41

Анонимен

преди 5 години

Стотици хоро губят живота си всяка година по родните пътища, но за тях няма по 20 статии. Тоя *** с какво е по-различен и специален от тях ? Карал е като Шумахер, свършил е почти като Шумахер, естествен подбор.

40

Всичко е Карма

преди 5 години

Ако си придобил незаконно нещо на гърба на мнозинството, кармата ще те следва до 10то коляно. Поредния пример!

39

11

преди 5 години

Ако караше както трябва в норма нямаше да се стигне до там. Тези джипове са доста здрави. За да се стигне до тук трябва да е карал доста над 180, при разрешена 140. Все тая, едно лике по-малко.

38

Изтървал

преди 5 години

Явно имам пропуски в образованието и общата си култура. Извинете, ама може ли някой да ме светне коя тази национално заначима фигура, с коята ни занимават последните дни. Не съм чува за нея.

37

1211212

преди 5 години

Егати злобното племе! Момчето е почти още дете. Май е по-добре ако нямате да кажете нещо добро изобщо да не си изливате злобата по тази тема защото е адски грозно. Утре това може да сте Вие или ваш роднина. Как биха Ви се харесали подобни коментари. Със здраве.

36

Анонимен

преди 5 години

Боян е легенда щото имал парички .Същото и това момче ,имало мечти щото имало парички .Журналята пишат за тях щото е за парички . Всичко е парички ,питайте и коалиционния партньор на Герб от Атака . В ЕС сме щото има парички .В НАТО сме щото пак така.В Русия правим нови потоци за парички . Африка и Азия прибрахме за парички .Папата и той за парички .БПЦ и те .Жалко за Левски ,Ботев ,Исус Христос и други велики герои и личности .Нямали са парички . Днес даже нямаше да им обърнат внимание .

35

Анонимен

преди 5 години

Много хора загиват по пътищата, но не доумявам защо не пишете така и за други хора? Или защото баща му е богаташ ?

34

34888

преди 5 години

Жалко за момчето, целият живот е бил пред него. Парите и склонността на родителите да задоволяват всяка прищявка на децата си понякога убиват, буквално. Хазартен живот и усещане за безсмъртие, какво друго може да се очаква тогава?

33

Анонимен

преди 5 години

Всички медии гърмят със заглавия за някакви Башур.Тази новина е наравно с най-големите световни новини.Починало е младо момче и бог да го прости.Но е страшно пошло от страна на журналистите това да се налага като навина номер 1.Първо не са българи,второ нито знам Башур,нито знам Емилия,а и не съм длъжен.Трето се говори на малки имена все едно са ми близки приятели и съм длъжен да ги знам.Пфу-сбъркана работа

32

Анонимен

преди 5 години

На мястото на баща му щях да бия шута на Емилия. Тая жена е на карък.

31

ДНЕС

преди 5 години

нещо по българско и важно нещо няма ли, та 2 седмици това минава за актуално и във водещите страници на сайта....жалко е но няма да го върнете

30

Дедо

преди 5 години

Стига с тоя бре.Като баща му е натискал Емилия на задната седалка вместо да му отпере два шамара заради високата скорост,така става!А за трагедията с младото семейство и бременната жена - 2 статиики и това е.А тоя *** го разнасяте като прасе блажен вестник.....

29

Един

преди 5 години

Сега ще се изприказват големи приказки, за това колко чиста душа е бил, колко интелигентен и скромен е бил, и т.н. Така е редно да се говори за починали хора. Гледайки баща му, склонен съм да предположа, че става въпрос за разглезено пи-шлеме, с нагло поведение, с почти сигурни признаци на мегаломания. Виждал съм такива много пъти. Добри и скромни за пред хората, гаднярчета в живота. Резултатите потвърждават това предположение.

28

haha

преди 5 години

Who the f*ck is Feddy? И с какво е той, известен, различен от останалите, който загиват по пътищата дори не по тяхна вина. Да вземем за пример младото българско семейството, което почина на същата магистрала преди броени дни пътувайки за преглед на бременната жена пометено от ТИР навлезъл през насрещното платно. Нима те нямат имена, навярно и те са били добри хора, може да са спортували, може да са си празнували рожденните дни и въобще да са живеели достоен живот, но ние никога няма да разберем.

27

матрицата

преди 5 години

За мен тази вакхания е поредното доказателство на липса на героичност на нашата култура и епоха.Поради вакуума той се запълва със псевдо такива.Боян дето бил легенда(?) ,момчето ,което имало мечти за собствен бизнес (?),а кой няма ? Ситуацията е направо отвратителна защото журналистите така си вадят хляба в търсене на нещо такова ,но създават поредната фейк новина ,псевдо култура на общуване ,поредната порция новини след която следва нормален за човека хейт и отговор :абе не е така бе *** .

26

Анонимен

преди 5 години

Брей! Сега разбрах защо се отлага срещата на Тръмп и Ким. Ти да видиш

25

Хюрдюн Бюбюн Тютлюпю

преди 5 години

Въй, язък

24

господ бог

преди 5 години

Но не случи на баща .

23

Христо

преди 5 години

До анигоспожа....проблема е , че не желаем да ни занимават с вашите измислени проблеми....всеки ден умират хора....някой по достойни от този ваш познат...други не толкова....но никой не ви занимава с това...нали ?

22

Анонимен

преди 5 години

Може да е прекрасно момче, но не е бил роден за шофьор. Да се утрепеш с последен модел мерцедес означава, че си само фигурант в колата.