46

Анонимен

преди 6 години

Защо не се казва ,че руските тайни служби са планирали убийството на Бабченко и СА ПЛАТИЛИ 15Х ЕВРО ,А ОСТАНАЛИТЕ 15 СА ОБЕЩАЛИ СЛЕД УБИЙСТВОТО. Заловен е изпълнителят, арестуван е и поръчителят. Сега сума ти руски агенти търтиха да бягат презглава къмту ***. Голям номер им спретнаха. Сега във ФСВ късат пагониииии....Кървавият пигмей е изпаднал в бешенство...

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 45Нали се възхищавахте на хибридните хватки на Путин и Русия. Защо сега се държите като пръднали в асансьор?

44

Анонимен

преди 6 години

Украинците окончателно изперкаха.

43

Анонимен

преди 6 години

Боко преговаря с терориста Путин.

42

Анонимен

преди 6 години

До Постановка ли?Фалшиви новини, простреляни крака, ама вкараха в капана тъпакът Путин и доказаха на целият свят че той е президентът на световния терор.

41

Анонимен

преди 6 години

Кой сега е терорист номер Едно в света?ЯИСУР

40

Хитрата сврака

преди 6 години

Хитрата сврака - и с двата крака.Сеха урките "много хитро" показаха как се фабрикуват новини.Как международните медии се втурват да лаят руснаците.Как без доказателства и разследване веднага руснаците са виновни...Как обективната журналистика е само думи...чудничко!

39

Не изтривай простако

преди 6 години

Украинците истимариха много хибридно руските служби. Хайде сега умрелият кон Лавров и кремълският гном да доказват че Русия не се занимава с тероризъм.

38

Защо го изтрихте?

преди 6 години

Цялата работа на русофобите Е постановки и лъжи!нещо неверно ли?

37

Тролски Цирк

преди 6 години

Абе покрай русофобските хунти и глутници все чудеса стават! Хора се отравят и възкръсват, застреляни дават пресконференции, гравитация физика и времепространство се променят за да вкрат руснаците във самолетни инциденти...

36

Анонимен

преди 6 години

До без пардон 34Абе я стига бе, тоя бабичоско на НИКОГО НЕ Е ИНТЕРЕСЕН! НИТО ЖИВ, НИТО УМРЯЛ! А тия укропи направиха такава излагация, че даже аз се изчервих! СРАМ И ПОЗОР! Както казват - "каквато държавата, такава и провокацията"!!!!

35

с ограничена трайнос

преди 6 години

Застреляния руски журналист Бабченко се оказа жив. За сега. Но е с ограничен срок за трайност.

34

638 неуспешни атента

преди 6 години

СБУ е филиал на ЦРУ. А Цру е най-голямата, най-яко финансираната и най-смешната терористична организация в света. С 638 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро!

33

без пардон

преди 6 години

Украйна ще защити живота на Бабченко до момента, в който мъртвия журналист ще бъде по-полезен от живия, за антируската пропаганда.

32

Ха-ха

преди 6 години

До SpaceX 27Ха-ха-ха.............само дето НИКОЙ НЕ РАЗБРА КАКЪВ беше "номера"!!!???? Освен този, че хунтятата от окраината СТАНАХА ЗА СМЯХ!!!!!! ПЪЛНО ПАДЕНИЕ!!!

31

Анонимен

преди 6 години

А бе ка Спейса изведнъжки почна да получава сума ти плюсове на тъпизмите си!?

30

Анонимен

преди 6 години

Поредната измама на тия фашисти!Не трябва да се забравя че на власт в Украйна е НЕЛЕГАЛНА ТЕРОРИСТИЧНА ХУНТА, дошла на власт с кървав преврат, коствал живота на хиляди невинни хора!Ще дойде Видовден престъпници!

29

Me

преди 6 години

О, браво на украинците! Дано са разобличили руски агенти. Те, пият чай с удоволствие :)Да им дадат по едно чайче и да ги пускат да си ходят!

28

SpaceX

преди 6 години

28 Такава беше постановката . Излъгаха всички за да паднат руснаците в клопката

27

Анонимен

преди 6 години

Reuters вика, застрелян отзад, CNN съобщи, Аркадий Бабченко ...е жив и в добро здраве.А, сега, де! И техните журналисти като наш'те. :)