе един ден жив и здрав за Боян Петров става на въпрос.

18

Манолски

преди 6 години

а как да вярваме на провокациите, че Русия е отровила двойния агент и, хубридната война и другите простотии ?

17

Анонимен

преди 6 години

Украинците си направиха страхотна гаргара с великото КГБ на Жужи.

16

тато

преди 6 години

Тримата ***, вероятно идеята е на ЦРУ но изпълнението е украинско , по-идиотско не може да бъде , този ***, журналиста скоро ще падне на колене и ще моли Путин да го пусне в Русия , ако наистина не се "убие" от носталгия по родината.

15

Бум

преди 6 години

Хохлите се подиграват с нас...

14

анонимен

преди 6 години

Журналиста се усетил на време и се появил да го видят,че е жив.Бил е плануван да си го гръмнат урките по вече не им е нужен изпята песен и както и обвиниха руснаците,че те са го гръмнали и стой да гледай обвинения санкции,но тия е успял да се спаси и по бърза да покаже,че е жив.

13

ognyanz

преди 6 години

До Анонимен 16: Аналогията със случая Скрипал е пълна. Този Бабченко преди година си е бил в Русия. Уж много го мразели руснаците, а нищо не му се случило, докато е бил там. Трябваше да отиде в Украйна, за да му инсценират украинците убийство.Не се съмнявам, че украинците ще "намерят" някой, който се готвел да го убива. Въпроса е след това изпълнение доколко може да им се вярва.