62

Горан

преди 6 години

Адска тъпотия, да... От Бургас, та до София за един преглед, без когото и без това е могло да се мине!!! Ужас!

61

Анонимен

преди 6 години

Хората в Карнобат са шокирани от нелепата смърт на красивата Северина. Тя е далечна роднина на бившия социален министър Минчо Коралски, чиито корени са в село Черково.Товя обяснаява всчико. Нарича се карма до девето коляно , описано в Библията. Случайности на тоя свят няма. Затова на доста политици им измряха децата.

60

12корекция

преди 6 години

щом е бременна и по закон може да е с колан, който иначе е задължителен как ще се качва в кола въобще????? двете неща си противоречат. Ако беше с колан можеше и да е жива но с мъртво дете а не сега умряла....

59

12

преди 6 години

щом е бременна и по закон може да е без колан, който иначе е задължителен как ще се качва в кола въобще????? двете неща си противоречат. Ако беше с колан можеше и да е жива но с мъртво дете а не сега умряла....

58

Анонимен

преди 6 години

Снимка от катастрофата на Камелия и мъжът до нея кога ще видим?

57

Анонимен

преди 6 години

Какъвто им е асфалта, такива са им и мантинелите. Всичко е направено и сложено самоза да се вземат едни евро пари и тва е.Колко пъти вече се случва да се удрят камиони в мантинелите, да ги късат, прескачат и какво ли не.Крайно време е да се направи проверка на крадливите хора на Боко и да си идат по местата(в затворите).

56

шумахер

преди 6 години

от бургаз, че в софия на гинеколог.... мой приятел и той 300 км до софия за няква ваксина на детето да ударят. ква е тая държава, само софия и другото 3/я свят. да ви го ..

55

пецата

преди 6 години

хората на тази територия сме както казват забравени от бога, за властимащите и техните ортаци сме просто разходен материал, той министъра ви го каза в лицето, всяка процедура засягаща всяка смърт и произшествие пълни джобовете на ортаците на политиците, така че на далавера е да се прави всичко да е пунта мара за да има хаос от който се изкарват пари. Както са казвали нацистите които са пуснали на кайма своя народ - народа сам си е виновен че ни е избрал!

54

Анонимен

преди 6 години

За това в Италия магистралата е разделена с бетон,някой да пробва да влезе в насрещното.Има специални места на които преградите са преместваеми с кран,когато стане нещо се преместват и осигуряват бърз достъп на полиция линейки пожарни....Ама тука бетона е по скъп от човешкия живот...

53

Анонимен

преди 6 години

Защо мантинелата не е спряла камиона, а се е скъсала като пластмасова? В тубата има клип, как в щатите полицаи преследват един ненормалник с танк! На магистралата танкът се удари в преградата между платната и до там беше! Значи може да се направи и здраво съоръжение.

52

стефчо

преди 6 години

Коланите помагат наистина,но в случая колата на тези нещастници беше разрязана на две по дължина. Много лош късмет,бог да ги прости!

51

Анонимен

преди 6 години

Баси,това ми изглежда като сцена от Final Destination.Светла им памет на загиналите!В БГ стана така,че трябва вече на църква да отидеш преди да тръгнеш на път.

50

Библията

преди 6 години

Притчи 16:2525 Има път, който се вижда прав на човека, но краят му е пътища на смъртта.

49

Невинен

преди 6 години

тираджия в насрещната лента...хмммм...аз ли съм идеот или този под мен??

48

Kreti

преди 6 години

Един приятел е бил при огледа на катастрофата и твърди, че тираджията не е виновен, какво точно е станало не каза а и такова нещо не е за чатовете. Все пак няма да си рискува работата.

47

Анонимен

преди 6 години

Наистина мантинелите са част от проблема,който в целостта си е "пародия на магистрали и пътища". Защо в други държави мантинелите са бетонни,пространството между мантинелите е поне 2м и засято с храсти...а тук ламарина,която само обозначава разделението на платната,но не служи за обезопасяване? Нищо качествено не се прави,защото средствата се "усвояват"!

46

Анонимен

преди 6 години

До BrehВ Западна Европа има контрол и се спазват правилата. Тук няма контрол, а само сменят правилата. Едно време когато бе с тахошайби, тираджиите ги слагаха преди да влязат в Унгария. Всички знаят, че в България няма контрол. Нито канавките, нито мантинелите са виновни. Дори да сложат колите на релси, пак ще намерим начин да влезем в насрещното.

45

До 42

преди 6 години

Двама млади родители до 2 месеца са Убити брутално от поредния Б*О*К*Л*ук защото така може тук в БГ. ДАЙ,ЗЕМИ,КАТ,МАТ могат само да рекетират. Нищо друго. Видяхме и шефа на Кат Благоевград Видяхме и Павликени, Видяхме много. имаш ли евраци дори и левчета... може с 299 да караш или с 399 ако коша ти може. Не е важно ти дали можеш важно е коша да може. пък косвени жертви... нама как.Мир на праха на хората. Дано са заедно на по-хубаво място и поне там да имат ШАНС.Поклон

44

до тая с правата:)

преди 6 години

До АнонименЧл. 137а. (Нов - ДВ, бр. 51 от 2007 г.) (1) Водачите и пътниците в моторни превозни средства от категории M1, M2, M3 и N1, N2 и N3, когато са в движение, използват обезопасителните колани, с които моторните превозни средства са оборудвани.(2) Могат да не използват обезопасителни колани:1. бременните жени;2. лицата, чието физическо състояние не позволява използването на обезопасителен колан;3. (нова - ДВ, бр. 60 от 2012 г., в сила от 07.08.2012 г.) лицата с трайни увреждания на горни крайници и/или опорно-двигателния апарат, които управляват моторни превозни средства, адапт

43

Вие си мислехте

преди 6 години

че простотията ще остане само в чалгарниците и няма да ви засегне. Не, тя посяга към вас отвсякъде, иска да ви навреди и да ви принизи до нейното ниво, ако може дори да ви убие. Но се иска много акъл да се предвиди такова развитие, ние предпочетохме просто да скачаме по площадите без да мислим